USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинських олімпійців проводжали до Бразилії

27 Липня 2016 13:04
На цьогорічну Олімпіаду в Бразилії поїдуть вісім волинських спортсменів. До слова, Рівненську область будуть представляти лише п'ять олімпійців.

Олімпійцям вручили сертифікати на 25 тисяч гривень від Волинської обласної державної адміністрації, - повідомляє ВолиньPost.

"Завдяки вам і вашій силі волі ви будете представляти нашу область на таких величних змаганнях. Сподіваюсь, що ви привезете на нашу рідну землю нагороди", - сказав голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

"Якщо привезете медалі, то отримаєте не тільки нагороду від держави, а ще й від нас", - пообіцяв Володимир Гунчик.

Перед цим волинські олімпійці побували на зборах в Туреччині. Зі слів спортсменки Надії Боровської, збори пройшли успішно, олімпійці попрацювали в команді і залишились задоволеними.

Щоправда, не всі тренери зможуть поїхати на Олімпіаду в Ріо. Тому нашим олімпійцям, як ніколи, потрібне відчуття підтримки всієї Волині.

Нагадаємо, в Ріо змагатимуться:

Банзерук Іван – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (спортивна ходьба), тренер-викладач Яловик Володимир.

Боровська Надія – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (спортивна ходьба), тренер-викладач Калитка Микола.

Мирончук Валентина – майстер спорту України з легкої атлетики (спортивна ходьба), тренер-викладач Яловик Володимир.

Беломоіна Яна – майстер спорту України міжнародного класу з велосипедного спорту класу маунтенбайк, тренери-викладачі Ковальов Віктор, Матвійчук-Жолнач Валентина.

Коб Тетяна – Заслужений майстер спорту України з боксу, тренер-викладач Рогатін Віктор.

Повх Марія – майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, тренери-викладачі Шевченко Тарас, Повх Роман.

Климець Ірина – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (метання молота), тренери-викладачі Черкашин Роман, СорокунОлексій.

Гергель Оксана – майстер спорту України міжнародного класу з боротьби вільної, тренер-викладач Палій Іван.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тренер Показати IP 27 Липня 2016 14:29
там де авраменкі , там нічого не буде ні до, ні після олімпіади!!!
SPORT Показати IP 29 Липня 2016 14:25
Дмитришин на чужіх спортсенах гроші хоч відмиє. Хай себе ще тренерами повписують то заслужених отримають і преміальні від медалей.Це така спортивна робота на Волині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus