USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» програла «Карпатам». ВІДЕО

31 Серпня 2010 09:59
Долю західноукраїнського дербі вирішив єдиний влучний удар естонця Зеньова.

Схоже, всі свої емоції та сили футболісти «Карпат» залишили у матчі з «Галатасараєм» - пише сайт «Каналу новин 24».

У першому таймі проти «Волині» «зелено-білі» виглядали настільки в'ялими, що їх просто було не впізнати. Та ще й до того під завершення першої половини Кононов втратив одного зі своїх основних гравців: через травму поле змушений був покинути Гурулі.

Замість нього на заміну з'явився Кополовець, який за кілька хвилин до перерви встиг «відзначитися» двічі - спочатку заробив жовту картку за небезпечний підкат, а потім не використав єдиний момент львів'ян у першому таймі, не влучивши з близької відстані у вже порожній ближній кут. «Волинь» у першому таймі запам'яталася хіба що сольним проходом та ударом у дальній кут Пічкура, з яким без особливих проблем впорався Руденко.

Другу половини гри карпатівці розпочали так само неспішно, але їх розбудив постріл Майкона у стійку воріт. Не пройшло й трьох хвилин, як «зелено-білі» втекли у контратаку, і Зеньов точним ударом з 20-ти метрів не залишив шансів Недільку.

Після цього підопічні Кононова свідомо віддали ініціативу гостям, самі ж вирішили зіграти на контратаках. Варто зазначити, що гра першим номером волиняннам не вдалася - гравці з Луцька так і не створили жодного моменту. А ось «Карпати» могли забити ще, проте Кополовцю не вистачило сантиметрів, аби замкнути передачу Худоб'яка, а удар впритул Петрівського парирував Неділько.

«Волинь» так і не змогла стати першою командою, яка у цьому чемпіонаті змогла б вивезти зі Львова бодай очко - «Карпати» перемогли у всіх своїх чотирьох домашніх поєдинках.















src="http://video.meta.ua/vpla/video/Player.swf"

quality="high"

bgcolor="#cecece"

width="440"

height="365"

name="Player"

align="top"

allowScriptAccess="sameDomain"

allowFullScreen="true"

type="application/x-shockwave-flash"

pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"

FlashVars="fileID=gVSVnZq3j6YdfsmruIG8&globalURL=http://meta.ua&search=true&target=new&color=1"

/>

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus