USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Юніори «Волині» підкорили «Скалу»

31 Серпня 2015 09:11
У матчі 5 туру чемпіонату України U-19 «Волинь» приймала одного з лідерів змагань, стрийську «Скалу». Такий статус не гарантував гостям безтурботної прогулянки до Луцька і перший тайм засвідчив, що «хрестоносці» мають усі шанси відібрати очки в «Скали», - повідомили у прес-службі ФК «Волині».

Господарі контролювали гру і м’яча і пресинг гостей не завадив «Волині» атакувати впевненіше суперника. Якби не часті невимушені втрати м’яча, перший тайм можна було б назвати одним з кращих у виконанні наших юніорів. Хоча два свої моменти гості могли реалізовувати, але схибили із близької відстані.

Натомість Сергій Петров типовий для себе момент реалізував. Нападник вистрибнув вище всіх після навісу з правого флангу й м’яч після його удару головою закотився в дальній кут – 1:0. Це був, до слова, 5 гол Петрова у цьому чемпіонаті й він наразі кращий бомбардир першості.

Другий тайм активніше розпочали гості, але відчувалося, що атакують вони швидше за інерцією, бо до істотних моментів біля володінь Жмурка не дійшло. Відтак, всі питання стосовно переможця зняв гол Зінкевича на 70 хвилині. Олексій нарешті видав і ефектне, і ефективне соло біля штрафної, відправивши круглого в дальній кут –2:0.

Після цього у гостей зовсім опустилися руки і тренери «Волині» можут бути незадоволеними 3-4 стовідсотковими моментами, незабитими їхніми підопічними.

Перемога знову виводить «Волинь» U-19 у п’ятірку кращих команд. Турнірна таблиця доступна за цим посиланням.

Чемпіонат УкраїниU-19, 5 тур

Волинь (Луцьк) U-19 - Скала (Стрий) U-19 – 2:0

Луцьк, стадіон Підшипник, 350 глядачів.

Арбітр: Маляр (Хмельницький)

ВОЛИНЬ: Жмурко – Романюк, Мелінишин, Тракало, Панькевич (Ільницький, 46) – Льозін (к) (Ярошенко, 57), Чепелюк – Ляшенко (Шандрук, 71), Дудік, Зінкевич – Петров.

СКАЛА: Фіяло – Стасишин, Демиденко, Заїменко, Заторський, Баранов (Мельник, 73), Тищук, Заїченко, Корчемкін (Сад, 66), Левчик, Заїкін (Неберикут, 61).

Голи: Петров (20), Зінкевич (70)

Попередження: Льозін (51), Дудік (65), Петров (80) – Заторський (32), Заїменко (76).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus