USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пара з Луцька виграла в шоу «4 весілля»

10 Лютого 2016 09:11
Лучани Наталія і Юрій отримали перемогу в телешоу «4 весілля». Саме весілля молодята відгуляли ще влітку, а ефір програми відбувся у вівторок, 9 лютого, на телеканалі «1+1», - інформує «Таблоїд Волині».

За головний приз – мандрівку до Єгипту – лучани змагалися з парами із Києва, Одеси та Дніпропетровська.

Наталка не планувала дивувати гостей і суперниць екзотикою, тому тематикою обрала класичне весілля з українськими традиціями. Бюджет святкування – 50 тисяч гривень, виявився не найбільшою сумою на шоу. Одесити відгуляли на вдвічі більші гроші.

Менше з тим, затрачених коштів і зусиль вистачило для перемоги.

Згідно з правилами шоу, кожна із наречених відвідує весілля своїх суперниць і ставить оцінки у чотирьох категоріях: за місце проведення, за весільну сукню, за бенкет і за загальну атмосферу. Отож, важливим для перемоги є не лише правильна організація весілля, а й стратегічний прорахунок, між ким із суперниць розподілити бали, аби отримати бажану перемогу.

Луцьке весілля за підсумками отримало найбільшу кількість балів: із 75 можливих місце проведення – ресторан «Зустріч» у Зміїнці – отримав 61 бал, меню – 50 балів, а дизайнерська сукня із так званим 3Д-ефектом – 53 бали.

Загалом, суперниці зізналися: весілля Наталки їм сподобалося, найбільша претензія – до гостей, які в піку святкування виявилися вороже налаштованими до наречених-конкуренток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
Іван Показати IP 10 Лютого 2016 09:27
коментар було видалено
Наталя Показати IP 10 Лютого 2016 10:22
Чесно кажучи, не розумію учасників таких програм. Навіщо робити з життя шоу?..
Лучанка Показати IP 10 Лютого 2016 10:57
Чим яскравіше весілля - тим швидше розлучення
Вітя Показати IP 10 Лютого 2016 11:14
така молода хоч би перед весіллям похудала. А таких чекає розлучення вдома ще халат тапки одіне і макіяжу такого не буд і діти от і чоловік попре на інших , така правда життя але удачі вам і багато дітей
Жужа до Вітя Показати IP 10 Лютого 2016 19:17
Судити кожен може тільки по собі.
Тетяна Показати IP 10 Лютого 2016 11:21
а мені соромно за землячку. поводила вона себе не виховано. та й коментарі були не гарні.
Понти Показати IP 10 Лютого 2016 11:25
Понти за батківські гроши
Невістка. Показати IP 10 Лютого 2016 11:30
Дуже не подобається коли молоді одна одну принижують, а як сидять в ресторані і фиркають що не такі блюда Хочеться сказати дитино! що вже ти в дома виїдаєш таке що ту тобі все не так Вітаю Волинян . А взагалі шоу не подобається . Якесь приниження.
Галінка Показати IP 10 Лютого 2016 11:42
Зато молодята мають поїздку на халяву)))
інга Показати IP 10 Лютого 2016 11:58
Було соромно слухати з вуст волинянки таку зіпсовану " суржиком" украінську мову.
Жужа до інга Показати IP 10 Лютого 2016 19:15
Усі говорять як вчителі україїнської мови.
Тю Показати IP 10 Лютого 2016 12:24
коментар було видалено
Chili Показати IP 10 Лютого 2016 12:51
А я Вам скажу так,що чути російську мову, в цей час, від лучанки- це як мін. не по-людськи. Весілля її не було найкращим. При чому далеко не найкращим. Для мене воно на 2 місці. Як на мене, мала перемогти Одеса. Там дійсно було найкраще весілля в даному випуску. Ця панянка "трішки" спеціально занижувала оцінки. Все їй було не так з їжі і взагалі багато що не так. Хоча,і м. Луцьк не особливо в даному випадку їжею і прославився. Все дійсно радянське та застаріле. Плаття найкраще було. Дівчині треба було себе краще поводитита позиціонувати. Звичайне весілля на 3+. А Дніпропетровськ-теж ноу комментс, там повний 0. Київ з 5 балів 2 бали має. Луцьк 3, а Одеса 4. І це факт. Але заради такої путівки,яку вона виграли-це не треба було робити. От якби Мальдіви, Сейшели, Маврикій, ну Австрія, Швейцарія, Франції, Італія-ще розумію. А все інше...
лучанка Показати IP 10 Лютого 2016 16:05
Да..молода дійсно могла б скинути зайвих кг.вигляд.м'яко кажучи-не для екрану...хоч пара й наша.луцька,але наречена поводила себе зухвало.і ще...перш ніж йти на такі проекти,слід навчитись грамотно говорити.якщо вже говориш на укр.то говори.ні,давай на російську.хоча я сумніваюсь.що вона зможе.вилізе десь з глибокого полісся і давай суржиками розмахувати!зато когось обсудити-їсти не давай
Жужа до лучанка Показати IP 10 Лютого 2016 19:13
Кожен оригінальний сам по собі хтось худий хтось повний.
))) до Жужа Показати IP 11 Лютого 2016 00:19
да.дуже оригінальна
олексій до лучанка Показати IP 10 Лютого 2016 22:48
а мені луцька пара подобається, і не тка вже нареченна повна, таких більшість люблять,або ж мріють про таку, обоє гарна пара, і хай живуть довго, а основне прославили волинь. молодці.
Жужа до олексій Показати IP 10 Лютого 2016 23:18
І я гадаю треба радіти за них а не придумувати різні мінуси які сто раз перекручені і змонтовані так як - це шоу!!!Вітаю молодят молодці!!!Луцьк в третє довело що ми теж вмієм вигравати
1 до олексій Показати IP 11 Лютого 2016 00:05
чим Волинь прославили? показали своє нутро справжнє от і все.і я сумніваюсь що таких люблять повних))
я Показати IP 10 Лютого 2016 16:30
Я не розумію одного.коли в країні війна .коли гинуть люди.вони дурницями займаються. сперечаються між собою,хто кращи,хто крутіший,хто багатший,чия їжа краща.а туди на передову,де страшно,де стріляють,де хлопці наші гинуть не хочете.або хоч поможіть нашим воякам на ті гроші.хочете свята,зробіть для себе і для рідних,але без того пафосу.якби це було раніше.я згідна.але тепер..розумію коли співають артисти.вони розвіюють народ.а це що?дурь повна.ще будуть говорити про тяжкі часи.про люстрацію.із-за таких Україна сидить в ж..пі
Жужа Показати IP 10 Лютого 2016 19:06
Ну давайте всі сядемо і заплачем від того що змонтовано в передачі.такі коменти говорить про те що всі нічим не відізняєтеся від усіх люде. Бог нагородив всіх язиком щоб говорити.Так ви собі думаєте і думайте.Треба радіти за нашу Луцьку пару бо вони ріскнули навіть не побоялися Ваших осуджень бо ніхто не був у них їз вас на весіллі тому не говоріть дурниць .Бо останій коментар вражає написаним Вони заробили чи батьки зробили це не ваші справи бо гроші вони не брали з державного бюджету.
я до Жужа Показати IP 10 Лютого 2016 22:18
ага.жужа-це точно наречена герой.суржики аж пруть.. "РІСКНУЛИ"??? а ти йди й спробуй туди на схід.йди.чому досі тут.а заплачем..Україна плаче.мені соромно за таких людей. чому всі осуджують наших депутатів,які гучно гуляли Новий рік,коли така біда??? а самі творять те саме.. якби ми всі згуртувались,якби відчували хоча б якусь відповідальність за країну.за ближнього.але в нас в українців є характерна риса-ЖАБА.яка давить.хто крутіший,хто багатший.і репліки ,які кидала наречена мене вразили.пусти таку до влади-вона всіх стопче. цитата "Вони заробили чи батьки зробили це не ваші справи бо гроші вони не брали з державного бюджету" класна . ти так і не зрозуміла,Жужа шановна про що мова. я не осуджую весілля.абсолютно ні.вражає зовсім друге.навіщо виставляти напоказ??? це абсурд.а на весіллі й бути не треба.і так видно все..хто на що здатен. а Бог нагородив всіх язиком,щоб говорити правильно і вивчити ту мову,на якій спілкуєшся.а не вмієш,нема чого лізти в ефір.
Жужа до я Показати IP 10 Лютого 2016 23:12
Ви такі розумні це ж просто шоу і вони ж не депутати що можуть позволити тутівку.Вони просто виграли.не все так сумно.не та пара виновата що вони участвовали .Усі роблять весілля і те що вони подали на передачу і провели гарний відпочинок вони не виноваті.сходіть у церкву і будьте милосердні до оточуючих не всі покидьки які весиляться у такий час.Я не розумію чому про це говорити тут можна і на другому форомі обговорювати не в мові розмови можна доколуповатися до усіх бо на західній Україні половина говорить суржиком.Чи ви думаєте що ніхто не хвилюється за те що робиться і та війна і та влада но невже усім бути в травні я гадаю ні Вони молоді і у них все життя попереду.хай щастить Вам і Всій нашій Україні.Миру нам усім
Кіра Показати IP 11 Лютого 2016 00:18
будьте милосердні до оточуючих ? це хто говорить? невже та наречена ,яка була милосердна до інших наречен??я взагалі не розумію таких людей.от в мене весілля краще,а в тієї г-но.в мене сукня краща,а в тієї г-но.в мене і зачіска,і меню і т.д. я вся така класна.)) я можу зрозуміти,що це конкурс,змагаються.але виставляти напоказ свою елементарну дурь і паплюжити оточуючих ,оце по нашому(( навіть коментатор підсміюється,а наречені не звертають уваги.))) і якраз на Західній Україні говорять шановна не суржиком. і перш ніж писати дурниці,правопис свій перевірте.я не вчитель,але є елементарні речі.
Мелані до Кіра Показати IP 11 Лютого 2016 08:03
Хай щастить і Вам!
Кіра до Мелані Показати IP 11 Лютого 2016 20:56
І вам того ж бажаю
КАПЕЦ Показати IP 11 Лютого 2016 00:40
От ржака яка.молодиця вже навєрно і сама не рада шоу.вот шоу кльове.а молодиця му му воно і в африці мммму муууу
Мелані Показати IP 11 Лютого 2016 08:00
Ахаха посідали главні пліткаркі професори ,один провесор по сімейним ділам,другій з прав по ділам з Ато.треті фітнес тренери.Мені абсолютно одинаково що ви пишите.Я собі знаю як все було і не вам мене судити.
Мелані Показати IP 11 Лютого 2016 08:08
Я участвовала в шоу не для вас.А заради себе і свого чоловіка .І я виграла.хочите щось спитати то спитайте мене при зустрічі ,а не анонімно !
я до Мелані Показати IP 11 Лютого 2016 17:18
Ти навіть не розумієш про що мова.і як ти смієш говорити про "професора з прав по ділам АТО?" Люди гинуть а ти таке закидаєш.совісті в тебе немає.ти заглянь в очі тим хлопцям!я думаю що ти і не зрозумієш нічого.якщо телятко родилось з зірочкою на лобі.таке воно і буде..
Хатабыычч до Мелані Показати IP 11 Лютого 2016 20:55
Ты как ворона покаркала и докаркиваешь))))в чем ты была крутая??и почему не нам судить?это же шоуу
лєна до Мелані Показати IP 11 Лютого 2016 22:12
а де сукню 3д купувала?
Бурий. До Мелані. Показати IP 11 Лютого 2016 09:52
А в Єгипті, прач свій вигріла на сонці?
Лучанка Показати IP 11 Лютого 2016 12:11
Тяжко бути неграмотним. Дійсно, потрібно біло культури і грамотності вчитися, а потім в ефір лізти. Ви можете вільно висловлювати свої абсолютно різні думки - але робити це грамотно і культурно. По вашій мові і поведінці - глядачі робили судження про нашу область. Мені соромно, що ви стали обличчям нашого Луцька в цій передачі.
Ольга до Лучанка Показати IP 11 Лютого 2016 19:48
І мені соромно.соромно за таких людей.так є різні думки.але грамотно хоч пиши жужу і мелані
Валентина Показати IP 11 Лютого 2016 16:49
Наталко! Вітаю тебе. Ти молодець Завжди була доброю, сміливою,правдивою. Хай вам щастить. Чоловік тебе любить а ти його. Це видно. А все інше -це суєта суєт. Про все говорять 9 днів, а далі знаходять іншу же.ртву.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus