USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські волейболістки посилено готуються до старту сезону

19 Вересня 2014 08:15
У білоруському Бресті завершився десятий Міжнародний турнір серед жіночих волейбольних команд «Зірки Прибужжя – 2014».

Господарі змагань брестська команда «Прибужжя» до участі в змаганнях запросила ще дві білоруські команди – «Надія-Гомельдрев» і «Газпром Трансгаз Білорусь» (Мінськ), - а також словацький «Пряшів» і український ВК «Континіум-Волинь-Університет».

За результатами трьохденних змагань нагороди найвищого ґатунку залишилися в Бресті, «срібло» дісталось волинянкам, а третє місце посіла словацька команда.

Результати матчів:

«Прибужжя» - «Надія-Гомельдрев» - 3:0;

«Прибужжя» - «Прешів» 3:0;

«Надія-Гомельдрев» - «Континіум-Волинь-Університет» - 1:3;

«Газпром Трансгаз Білорусь» - «Прибужжя» - 1:3;

«Континіум-Волинь-Університет» - «Прешів» - 3:0;

«Газпром Трансгаз Білорусь» - «Надія-Гомельдрев» - 1:3;


«Прешів»- «Газпром Трансгаз Білорусь» - 3:0;

«Прибужжя» - «Континіум-Волинь-Університет» - 3:0;

«Надія-Гомельдрев» - «Прешів» - 3:0;

«Континіум-Волинь-Університет» - «Газпром Трансгаз Білорусь» - 3:0.


Зазначимо, у складі брестської команди виступала Марина Кучко, екс-гравець волинського клубу. До слова саме її організатори нагородили як найкращу зв’язку турніру. А от в амплуа нападниці рівних не було волинянці Анні Степанюк.

«На гру першого дня всю стартову шістку з ліжок підняв, хворіли. Вони прийшли тільки на стартове тренування, але нічого. Виступили непогано, – розповідає головний тренер лучанок Богуслав Галицький. – Ми вже не перший рік їздимо на цей турнір, нам тут дуже подобається. Ставлення білорусів до України дуже хороше: і у вболівальників, і в звичайних людей. І відчувається, що це дійсно щиро без лукавства. Щодо змін у

складі, то у стартову шістку зараз підтягую Любу Ужву і Юлію Козачковську в четверту і другу зону відповідно, більше кадрових змін немає».

Нагадаємо, раніше в рамках підготовки до старту нового сезону волинянки брали участь в товариському турнірі в Тернополі. Зараз підопічні Богуслава Галицького відправилися в Гродно (Білорусь) на IV Міжнародний турнір пам'яті ЗТ РБ Володимира Максимовича Карчевского.

Зазначимо, до старту регулярного чемпіонату Суперліги залишилося два тижні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus