USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Ворскла» – «Волинь»: лучани програли під час овертайму.ФОТО.ВІДЕО

25 Вересня 2013 21:22
Луцька «Волинь» поступається в 1/16 Кубку України у запеклій боротьбі проти «Ворскли». Якщо основний час завершився нічиєю 1:1, то в додатковому екстра-таймі полтавці зуміли вибити з розіграшу команду Віталія Кварцяного.

Чергова травма для голкіпера

В роздягальні Віталій Кварцяний вирішив, що ворота його команди захищатиме Літовченко. Однак Сергій на передматчевій розминці отримав травму. Тому позицію в «рамці» довелося зайняти Віталію Недільку. Якийсь рок переслідує воротарів «хрестоносців».

Нагадаємо, що в останній грі чемпіонату проти «Іллічівця» через пошкодження залишив поле Артем Кичак. Також в старті лучан з’явилося двоє новачків. Якщо Роман Годований знаходиться в Луцьку не перший рік (але в цьому сезоні перебував у кращому випадку в запасі основної команди), то молодий румун Флорентін Матей буквально був заявлений за «Волинь» сьогодні. Наставник гостей вирішив зіграти з двома опорниками: Гошкодерею і Шершуном. Роль наконечника атаки лучан була покладена на плечі, голову і ноги Шумахера.

Бабатунде знову в центрі уваги
Уже на перших хвилинах гри Рамон зважився на дальній постріл – Непогодов перевів шкіряного на кутовий. На 16 хвилині господарі першими відкрили рахунок. Бабатунде віддав хороший пас на Шумахера. Бразило-італієць зумів виграти боротьбу в «біло-зелених» оборонців – 0:1!

«Ворскляни» в першій сорокап’ятихвилинці так і не зуміли засмутити Неділька. Хоча таку нагоду мав Далку, але пробив вище. Господарі скористалися провалом правого флангу гостей. А Громов, своєю чергою, «дякуючи» провалу правого флангу гостей не зумів переграти Неділька. Під кінець тайму Шумахер влучає в поперечку!

Неділько рятує команду!

На початку другої половини гри Кварцяний вдався до заміни. Дебютант замінив дебютанта: натомість Матея вийшов Матуку. Чи це Кварца не задовільна гра вихованця «Стяуа», чи то Віталій Володимирович після забитого гола вирішив грати на утримання рахунку. Камерунський бельгієць зайняв позицію опорного хава, а Віталій Гошкодеря став діяти попереду. На 55 хвилині захист «Волині» дав осічку, однак удар з метра гравця господарів прийшовся значно вище воріт. Через хвилину «Ворскла» змарнувала ще два шикарних моменти.

Спочатку Дедечко не скористався виходом тет-а-тет з Недільком, а через кілька секунд Артем Громов чомусь затягнув з ударом. Хоча в цьому моменті можливо не зовсім по правилам зіграв Шиков. Однак «Ворскла» таки скористалася провалами оборони суперника. Лівий фланг захисту «хрестоносців» дозволив виконати полтавцям подачу до свого штрафного. Денис Дедечко, з яким не дограв Годований, головою зрівняв рахунок на табло.

Після забитого м’яча «біло-зелені» не заспокоїлися, продовжуючи утримати волинян у блокаді. Один лишень Янузі мав два чудових шанси вивести рідну команду вперед. Але Віталій Недіько зіграв супернадійно. Саме дякуючи реакції свого «42» номера, лучани дотягнули до додаткового часу.
Дедечко добиває «хрестоносців».

У третьому таймі на поле вийшов Ігор Скоба. Володіючи непоганою технікою, Ігор міг переломити хід поєдинку на користь гостей. Як і на початку матчу, на старті овертайму «Волинь» зобов’язана була використовувати свої нагоди. Але удар Еріка зі штрафного заблокували захисники, а Шумахер головою пробив мимо. «Ворскла» відповіла ударами від Янузі й Дедечка. «15» номер полтавців славиться добре поставленим ударом, і ось, на 116 хвилині, постріл Дедечка з-за меж штрафного досяг цілі – 2:1… На останніх секундах Денис міг ще й зробити хет-трик, але пробив трішки мимо воріт. В 1/8 виходить команда з Полтави.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВАСЯ Показати IP 25 Вересня 2013 22:42
просто п-дара-и.............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus