USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські волейболістки з розгромом програли другу гру поспіль

27 Квітня 2013 17:31
У другий ігровий день фінального туру в Южному лучанки програли місцевому «Хіміку» - 3:0.

Про це інформують на офіційному сайті ВК «Континіум-Волинь-Університет».

Період спаду волинської команди продовжується. «Континіум-Волинь-Університет» нічого не міг протиставити грі вже потрійних чемпіонів Суперліги. На перший технічний тайм-аут господарі створили непоганий
гандикап - 8:3. Та м`яч капітана Інни Молодцової і блок-аут Анни Довгополюк не надовго вирівняли гру - 10:5. А на подачах Ольги Савенчук «Хімік» набрав ще шість очок - 18:5. Лучанки лише зробили спробу наздогнати южненську команду (18:8), але марно - 25:9.

У другій партії успішні атаки «Волині» можна було теж порахувати на пальцях. Аут в «Хіміка», та два м`ячі Олени Туркули та Інни Молодцової - стільки напрацював луцький «Континіум», коли господарі вже розміняли перший десяток - 10:3. Богуслав Галицький випустив Анну Степанюк замість Ольги Андрусенко. І першим доторком до м`яча Аня забиває, а потім ще двічі - 12:6. Ініціативу згодом підхопили Олена Туркула та Анна Довгополюк - 13:9. Але сет врятувати не вдалося - 25:13.

І втретьому відтинку гри лучанки зазнали поразки. Ніяк не змогли зібратися дівчата і показали зовсім не притаманну їм гру - 25:16.

У турнірній таблиці поки що все без змін: «Хімік», «Волинь», «Орбіта», «Сєвєродончанка» - в такому порядку розташувалися команди. Наступний поєдинок наші волейболістки зіграють з «Сєвєродончанкою» у неділю, 28-ого квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus