USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Волинь»-«Таврія»: 1:0. ОНОВЛЕНО. ФОТО. ВІДЕО

21 Липня 2013 20:45
На 43 хвилині у матчі з сімферопольською командою ФК «Таврія» команда «Волинь» відкрила рахунок і забила перший м'яч. У другому таймі «Волинь» була близька до ще одного забитого голу, втім завершився поєдинок без змін у рахунку.

До матчу обидві команди підходили з різним настроєм.

Лучани, продемонструвавши бійцівський характер, неочікувано зіграли внічию з київським «Динамо». Ця нічия також вартувала для нападника «Волині» Редвана Мемешева червоної картки.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: Луцька «Волинь» сенсаційно зіграла внічию з київським «Динамо». ФОТО

«Таврія» в дебютному турі Прем’єр-ліги, пропустивши два м’ячі від луганської «Зорі», поступилася в рідних стінах – 0:2.

До початку гри в особистих зустрічах перевагу мали кримчани: з 22 матчів десять протистоянь були за ними, шість поєдинків вони звели внічию.

Особливо пам’ятають волинські вболівальники зустріч цих команд у травні 2006 року, коли Василь Сачко не реалізував пенальті. Того ж сезону «хрестоносці» вилетіли до першої ліги.

Востаннє «Волинь» перемагала у «Таврії» ще восени далекого 2005 року. Тому мотивація для перемоги у хлопців Віталія Кварцяного повинна була бути на найвищому рівні.


До стартової одинадцятки Віталій Володимирович включив бразильців: нещодавно дозаявленого нападника Шумахера та захисника Леандро, якого чомусь не надто високо оцінював Анатолій Дем’яненко.

Здивувала відсутність навіть на лаві запасних форварда Олексія Бабиря. Але якщо врахувати слабку гру «9-тки» лучан в грі проти Києва, то таке рішення головного керманича «хрестоносців» цілком закономірне.

Грецький тренер «Таврії», Янніс Хрістопулос, довірив місце в старті Фещуку і Даценко, які проти «Зорі» не грали з перших хвилин.

Вже на другій хвилині матчу Гошкодеря заробив небезпечний штрафний, однак Ерік влучив у стінку.

Через хвилину румунський плеймейкер «Волині» знову зі стандарту небезпечно закручував шкіряного у площину воріт, та Дамір вибив м’яча в поле.

На вісімнадцятій хвилині в захисті помилився Нємчанінов і в гру вже довелося вступати Недільку. Відразу після цього моменту волиняни організували небезпечну контратаку, але постріл гравця господарів прийшовся трішки вище воріт.

За п'ятнадцять хвилин до кінця першого тайму Ерік, отримавши хитрий пас від Гошкодері, пробив в лічених сантиметрах від ближньої стійки. Через трохи Леандро міг записати своє прізвище на табло.

Бразилець, поклавши корпус, з метрів двадцяти поцілив в перекладину. Дамір Кахріман певно вважав, що м’яч йде вище його воріт, тому лишень поглядом спостерігав за пострілом Лео.


Однак «Волинь» таки зуміла першою відкрити рахунок.

Перед перервою Ерік, вдало зорієнтувавшись у ситуації, забив красивий гол через себе. Глядачі, всі як один, підскочили зі своїх місць. Над трибунами стадіону покотилося гучне скандування «Ерік! Ерік!Ерік!»

Перша сорокап’ятихвилинка запам’яталася фанатам, що прийшли на «Авангард», штрафними від Бікфалві у «Волині», стандартами від Назаренка в «Таврії», поперечиною від Леандро, ну і, звісно, футбольним шедевром від румунського півзахисника «Волині».

Арбітр: Олександр Білокур (Макіївка); Асистенти: Володимир Висоцький (Запоріжжя), Анатолій Дудчик (Чернігів).

«Волинь»:
42. Віталій Неділько (воротар), 3. Сергій Сімінін (к), 6. Ванче Шиков, 14. Ян Масло, 8. Дмитро Нємчанінов, 23. Богдан Шершун, 29. Ярослав Кінаш, 7. Віталій Гошкодеря (20. Дмитро Задерецький, 71), 10. Ерік Бікфалві, 2. Леандро (89. Дмитро Козьбан, 63), 77. Тьяго Шумахер (5. Роман Карасюк, 82).
Тренер: Віталій Кварцяний

«Таврія»:
1. Дамір Кахріман (вр), 44. Юрій Путраш, 39. Семен Даценко, 4. Марін Любічіч, 20. Аніс Бусаїді, 10. Максим Фещук (21. Володимир Коробка, 70), 27. Рубен Гомес, 8. Владислав Павленко (9. Станіслав Причиненко, 59), 7. Юрій Габовда, 18. Сергій Назаренко (к), 17. Антон Шиндер (25. Максим Калініченко, 76).
Тренер: Янніс Хрістопулос

Попередження: Шиков, Шершун, Масло – Гомес, Причиненко, Любічіч
Гол: Ерік (43)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
загреб Показати IP 21 Липня 2013 22:19
Молодци.Радует Леандро в основе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus