USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Волиньбаскет» спарингувався зі суперліговим суперником

27 Січня 2015 18:30
Луцька баскетбольна команда «Волиньбаскет-WOG-Університет» зіграла першу товариську гру у новому році. Спаринг-партнером волинян стала команда еліти українського баскетболу івано-франківська «Говерла».

Суперлігова «Говерла» була не в оптимальному складі. Головний тренер «ведмедів» Євген Мурзін дав відпочити одразу чотирьом провідним гравцям – Меккі МакНайту, Рікардо Гленну, Владиславу Подоляну і Сергію Алфьорову. Натомість у складі «Говерли» з’явився молодий форвард Віталій Вінтоняк. Гравець цього сезону провів 12 поєдинків за… «Волиньбаскет». В середньому за матч гравець у луцькому клубі набирав 16 очок та 10 підбирань. Зараз він знаходиться на перегляді в Івано-Франківську.

«Волиньбаскет», своєю чергою, у нові тактичні схеми спробував залучити молодих гравців. «Ми майже півтора місяця без ігор, тому вирішили перевірити чи готові хлопці грати, - пояснює головний тренер БК «Волиньбаскет-WOG-Університет» Дмитро Чайковський. – Ми хотіли побачити, як відбувається підготовка до офіційних ігор, чи спрацюють тактичні схеми, які ми підготували на другу частину чемпіонату».

Результат гри не став для жодної зі сторін несподіванкою. «Говерла» на домашньому майданчику здобула переконливу перемогу з понад 20-очковою перевагою.

«Результатом трошки незадоволені, але не були розчаровані самою грою, - коментує гру Дмитро Йосипович. - Наприкінці першої чверті «Говерла» зробила невеличкий ривок у 8-10 очок, і цю відстань ми не змогли подолати. А під кінець ще трохи пропустили. Ми не розчаровані, бо змогли зіграти спаринг з чудовою командою».

Свій наступний офіційний поєдинок у рамках чемпіонату Вищої ліги лучани мають провести вдома 31 січня проти дубля «Дніпра».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus