USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Волейбольний трилер» волинських спортсменок. ФОТО

14 Квітня 2013 17:05
Волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет» на домашньому майданчику переграла у важкій грі запорізьку «Орбіту-ЗТМК-ЗНУ» -3:1.

Матч відбувся у рамках першого туру другого етапу чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд Суперліги у Луцьку в ОДЮСШ 14-ого квітня.

Волинська команда напередодні поступилася южненському «Хіміку», натомість, «Орбіта» перемогла «Сєвєродончанку» і дещо наблизилася до «Континіум-Волинь-Університету» у турнірній таблиці. Тож матч видався безкомпромісним, - чого варті лише дві партії, в яких команди досягли позначки по 30 очків - кожна.

Стартовий склад на третю гру першого туру «Фіналу чотирьох» наставник господарок Богуслав Галицький виставив такий: Анна Степанюк, Інна Молодцова, Юлія Молодцова, Олена Туркула, Ольга Андрусенко, Алла Політанська та Оксана Підгурська.

Згодом на майданчику з’явилася і Анна Довгополюк.

Першу партію волинянки розпочали не надто вдало і після першої технічної перерви поступалися 6:10. Утім згодом гру вдалося вирівняти – 14:14. Далі наші дівчата розійшлися не на жарт і пішли у відрив - 23:17. Гості наприкінці зуміли відіграти лише 4 очки, на більше їх не вистачило - 25:21.

Другий сет – це, кажуть, справжній волейбольний трилер. Команди від початку йшли майже очко в очко, відпускаючи суперниць максимум на 3 очки. Наприкінці волинянки перемагали 24:23, але здобути необхідний пункт не змогли. Натомість запоріжанки зрівняли рахунок.

Далі на майданчику відбувалася відчайдушна «битва» за партію. То одні, то інші по черзі виходили вперед, дійшовши в рахунку за третю десятку. Однак переможне очко здобула таки «Орбіта» - 32:34.

У третій партії знову ніхто не хотів поступатися, тож лідер протягом сету змінювався кілька разів. Але у підсумку волинянки зуміли взяти гору 25:23. Четверта партія знову з розряду трилерів. Команди йшли і цього разу очко в очко. Де ціна помилки – «на вагу золота» . Вдруге у матчі суперниці перейшли рубіж у 30 очок. Такої напруги у залі ОДЮСШ вже давно не було. Утім наші дівчата виявилися стійкішими і пруткішими здобувши перемогу у цьому сеті 32:30 і загалом у надважкій грі 3:1.

Таким чином «Континіум-Волинь-Університет» за три матчі «Фіналу чотирьох» у Луцьку набрала 8 очок і відстає від «Хіміка» на 4 пункти. На третьому місці - «Орбіта» в якої 3 очки, у «Сєвєродончанки» - 1 пункт.

Зауважимо, наступні ігри фінального туру відбудуться уже в Южному з 26-28 квітня, де стануть відомі чемпіон та призери чемпіонату.






















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus