USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Всеукраїнський рух «Твоя країна» обрав Кварцяного

10 Жовтня 2015 16:42
На стадіон «Авангард» 9 жовтня завітали студенти-учасники всеукраїнського мережевого руху «Твоя Країна». Його учасники – молоді люди до 25 років, зазвичай, студенти - мають на меті побувати в усіх областях України, познайомитися із найцікавішім людьми краю, туристичними об’єктами.

Цього разу до Луцька завітало 20 учасників такої програми і футбольний клуб «Волинь» став першим пунктом їхньої мандрівки, - повідомили у прес-службі «хрестоносців».

Луцький координатор «Твоєї країни» Оксана Федорук розповіла, що саме «Волинь» та її тренера Віталія Кварцяного чи не найбільш згадували в анкетах претенденти на поїздку до Луцька. «Для молодих людей з усієї країни влаштовуються неординарні екскурсії, тренінги та ігри, зустрічі з відомими журналістами, митцями, бізнесменами. Робимо це для того, аби подолати стереотипи в іміджі різних частин України, збагатитися знаннями про нашу державу та її людей».

Оскільки головний тренер «Волині» проводив тренування гравців основного складу, для учасників програми «Твоя країна» влаштували екскурсію стадіоном «Авангард», розповіли про історію головної спортивної арени області та про історію «Волині». При тім студенти вийшли на доріжки стадіону тунелем, через який прямують до поля футболісти під час матчів УПЛ.

«Авангард» гостям Луцька сподобався, ще більше вони здивувалися тому, що стадіон нині став місцем, де уживаються король та королева спорту – футбол та легка атлетика. Хоча, звісно, більше питань було саме про гру мільйонів. Їх учасники проекту ставили в конференц-залі, тут відбулася й зустріч із головним тренером «Волині».

- Тільки титанічна праця працівників клубу, певне сприяння окремих представників влади, можливо, не зовсім звичні методи пошуку коштів, а ще любов лучан до футболу зберегли футбол у нашому місті, - відповів Кварцяний на запитання про причини, через які Луцьк залишився містом великого футболу на карті України.

Крім того, тренера та президента клубу запитували про найкращих гравців, з якими йому доводилося працювати у тренерській кар’єрі, стосунки із легіонерами, плани команди на цей сезон. Наприкінці зустрічі Віталія Володимировича попросили порадити, як молодим людям досягти якомога більшого житті.

- Будьте наполегливими, але не впертими, реально оцінюйте свої можливості. Займайтеся спортом, читайте книги, гартуйте тіло і дух – це фундамент, на якому можна досягнути успіху в житті, - сказав Віталій Кварцяний на завершення зустрічі.

Після спільного фотографування усім учасникам молодіжного візиту до Луцька головний тренер «Волині» подарував свою автобіографію «Футбол – це не тільки перемоги».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Земляк Показати IP 11 Жовтня 2015 09:50
Просто шикарный Человек. Жаль что он не кандидат в меры Луцка. Я бы за него проголосовал!
луцький Показати IP 11 Жовтня 2015 09:50
Який рух, такий і кумир. Чому не Зінкевич, скажімо? Стадіон хотіли пропіарити. От і вся розгадка.
луцькому Показати IP 11 Жовтня 2015 12:12
Хотіли і до Зінкевича. Той просто занадто гордий і закритий а в клубі швидко погодилися і зробили шикарну зустріч. дякуємо, через рік ще приїдемо
Фут Показати IP 11 Жовтня 2015 12:50
Скажіть,хто з лучан в Європі відоміший ніж Кварцяний?
футу Показати IP 15 Жовтня 2015 16:20
і в Україні теж)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus