USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На честь луцького гурту назвали цукерки

24 Жовтня 2016 08:16
Цукерки, названі на честь гурту "ФлайzZza", продають у Луцьку.

Про це повідомили на сторінці гурту в Фейсбуці.

"Тепер вам не доведеться чекати на наш найближчий концерт аби їх посмакувати. Хоча.. Чекайте і на концерт, бо там бувають халявні цукерки", - йдеться в дописі.

Довідка

Гурт «ФлайzZzа» заснований у 2000 році. З того часу шалений креатив та потужна енергетика заряджають позитивними емоціями тисячі українських меломанів. Його музичний стиль можна описати як унікальну суміш реггі, хіп-хопу, фанку, латини, року, фолку, електроніки та інших напрямів музики. За час свого існування гурт виступив з сотнями концертів на сценах десятків українських міст, не забуваючи про закордонні вояжі (ФлайzZzа неодноразово виступала своєрідною "візиткою" України на різних концертах поза межами своєї країни). Завоювавши на одному з своїх перших фестивалів звання «найтанцювальнішого гурту», вони і по сьогодні змушують своїми ритмами гарно відриватись глядачів на концертах і танцмайданчиках.

В творчості колективу вже знайшли своє місце понад п’ятнадцять офіційних відеокліпів, які мали активну ротацію на телеканалах України та Польщі, та багато інших відеоробіт, які постійно надходять до нашого каналу на YouTube.

У 2015 році ФлайzZzа завершила роботу над своїм четвертим альбомом. Хоча його логічніше назвати проектом, оскільки він складається зі збірки каверів на відомі українські хіти вісімдесятих-двохтисячних у фірмових Флайзівських версіях. Гурт оприлюднив вже кілька синглів з нього та запустив не одне відео на його підтримку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus