USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Волинь» розпочала турнір в Індії з яскравої нічиєї

8 Лютого 2016 07:55
У присутності 22 тисяч вболівальників “Волинь” стартувала на Sait Nagjee Amarsee International Tournament. Гра вийшла бойовою, а у підсумку нічия. Про це йдеться на офіційному сайті клубу.

Попри видозмінений після кадрових пертурбацій склад “хрестоносців”, вони вже у перші хвилини могли вирішувати результат гри. У першому таймі українці перестріляли суперника по ударом по воротам з рахунком 5:1. Румуни після матчу зізнавалися, що буди дещо шоковані атаками Волині. Але все ж вони забили першими — Тудоран отримав пас з центру у фланг, вибіг на побачення із Шустом і сильно пробив Богдана — 1:0.

У Волині стовідсоткові нагоди мали Діденко та Петров. Перший не зумів замкнути простріл Шабанова. Декілька разів прикладалися із дальніх дистанцій Кравченко і Герасимюк.

Не варто забути й часті зупинки гри і провокації румун, особливо у другому таймі. Коли “Волинь” зрівняла рахунок, Рапід почав тягнути час, оскільки відчув, що фізично не встигає за переміщеннями лучан. Кілька разів спалахували сутички, які загасив тільки гол у відповідь від Мемешева. Кравченко навісив на 11 метрів і Редван був найспритнішим у штрафній, замкнувши подачу ударом головою у падінні — 1:1. За цей шедевр і активність впродовж всього поєдинку Мемешеву після гри вручили ...сувенірного слоника — нагороду як накращому футболісту матчу Волинь-Рапід.

Капітан “Волині” Сергій Кравченко розповів прес-службі про свої враження від гри: “Вийшов бойовий матч, такий, який і потрібен на зборах. Грали ми об’єктивно набагато краще, моменти були. Обов’язково треба було в першому таймі два рази забити. З огляду на те, що це був перший матч в році і проти неслабкого суперника, то спаринг вийшов вдалим.

Коли забивали, то я помітив, що Мемешев добре відкрився, я закинув за спину захисникам і Редван забив головою.

Взагалі, на грі була хороша атмосфера, вболівали більше за нас, бо “Волинь” глядачам більше сподобалася. Можливо, через те, що атакували, високо пресингувал румун. Відзначу, що хоч були побоювання за поле, але воно в непоганому стані. Тепер готуємося до бразильців, там буде набагато важча гра, ми бачили їх в ділі.

Sait Nagjee Amarsee International Tournament, 1 тур, товариький матч.

"Волинь" (Луцьк) - "Рапід" (Бухарест). 7 лютого, м. Кожикоде, стадіон EMS. 15.30, 22 500 глядачів.

Волинь: Шуст - Богданов, Шабанов, Жуніч, Польовий - Кравченко (к), Горопевшек, Мемешев, Герасимюк (Романюк, 60, Шаповал, 66) - Діденко, Петров (Насонов, 46).

Голи: Тудоран, 13 - Мемешев, 59

Попереджені: Шабанов, Польовий, Горопевшек.

Наступний матч підопічні Віталія Кварцяного проведуть 11 лютого о 15.30 за київським часом проти Атлетико Паранаенсе (Курітіба, Бразилія).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
рим Показати IP 8 Лютого 2016 08:43
ничья с индусами не может быть яскравою
11 до рим Показати IP 8 Лютого 2016 09:00
Ну звичайно ж Бухарест це ж столиця Індії
читай, а не бухай до рим Показати IP 8 Лютого 2016 09:06
Ти читав новину? тоді мусиш бачити з ким Волинь грала. Полішучьомойо
До рима... до рим Показати IP 8 Лютого 2016 09:25
Читати навчись: "Волинь" (Луцьк) - "Рапід" (Бухарест). 7 лютого, м. Кожикоде, стадіон EMS. 15.30, 22 500 глядачів.
фан-та Показати IP 8 Лютого 2016 09:31
навіть в індії на волинь ходять більше людей ніж в луцьку...........
тиць-здиць до фан-та Показати IP 8 Лютого 2016 13:19
возять на халяву, годують... треба заявлятись в чемп. індії
Хлоп Показати IP 8 Лютого 2016 09:56
22 500 глядачів! В якомусь індійському селі! А тут пропадає команда вищої ліги - нікому ніякого діла до них немає((. Бо власнику спорткомплекс важливіше! Нехай Ваш штатний "кресляр проблем" очолить комісію міськради, що робити з командою, доки вона ще є, а штатний "аналізатор" проаналізує, що з командою зробив Палиця, і куди пішли гроші, його кармани перевірить, він полюбляє це. Ганьба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus