USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни – чемпіони України з лижного туризму

18 Грудня 2014 08:00
Чемпіонат України з лижного туризму серед дорослих, організований Міністерством молоді та спорту України та Федерацією спортивного туризму України, відбувася з 11 по 14 грудня поблизу села Буковець Івано-Франківської області. Про це повідомили у прес-службі центру туризму, спорту та екскурсій.

Волинь представляла збірна команда обласної федерації спортивного туризму, до складу якої входили працівники та вихованці обласного Центру туризму, спорту та екскурсій – Олександр Оришко, інструктор з туризму ЦТСЕ, майстер спорту, Тетяна Гись – студентка інституту фізичної культури та здоров’я, Іван Гаць – студент Кременцького педагогічного коледжу та Дмитро Тимощук – учень школи №13 міста Луцька.

Протягом трьох днів спортсмени змагались на різних дистанціях найвищого V класу на особистій та командній «Смузі перешкод», «Лижному маршруті». Волиняни продемонстрували високий рівень спортивної майстерності, завоювавши перші місця на всіх дистанціях, і відповідно - І місце у загальному заліку. Приємно відзначити, що в особистому заліку серед чоловіків свою беззаперечну майстерність продемонстрував капітан команди Олександр Оришко, а серед жінок – Тетяна Гись, які і стали чемпіонами України з лижного туризму.

Крім того, у змаганнях взяла участь і дитяча збірна - вихованці обласного Центру туризму, спорту та екскурсій, які в той час проводили навчально-тренувальні збори з підготовки до Кубку України серед юніорів з лижного туризму. Незважаючи на складний рівень змагань наші юніори зуміли вибороти ІІІ місце у загальному заліку, маючи у своєму активі ІІ, ІІІ та IV місця на різних дистанціях. Для них ці змагання були своєрідним етапом підготовки до Всеукраїнських змагань з лижного туризму, які відбудуться у січні 2015 року у Львівській області.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus