USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку - головна патріотична подія року

24 Листопада 2014 15:45
Україна ще ніколи не була такою сильною як сьогодні. Братерство, молитви та хвилювання об’єднали нас в єдину сильну державу. Слова «Слава Україні! Героям слава!» стали справжньою ідеологією. «Гімн України» – найпопулярнішою піснею, що лікує біль у серцях. А патріотичний дух, беззаперечно, дає наснаги.

8 грудня 2014 року у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка відбудеться ГОЛОВНА ПАТРІОТИЧНА ПОДІЯ «Україна за Мир» у рамках загальнонаціональної програми «Люди XXI століття».

Це важлива подія Волині, до якої сьогодні прикута увага представників бізнесу, культури, спорту, політики, провідних засобів масової інформації нашого краю та всієї країни. Мета заходу: нагородити людей, які своєю працею зробили вагомий внесок у духовне та економічне життя нашого краю.

ТЕМА ЦЬОГОРІЧНОГО ЗАХОДУ: «Україна за Мир». Ціль: підняти патріотичний дух, а також відзначити героїв Майдану. Цього року буде нагороджено не лише професіоналів, але й відбудеться вручення посмертних нагород рідним наших героїв. Також у рамках заходу відбудеться благодійна акція «Бог у серцях». У зв’язку з ситуацією в країні, зібрані кошти будуть виділені на лікування бійців. Благодійна акція пройде під гаслом "Розуміємо, співчуваємо, допомагаємо".

Душевні пісні закарбують миті єдності… Захід прикрасять столичні артисти: фіналістка українського відбору Євробачення Рената Штіфель та позитивний гурт «MMDance», а також волинські виконавці: талановита Галина Конах, співак Василь Чепелюк, народно-аматорський гурт «Пластилін», співачка Руслана Моклиця, а ще організатори події обіцяють неординарні номери. Протягом дійства з вами будуть ведучі Сергій Скулинець та Наталка Войтович.

З 20 листопада у лучан є можливість придбати квитки у касах Драмтеатру, або за тел. (0332) 297529. Кошти з продажу квитків перерахують на лікування бійців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
анонімус Показати IP 24 Листопада 2014 16:05
гламур шукає новий тренд?
Ксеня Показати IP 24 Листопада 2014 22:02
Знову будуть прославляти себе самі за своі гроші.які ми хороші -одні і ті ж люди самі себе хвалять
Ви геть подуріли? Показати IP 25 Листопада 2014 00:48
Головна патріотична подія року - революція Гідності!!!! Ще б так написали про Бандерштат і то цього року він був не зовсім доречний, вибори на худий кінець, але оце клоунада. Не позортесь!!!! Чи вам вже Бекеша номінацію пообіцяла за таке? П. С.Знаю, що як завжди видалите за правду, але на злодію шапка горить, так як цензура витримана)
555 Показати IP 25 Листопада 2014 10:08
Добрі справи завжди будуть в тренді! Про них треба говорити і писати, як приклад для наслідування!
знаючий Показати IP 25 Листопада 2014 12:47
Краще на лікування бійців хай передадуть кошти учасники, адже кожен учасник проплачує по 10 000 грн., а то й більше, і взагалі, що це за конкурс??? хто їх вибирав, по якому рейтингу??? завтра я проплачу кошти і буду людиною року))), в країні війна, а вони "люди року"...сміх тай годі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus