USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський легкоатлет розповів про чемпіонат світу у Катарі

24 Листопада 2014 09:22
У столиці Катару, місті Доха, відбувся чемпіонат світу на дистанцію 100 кілометрів. 21 листопада участь у змаганнях взяло 350 учасників, серед яких був і волинянин Олександр Головницький.

До омріяного фінішу дісталося на 120 спортсменів менше, аніж стартувало – трапилося це через складність траси. У підсумку найпершим пробіг атлет з США (результат 6 год, 3 хв), другим став швед, третім – іспанець. Ковельчанин перетнув фінішну лінію вісімнадцятим (7.08).

Про свої враження від Катару Олександр розповів Інформаційному агентству Волинські Новини:

– Здивувало, що корінні мешканці столиці країни фактично не працюють, а переважно байдикують. Якщо раптом і працюють, то не більше чотирьох годин на добу. Замість них виконують роботу іноземці. У нашому готелі (на фото) підробляв хлопчина із Сум. Заробітчани отримують в середньому 600-800 доларів, що для місцевих не є великою зарплатою.

Щодо погоди, то температура у дні нашого перебування становила 28 градусів тепла, але відчувалася сильна вологість, – повідомив волинський легкоатлет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus