USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські важкоатлети – другі в Україні

21 Жовтня 2014 18:36
Призове друге місце у чемпіонаті України з важкої атлетики посіла збірна команда Волині.

Про це повідомили під час прес-конференції в Управлінні у справах молоді та спорту Волинської ОДА 21 жовтня.

Збірна команда Волині під час чемпіонату України з важкої атлетики серед чоловіків і жінок, що відбувся у місті Городок Хмельницької області 15-19 жовтня, посіла друге загальнокомандне місце. Як зазначив заступник начальника Управління у справах молоді та спорту волинської облдержадміністрації Ігор Дмитришин, спортсмени зробили своєрідний подарунок на день народження заслуженому тренеру України Миколі Авраменку. Так, його вихованець Юрій Бойко у ваговій категорії до 77 кілограмів став чемпіоном України, у ваговій категорії до 62 кілограмів став переможцем Вадим Токар, у цій же ваговій категорії Віталій Глушко посів друге місце.



Микола Авраменко висловив подяку благодійному фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», який виділив кошти для підготовки спортсменки Надії Миронюк, яка цьогоріч стала заслуженим майстром спорту. Тренер визнав, що підготовка до чемпіонату України відбувалася в дуже складних умовах, адже дату початку змагань декілька разів переносили. Зі слів Миколи Авраменка, у команду волинян прийшла «золота зміна». Він зауважив, що наразі «на олівці» тренера збірної семеро молодих спортсменів, зокрема Віталій Глушко, який 10 листопада на Кіпрі захищатиме честь України. Попри непрості умови підготовки волинських важкоатлетів (відсутність приміщень, нестача штанг тощо), працюють справжні фанати своєї справи серед тренерів, і вже впродовж 14 років Волинь займає призові місця на всеукраїнському рівні.



Віце-президент Федерації важкої атлетики Волині Ростислав Кухтей повідомив, що президент федерації Олександр Лазорко задоволений результатами спортсменів та пообіцяв, що ті, хто прославив Волинь, будуть відзначені з боку федерації. Він зауважив, що потрібно розробити перспективний план розвитку важкої атлетики в області принаймні на п’ять років, перш за все присвятивши увагу матеріальній базі.



Директор Школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко розповів, що за станом на кінець 2013 року Волинська обласна ШВСМ загалом мала 28 865 очок, а наразі має понад 30 тисяч очок, що свідчить про позитивні зрушення за всіма видами спорту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
:))) Показати IP 21 Жовтня 2014 19:40
А з якої пори Дмитришин став вже начальником???
:( Показати IP 21 Жовтня 2014 21:03
А до чого тут грамота управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА, якщо це чемпіонат України, який відбувся в Хмельницькій області, а не чемпіонат Волинської області??? Дмитришин вже не знає як догодити "Заслуженим" тренерам аби тільки на посаді залишитись!!!! Зненацька став фахівцем в спорті, просто сміх та й годі!!! Аж бридко...
Аманда Показати IP 21 Жовтня 2014 23:19
Дммтришин спортом н1коли не ц1кавився, а начальником управл1ння маэ бути фанат спорту 1 добрий фах1вець, який знаэ пр1оритети.
НН Показати IP 22 Жовтня 2014 08:43
Наши поздравления Николаю Авраменко))) Великий человек на Волыни.
спортсмен Показати IP 23 Жовтня 2014 20:21
І не тільки Миколі Авраменку респект.Ще є і В.Левчук,і батько Наді Миронюк,і ряд тренерів молодшого покоління.При Федерації важкої атлетики працює ціла професійна команда.Просто про одних більше говорять,а інші в стороні лишаються
спортсмен 1 Показати IP 24 Жовтня 2014 16:41
Хто ж так підставив Дмитришина,порадивши виписати грамоту важкоатлетам?Це могла б бути подяка за результативну підготовку до змагань всеукраїнського рівня.А грамота за зайняте ІІ місце у чемпіонаті Волині? Такі "Наполеонівські замашки" свідчать про відсутність будь-якого професіоналізму в того,хто підписав грамоту,і хто її надрукував.
спортсмен 2 до спор Показати IP 24 Жовтня 2014 16:50
погоджуюся на 100%, тільки напевно ви мали на увазі "у чемпіонаті України". А на рахунок РАДНИКА, є в нього там один "сильний і великий фахівець" сфери фізичної культури і спорту, на першому поверсі сидить, тільки плітки збирає як баба на базарі і кляузи пише, ще б працював так інтенсивно........ і як його там новий директор терпить???
спортсмен 1 до спорт Показати IP 24 Жовтня 2014 16:56
Так,мав на увазі чемпіонат України. До тепер не залишає думка,як же до цього можна було додуматися.Мій тато каже,що років 20 тому фото з такою грамотою можна б було у гумористичний журнал "Перець" вислати. Зараз хіба в спортивне міністерство направлю. Підкажіть адресу Булатова.
спортсмен 1 Показати IP 24 Жовтня 2014 17:04
так в Булатова появився конкурент, я розумію, що амбіції Дмитришина збільшилися, посади начальника управління, до якої він рветься - замало, треба на Міністра спорту "замахнутися"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus