USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Ворскла» - «Волинь»: учень проти вчителя

23 Серпня 2013 11:07
Луцька «Волинь» сьогодні об 11.00 годині вилетіла із Рівного до Полтави, де у День Незалежності України, 24 серпня, зіграє проти місцевої «Ворскли». Полтавчани дуже вдало стартували в нинішньому сезоні й після шести матчів ідуть четвертими, набравши 11 очок.

Головна інтрига матчу, звісно, пов’язана із тренерами обох команд. Віталій Кварцяний колись знайшов для великого українського футболу Василя Сачка, який став головною «зіркою» і бомбардиром «Волині» минулого десятиліття, а нині доріс до посади керманича клубу УПЛ. Приятельські стосунки на кшталт вчителя й учня не завадять, утім, жорсткій боротьбі обидвох команд на полі. Повідомила клубна прес-служба волинської команди.

Мало хто думав, що «Ворскла» стартує так добре. Особливо після того, як був відправлений у відставку тренер Сергій Свистун. Небагато людей вірило, що ще недосвідчений Сачко зможе вирулити ситуацію. Але «Ворскла» уникла масового відходу гравців, виконавці йшли з команди за ініціативою нового головного тренера. Це стосується Вовкодава, Чичикова, Пєскова і ветерана Долганського. Водночас із «Кривбасу» прийшов Дедечко, з «Говерли» Олег Міщенко й обидва футболісти стали справжніми лідерами атаки «Ворскли» Сачка. Відзначимо й стабільний склад полтавчан - за перші шість турів на поле виходило лише 17 виконавців, вісім з них всі матчі починали в стартовому складі.

Крім того, ймовірний козир «Ворскли» - хороша фізична підготовка. А ще – необхідність брати очки у найближчих турах, бо у вересні команду чекають поєдинки із «Шахтарем», «Динамо», трохи пізніше – «Металістом» і «Дніпром».

Статистика матчів між «Ворсклою» і «Волинню» зовсім ненабагато на користь лучан. Всього зіграно в чемпіонатах України чотирнадцять матчів. Чотири рази виграла «Ворскла», шість матчів за «Волинню», чотири рази зафіксовано нічию. Різниця забитих і пропущених голів − 14:12 на користь «Ворскли». Прикметно, що найкращим бомбардиром в очних зустрічах цих команд є …Василь Сачко. У складі «Волині» нинішній тренер «Ворскли» забив полтавчанам тричі, а в складі «Ворскли» відзначився у воротах «Волині» двічі (причому обидва рази – у пам’ятному і сумному для лучан липневому матчі 2010 року – 0:4).

Торік в липні вдома у Луцьку та в жовтні у Полтаві «Волинь» перемогла з однаковим рахунком 1:0. Щоправда, тренери в цих матчах в обох командах були інші. «Волинню» керував Анатолій Демяненко, а «Ворсклою» - у першому матчі Вадим Євтушенко, другому – Сергій Свистун.

Травмованих у складах обох команд немає, а от по трьом гравцям у складах обох команд слід остерігатися ймовірної дискваліфікації за чотири попередження. Нині по три картки в пасиві «ворсклян» Даллку, Дедечко і Маркоскі та «хрестоносців» Масло, Шершуна і Шикова.

Отож, чекаємо на поєдинок «Ворскли» та «Волині». Телетрансляція на каналі «Футбол» завтра, початок о 16.30.

Поєдинок обслуговуватиме суддя Сергій Скрипак.

Молодіжні склади зіграють сьогодні о 18.00 на полтавському стадіоні «Лтава».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 23 Серпня 2013 17:41
1:2 Волинь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus