USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські акробатки – перші на чемпіонаті України

26 Жовтня 2016 20:51
Багато років жодні всеукраїнські змагання зі спортивної акробатики не обходяться без нагород волинських спортсменок. Не став винятком і чемпіонат України серед юніорів у Львові.

У чемпіонаті взяли участь 110 акробатів – вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл зі Львівської, Дніпровської, Сумської, Вінницької, Одеської, Харківської, Житомирської, Черкаської, Волинської областей та міста Києва.

У віковій групі 12-18 років золото серед жіночих пар завоювали лучанки Дарина Помʼяновська, Олександра Мальчук та Вікторія Куніцка.

«У них зараз важка програма, і ми постійно її ускладнюємо: вчимо нові елементи, піраміди. Стараємося знайти таку родзинку, такі цікаві елементи, які в Україні ніхто не робить», — пояснила успіх своїх вихованок заслужений тренер України Олена Кришпінович.

Дівчата й справді довго готувалися, виснажливо тренувалися. А один із елементів тріо готувало майже рік.

«Ми хотіли його дуже виконати, тому так довго працювали над ним. Зараз в Україні його може виконати максимум ще одна трійка, і це ще більше додавало нам бажання. Ми змогли його вставити в композицію і повезти на змагання, чим дуже задоволені», — розповіла Дарина Пом’яновська.

Згідно з підсумками цьогорічного чемпіонату відбудеться формування персонального складу юніорської збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях та участі в чемпіонаті Європи 2017 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
я Показати IP 26 Жовтня 2016 21:35
молодці!
33квартал Показати IP 26 Жовтня 2016 21:36
Молодці дівчата !!! Луцьк може вами пишатись!
Вацык Показати IP 26 Жовтня 2016 23:05
Гирка Полонка рулит !
Тетяна Показати IP 27 Жовтня 2016 12:52
Дівчата, справді, великі Молодці. Гордимося вами!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus