USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» отримала атестат на участь в УПЛ

31 Травня 2016 16:36
Луцька «Волинь» отримала дозвіл на участь у чемпіонаті України сезону 2016/2017 років, - повідомляє «Футбол 24».

Клуб отримав атестат від ФФУ на наступний сезон. Таке рішення прийняла більшість членів Комітету (8 чоловік всього).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що луцька «Волинь» може продовжити грати в Прем’єр-лізі, якщо пройде переатестацію. Попри борги клубу, керівництво команди запропонувало варіант, при якому «Волинь» могла залишитися в Прем’єр-лізі.

Для того, аби пройти атестацію футбольний клуб мав відповідати певним вимогам. Всі атестаційні вимоги розділені на 5 критеріїв: правовий, спортивний, кадрово-адміністративний, інфраструктурний і фінансовий.

У всіх атестаційний критеріях, окрім фінансового, «Волинь» могла бути впевнена. Адже клуб забезпечений вмілими та кваліфікованими кадрами, професійними футболістами. Окрім того, спортсмени мають змогу проводити тренування на оновленому за останнім словом техніки стадіоні «Авангард», який цьогорічотримав ІІ категорію міжнародної сертифікації, що дозволяє проводити тут чемпіонати всеукраїнського, європейського та світового рівнів. Це стало можливим завдяки втіленню програми «Луцьку – спорт високих досягнень», ініційованої Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом».

Відтак, під питанням залишався лише фінансовий аспект, адже клуб заборгував деяким екс-працівникам кругленьку суму.

«Протягом тижня стане зрозуміло, чи пройдемо ми атестацію. Питання доволі складне. Клуб іде назустріч колишнім футболістам, яким заборгувало зарплатню, але й вони, своєю чергою, можуть піти на поступки, якщо вони будуть патріотами клубу, де грали та заробляли кошти. Наш генеральний директор клубу займається цим питанням, вона пропонує футболістам реальні фінансові речі та вони не надто хочуть йти на поступки. Їм дають великі можливості, і якщо вони не врахують це – то вони нічого не отримають, а клубу необхідно буде змінювати свої принципи існування», - коментував тоді ситуацію головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сераховичі Показати IP 31 Травня 2016 17:25
Справедливість є і за неі варто боротися! Гідній і рідній команді нових успіхів та звершень! Гравцям -менше травм і побільше забитих голів! Керівництву та спонсорам-не допустити допущених помилок раніше! Радий.що великий футбол буде присутнім в нашому краі !
Хоч би так і було! Показати IP 1 Червня 2016 23:51
Буду тримати пальці!, бо побачила новину і зраділа- надіємось що наша рідна команда не піде від нас!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus