USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» розгромила «Металург» на «Авангарді». ВІДЕО

29 Листопада 2015 17:14
Перед матчем

На останнє побачення перед власною публікою в 2015 році «Волинь» вийшла у найгрізнішому, зважаючи на травми, вигляді. Ротація кадрів стосувалася тільки позицій голкіпера та центрального опорника. Тут замість Шуста та Кравченка вийшли Кичак та Герасимюк. А от гості мали в цьому сенсі купу клопотів, пов’язаних із загальною проблемою виживання клубу. Відтак, Анатолій Чанцев заледве зміг нашкребти 11 людей в основу і чотири на заміну, включаючи воротаря. Орелесі, Старцев, Юсов, Ульянов, Гвілія, Корнєв, Платон, Жураховський – всі ці виконавці, які були в основній обоймі МЗ вочени, не зіграли або через проблеми із клубом, або через травми, або через дискваліфікації, - повідомляють у прес-службі хрестоносців.

Перший тайм

Картинка першої частини матчу була суперечлива. З одного боку голепад, влаштований «Волинню», з іншого боку – зупинка матчу через вболівальників «Металурга», яким набридло дивитися на безвольну поразку своєї команди і вони вирішили помститися доріжкам «Авангарду», закидаючи їх фаєрами.

Стосовно приємного для «хрестонсоців», то лучани влаштували семихвилинний бліцкріг, забивши тричі – Козьбан, Кобахідзе і Матей (з пенальті). Загалом часто скидалося, що лучани грають проти суперника у футзал, не випускаючи «козаків» за середину поля і розігруючи «стіночки».

«Волинь» ще двічі пробивала пенальті у грі. Шарпар забив, а Герасимюк добив після свого ж нереалізованого одинадцятиметрового. У проміжку між цим стався ще один гол Коби,який обігрався із Шарпаром.

На цей момент фаєри у фанатів «Металурга» вже закінчилися і вони пішли геть зі стадіону, хоча частина гостей «осіла» на секторі «Волині». Відзначимо, що фанати лучан, як могли, підтримували своїх «колег», клуб яких близький до ліквідації. Водночас лучани першими побігли втихомирювати гостей, коли ті закидали поле і доріжки стадіону вогнем.

Другий тайм

Побиття «металургів» продовжилося і арбітр Головков також увійшов в історію футболу, призначивши четвертий у матчі пенальті. Його вдруге реалізував Матей. За кілька митей Шарпар увігнав круглого в самісіньку дев’ятку воріт Шеремети – 8:0.

«Волинь» не збавила темпи, хоча «Металург» тримався дуже гідно. Гола довелося чекати до останньої десятихвилинки. Хет-трик оформив В’ячеслав Шарпар, якого вивів на чисті ворота Кобахідзе – 9:0.

До «десятки» господарі не дотягнули. А от запоріжець Ігнатенко поклав на останніх секундах прекрасний гол із 30 метрів - 9:1...

Згадаймо й феноменальне досягнення юного опорника луцької «Волині» Олександра Чепелюка. На 85 хвилині Саша дебютував за основу, вийшовши на заміну. Для нього це був четвертий (!) поєдинок за 7 днів. Минулого понеділка і четверга він зіграв два матчі U-19, у суботу – за U-21 проти «Металурга» і от сьогодні за основний склад «Волині».

ВОЛИНЬ (Луцьк) – МЕТАЛУРГ (Запоріжжя) – 9:1 (6:0)

Ліга Парі-Матч 2015/16 (16 тур), 14.00, 29.11.2015, м.Луцьк, «Авангард», 1 500.

Арбітри матчу: Головков (Луганська обл.),Мотика, Карапетян (обидва - Тернопіль).

Волинь (Луцьк): Кичак, Жуніч, Богданов, Шабанов, Польовий, Герасимюк (Чепелюк, 85), Політило (к), Шарпар, Матей (Мемешев, 54), Кобахідзе, Козьбан (Горопевшек, 75).

Запасні: Неділько, Насонов, Кравченко, Шаповал.

Металург (Запоріжжя): Бабійчук (Шеремета, 46), Демченко, Татарков, Ігнатенко, Кузнецов (к), Кулинич, Ковалевський, Іздебський, Клименчук, Демідов (Стефурак, 46), Каплієнко (Ключик, 79).

Запасні: Гапончук.

Голи: Козьбан (1), Кобахідзе (4, 23), Матей (8, 54 – обидва з пен.), Шарпар (37 з пенальті, 56, 82), Герасимюк (44) - Ігнатенко (90+2).

Нереалізований пенальті: Герасимюк (44).

Попереджено: Богданов (52) – Демченко (45+4), Шеремета (53).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
. Показати IP 29 Листопада 2015 17:30
Чіля давай
Deymon Показати IP 29 Листопада 2015 19:42
Як кажуть у нас і палка раз у рік стріляє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus