USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волиняни вирушають на Хортицю за перемогою

26 Липня 2013 08:00
Сьогодні вранці основний та молодіжний склад «Волині» літаком відбудуть до Запоріжжя на матчі 3 туру чемпіонату України. У п’ятницю о 17.00 на стадіоні «Титан» в Запоріжжі зіграють дублюючі склади команд, а в суботу о 21.30 – основні склади з`ясують стосунки на «Славутич Арені». Про це повідомляє клубний сайт лучан.

Окрім суто турнірного аспекту ("Волинь" прагнутиме довести невипадковість вдалого старту й набирати очки перед матчами із "Дніпром" та "Металістом", а "Металург" реабілітуватися за невдалий старт - один пункт після двох турів), матч має кілька «родзинок». Одна з них, безсумнівно, стосується приїзду до Запоріжжя Віталія Кварцяного, який половину минулого сезону тренував «Металург». У місті на Дніпрі його люблять і шанують, проте не віддадуть, звісно, три очки просто так.

За перемогу МЗ битиметься й колишній кіпер «Волині» Максим Старцев, який перейшов у стан «козаків» цього літа. У перших двох матчах сезону Максим поки пробув у запасі…

Ще одна «родзинка» - умовні «волинські» корені головного тренера «Металурга» Сергія Пучкова. Він розпочав кар’єру футболіста саме в луцькому «Торпедо», зігравши за головну волинську команду у 1979-1980 роках.

На разі, загальна статистика матчів між «хрестоносцями» та «козаками» в еліті українського футболу майже рівна – сім перемог «Металурга», вісім – «Волині», шість нічиїх. Різниця голів: 17:16.

Минулого чемпіонату загальний баланс матчів суперників залишився за лучанами - 3:0 у Запоріжжі (Пилипчук, Бікфалві, Аржанов) та 0:0 – у Луцьку 27 квітня цього року. Хоча якби не відбитий Старцевим пенальті від Рудики наприкінці матчу. Востаннє запоріжці вигравали у лучан вісім років тому – 27 листопада 2005 року – у Луцьку (0:1).

Лучанам не допоможе в Запоріжжі Редван Мемешев, якому за вилучення в Києві у грі з «Динамо» присудили таки два матчі дискваліфікації.

Головний арбітр матчу «Металурга» та «Волині»Сергій Даньковський з Києва. Трансляцію дивіться на каналі «Футбол».

До слова, до Запоріжжя відправляється й автобус вболівальників «Волині», аби підтримати свою команду.

Збір найпалкіших вболівальників клубу на "Авангарді" у п`ятницю, 26 липня о 20.00.

Записатися на поїздку в Запоріжжя можна за телефонами: 050-713-74-97, 067-713-16-93.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus