USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Зеніт» - останній «притулок» Тимощука, - експерт

4 Червня 2013 16:40
Досвід, набутий Анатолієм Тимощуком у «Баварії» повинен допомогти гравцеві адаптуватися в «Зеніті». Про це кореспонденту Gazeta.ua сказав екс-футболіст збірної СРСР і футбольний експерт Олександр Тарханов, коментуючи повернення українця в пітерський клуб.

- Тимощук в «Баварії» і придбав, і втратив. Гра в такій команді, з такими гравцями, як той самий Швайнштайгер - це безцінний досвід. Разом з тим, після «Зеніту», де він був лідером, капітаном, в Мюнхені Анатолій чотири роки просидів на лавці. Безумовно, це удар, як по фізичних кондиціях, так і по психології. Але знаючи його професіоналізм, ставлення до гри і самовіддачу, думаю, що останнє слово цей гравець ще не сказав і «Зеніту» він зможе допомогти. Все-таки виходячи в «Баварії» на заміну, Тимощук як мінімум каші не псував.

- Те, що в «Баварії» він не став провідним гравцем, закономірний результат чи збіг обставин?
- Ні, все закономірно, там зібралися гравці дуже високого рівня.

- Як буде сприйнято його повернення уболівальниками «Зеніту»?
- З цим проблем не буде. У їхній пам'яті Анатолій залишився капітаном команди, яка виграла Кубок УЄФА. А своїм ставленням до справи заслужив справжню любов і визнання, з команди пішов красиво, не гримая дверима.

- У його віці за два роки реально встигнути розкритися?
- Яким би не вийшло повернення Тимощука в «Зеніт», це, швидше за все, його останній контракт у кар'єрі. Причина проста - роки, від них нікуди не дінешся.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фан Показати IP 4 Червня 2013 17:54
А потІм у ВОЛИНЬ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus