USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинян запрошують на призовий напівмарафон

6 Травня 2016 11:57
9 травня – вулиці Ковеля перетворяться на бігові доріжки. Цього дня о 9.00 стартують учасники головних пробігів 11-го Ковельського пробігу в рамках якого відбудеться вдруге у Волинській області Чемпіонат України з напівмарафону. Тоді ж і буде відбір на Чемпіонат Європи.

Про це повідомляють у прес-службі Федерації легкої атлетики Волинської області.

Незмінним організатором пробігу є спортивний клуб «Ковель». Забіг відбувається за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом».Титульний спонсор - група компаній «Юкон».

Кожен охочий взяти участь у пробігові матиме можливість це зробити – організатори про все подбали. Відбуватимуться забіги на різні дистанції, розраховані на окремі вікові категорії та класифікації: дитячі забіги в різних вікових категоріях, головний пробіг (дистанція 7 км) для учасників віком від 16 років та напівмарафон – дистанція 21 км.
«Для учасників головних пробігів чекають на фініші пам’ятні медалі, участь в розіграші призів ну і звичайно найшвидші отримають фінансові нагороди в сумі 40 тисяч гривень! Не зволікайте зміцнювати своє здоров’я та отримати гарний настрій, приходь пробіжимось разом за для Перемоги над лінню!», - розповідає організатор пробігу Сергій Панасюк.
Секретаріат пробігу працюватиме з 5 до 9 травня в Палаці учнівської молоді.

Деталі на сайті http://kovelsport.com.ua

21,0975 км https://athletic-events.com/ru/events/235

7км https://athletic-events.com/ru/events/235

Регламент пробігів: http://kovelsport.com.ua/main/67-reglamen-ofcyniy.html

Схема: https://drive.google.com/file/d/0Bzbj4c8BHv8ub2lFMjNJeFNuQ2s/view

Картка учасника: https://drive.google.com/file/d/0Bzbj4c8BHv8uQm1tWVZvbU1MNTQ/view
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus