USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» вилетіла з Кубка України

27 Жовтня 2016 10:27
Кубкові зустрічі завжди мають свою, особливу, “родзинку”, оскільки результат вирішується в одному матчі і шансу виправити помилку не буде. А у матчах між командами з різних дивізіонів й поготів, адже можливість зіграти з командою Прем'єр-ліги та показати свої найкращі сторони випадає не щодня.

“Нафтовику” цьогоріч вже вдалося залишити за бортом розіграшу представника елітного дивізіону одеський “Чорноморець”, тому поїздка до Охтирки явно обіцяла бути нелегкою для “Волині”.

Після впевненої перемоги над “Дніпром” у чемпіонаті “Волинь” вирушала на Сумщину у піднесеному настрої. До того ж, статистика кубкових протистоянь між командами була на користь лучан (2 перемоги у 2 матчах). Щодо господарів, то “Нафтовик” доволі впевнено проводить поточний чемпіонат у першій лізі, посідаючи 5 місце у турнірній таблиці.

Лучани розпочали гру активніше: кутовий на першій хвилині, активний пресинг на половині поля господарів, подачі зі штрафних… Але ані Петрову, ані Дудіку, ані Логінову використати свої нагод не вдалося.

Охтирчани відповіли виходом віч-на-віч, але впевнено зіграв Віталій Неділько, відвівши загрозу від власних воріт. Згодом господарям вдалося перемістити гру на половину поля лучан, що вилилося у перший кутовий, штрафний, а на 16 хвилині у гол: захист “Волині” провалився, що дало змогу вийти віч-на-віч з Недільком, який першим дістався до м’яча. Проте винести далеко його не вдалося: Євген Пасіч першим підібрав “круглого” і відправив його у порожні ворота - 1-0.

“Волині” ніяк не вдавалося налагодити свою гру, а “Нафтовик” продовжував час від часу загрожувати воротам Неділька, і лише брак майстерності та досвіду завадив збільшити їм перевагу вже у першому таймі. “Відзначитися” лучанам вдалося лише двома жовтими картками за зрив контратак господарів (“гірчичники” в пасиві Логінова та Дудіка).

Другий тайм особливих змін у хід гри не вніс: “Волинь” безрезультатно намагалася створити загрозу воротам господарів, які, своє чергою, використовували можливості для контратак та провали у захисті лучан, котрих було доволі таки багато.

Чергова незлагодженість у діях захисту гостей на 67 хвилині “Нафтовику” вдалося подвоїти перевагу: Геннадій Пасіч на фланзі "обікрав" Романюка, змістився у центр, і метрів з 20 потужним, а головне точним, ударом у дальній кут зробив рахунок на табло 2:0.

Більше 20 хвилин лишалося у “Волині”, аби врятуватися від поразки, проте гравці команди Віталія Кварцяного спромоглися лише на гол престижу. На 85 хвилині Шаповал увірвався до штрафної, де його не заправилами зупинили захисники “Нафтовика”, арбітр призначив пенальті, а Редван Мемешев з 11 метрів не схибив - 2:1.

Лучани намагалися створити щось подібне до фінального штурму, але захист господарів діяв доволі злагоджено, що дозволило їхній команді здобути таку бажану перемогу та вихід до 1/4 Кубка України.

Що ж, сподіваємось поразка від команди першої ліги стане хорошим уроком для “Волині” і вже цієї суботи, 29 жовтня, ми побачимо більш змістовну гру у матчі проти донецького “Олімпіка”, який, до речі, відбудеться у Сумах на стадіоні “Ювілейний”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2016 10:36
То не команда, а повнв з..ця!
Вболівальник Показати IP 27 Жовтня 2016 13:28
За фашистські викрики і викид рук після матчу з Дніпром нас взагалі можуть "викинути" з чемпіонату.А якщо дійде доУЄФА-то нам "кронти"взагалі як команді.
Укроп Показати IP 27 Жовтня 2016 13:30
Вітаю!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus