USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Волинь» соромлять у Луцьку. ВІДЕО

2 Грудня 2012 17:26
Луцька «Волинь» програла вдома одеському «Чорноморцю». Одеситам вдалося двічі пробити воротаря «хрестоносців» Максима Старцева.

Матч 18-го туру Прем'єр-ліги відбувся 2 грудня в Луцьку.

Попри те, що «на носі» відпустка, підопічні Анатолій Демяненка не дозволили собі зіграти з «чемоданим» настроєм і за кільканадцять хвилин обсіли ворота одеситів. Апогеєм атакувальних дій «Волині» у першому таймі стали моменти на 17-ій та 19-ій хвилині.

Спочатку голкіпер гостей після дального удару Володимира Аржанова відбив м'яч перед собою, але ніхто з «волинян» не встиг добити сферу в фактично пусті ворота. А за мить Душан Савич забіг з м'ячем у карний суперника, але на перешкоді нападнику став воротар, який відбив сильний удар низом.

«Волинь» й далі атакувала, але неочікувано спрацювало давнє правило: не забиваєш ти - забивають тобі. Рахунок в матчі відкрив одесит Еліс Бакай, який вдало використав навіс партнера з флангу.

Господарі поля відповіли могутнім ударом Еріка Бікфалві, але йому забракло влучності.

Другий тайм розпочався за сценарієм першого: лучани закріпилися на половині суперника і били по воротах «Чорноморця». Однак, на шляху м'яча постійно ставали як не захисники, то воротар команди з Південної Пальміри. Та й з влучністю цього вечора були проблеми не лише у Еріка.

Зрештою, гості не лише відбилися від усіх атак господарів, але й перевели гру до воріт лучан. Це завершилося логічним голом, який забив з пенальті Сантана.

Насамкінець гри лучани організували спробу навали, але нічого путнього у них не вийшло. Тож, «хрестоносці» останній офіційний матч 2012 року програли.

Цікаво, що третій поспіль поєдинок «Волині» проти «Чорноморця» завершився з рахунком 0:2. При тому, що команди перемагають лише на чужому полі. Так, одесити перемогли на «Авангарді» в березні та сьогодні, а лучани обіграли опонентів на початку цього сезону завдяки голам румунських легіонерів.

Волинь - Чорноморець 0:2
Голи: Бакай, 34, Сантана, 80 (з пенальті)
Волинь: Старцев, Сімінін, Масло, Ілієв, Занев (Павлов, 80), Шандрук, Аржанов, Пилипчук (Приндета, 81), Савич, Бікфалві (Овонікоко, 60), Суботіч
Чорноморець: Безотосний, Зубейко, Бергер, Фонтанелла, Сантана, К. Ковальчук, Політило, Лео Матос, Бобко (Діденко, 83), Джеджу, Бакай
Попередження: Аржанов, Суботіч, Пилипчук - Сантана, Фонтанелла, Бакай, Джеджу, Зубейко
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
горохівчанин Показати IP 2 Грудня 2012 17:45
Думками під час гри,ті ледарі,були вже у Гранд-Волині
Fan-fan Показати IP 2 Грудня 2012 18:10
Ну и сколько будут терпеть такую игру от Демьяненко? Или хотят, чтобы те петарды, что сегодня взрывали, на скамейку запасных вместе с тренерами полетели?!
редактор Показати IP 2 Грудня 2012 18:29
Не соромлять, а таки ганьблять. Шо таке соромлять?
сеня Показати IP 2 Грудня 2012 18:51
к а з л и волинь луцк.......................................
Любі свині Показати IP 2 Грудня 2012 18:51
А я казав,що так буде.Нажальпісляматчева пресконференція показала обличчя Демяна- "я прийняв таку команду" ( винуваті папєрєднікі ). " В мене двозначна думка по грі" ( неначе він вболівальник а не тренер ).Коротше ні риба ні мясо.Командної гри немає.Заготовок немає. Пасу немає. Гри немає. Характеру- немає і не було.Нашо ті понти з приводуєврокубків? Коротше - Кварца з Запора турнули - треба назад у Волинь!!!
йован Показати IP 2 Грудня 2012 19:42
продали однозначно одеситам можливість грати в лізі європи
Філіп Показати IP 3 Грудня 2012 01:55
Набридло Панове бачити цю безпринципну гру на рідному стадіоні,перед своїми вболівальниками !!! ? Майже кожну гру в Луцьку команда показувала як вони всі поважають своїх вболівальників та захищають честь міста... Раніше такого не було, в Луцьк всі клуби боялись їхати, а зараз просто ГАНЬБА !!!
Юрій Конкевич Показати IP 3 Грудня 2012 10:09
Андрію (Філіп), скажи (просто цікаво), а чому ти пишеш один і той самий текст (cntl c - cntr v) на трьох ресурсах.
Волинь моя Показати IP 3 Грудня 2012 10:47
Треба набратись терпіння. Не все зразу будувалось і Шахтар за пів сезона не ставав чемпіоном. Тренер будує з того що вже куплено. Вже є нові трансфери влітку. Будуть і зараз. Я знаю одне якщо все будується вірно, то за певний час будується машина, яку вже важко зламати. Якщо є критика то це краще для клубу. А лупездрики коли плюєш на когось то і отримаєш що сам в лупездриках по саму шапку. Гра. Савич, груба обрізка що привела до першого голу. Суботіч, ніякий. Занаєв чудив всю гру. Немає нападників. Павлов ще занадто молодий, Майкона немає, Лопес травмований. Немає взагалі такої атакуючої ланки як у шахтаря. Йде атака і вона має проходити далі. А виходить дійшли до штрафної навіть швидко, і далі застрягли. Вротарь Литовченко краще грає ІМХО. Дуже погана реалізація стандартів.
Александр Показати IP 3 Грудня 2012 11:10
Я думаю, что человек пишет на трех ресурсах в надежде, что его услышат, т.к. ему не безразлична команда. И пусть пишет на десяти ресурсах! Пора завершать эксперимент с Демьяненко и возвращать Кварца! Никто не будет вкладывать деньги в то г.., что представляет сейчас собой "Волынь" Луцк.
Чеширский Кот до Александр Показати IP 3 Грудня 2012 15:51
А, Игорь Петрович? Ему оно зачем было нужно? Был Вася при акциях, был Кварц у руля и как-то выруливали :). А теперь при акциях главный меценат и благодетель, у руля Демьян, а результаты хуже чем у папередников.
тренер Показати IP 3 Грудня 2012 16:00
Якщо весною буде така сама гра, то Дем*яненку краще назад їхати в Азерйбаджан
WEH Показати IP 4 Грудня 2012 11:09
Запорожский Металлург уже перестрели фаны НА ДОРОГЕ
Александр Показати IP 4 Грудня 2012 11:13
Не могу я сказать, на фига это нужно было И.П., но думаю, что он быстро сделает правильный вывод, что вместо вкладывания кучи денег целесообразнее договориться с Кварцем, который может вытягивать команду "на морально-волевых" и не позориться дома, т.к. здесь на стадион вообще уже не ходят (и правильно делают). В теннисе есть незыблемое правило: какой бы ты ни был игрок, свои подачи ты должен выигрывать! Так и тут, на своем поле ты ДОЛЖЕН выигрывать, а не "будем разбираться"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus