USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські картингісти – чемпіони України. ФОТО

13 Вересня 2011 16:32
Волинські картингісти стали чемпіонами України з картингу – на змаганнях у Києві автоспортсмени зайняли 11 призових місць.

Як розповів 13 вересня директор спортивно-технічного клубу «Волинь-Карт» Ігор Ковальчук, впродовж трьох днів, з 9 по 11 вересня, на столичному спорткомплексі «Чайка» відбувався фінал територіальних чемпіонатів України з картингу.

У змаганнях взяла участь і волинська команда «Волинь-Карт», в яку увійшло 10 гонщиків. У чемпіонаті брали участь і діти, і дорослі. Змагались у різних вікових категоріях та класах.

За підсумком змагань, вихованці гуртка «Юний картингіст» у складі команди «Волинь-Карт» стали чемпіонами України з картингу, привізши додому одинадцять дипломів.

Підготовкою юних волинських картингістів займався керівник гуртка «Юний картингіст» Луцького міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді Сергій Ковальчук.

Волиняни зокрема здобули перші місця у заліку «команд клубів» та у заліку «команд осередків федерацій картингу України»

У класі «Популярний-юнаки» перемогу здобув 13-річний лучанин Андрій Шептенко, віце-чемпіоном у цьому класі став 11-річний Іван Поліщук. А у класі «Популярний» друге місце посів 24-річний Сергій Ковальчук.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus