USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відео бійки в парламенті між Ляшком і соратником Єремеєва. ОНОВЛЕНО

4 Березня 2015 08:42
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко сьогодні під час засідання Верховної Ради публічно вибачився за вчорашню бійку у сесійній залі. Про це інформують наші колеги з Еспресо.TV.

«Пане Гройсман, я повністю підтримую вас, як лідера парламенту. Я усвідомлюю відповідальність за свою команду, за тих депутатів, яких я привів у Раду. Я хочу вибачитися перед українцями, вибачитися за те, що зробив помилку, не розібрався, привів людину (Сергія Мельничука, - ред.), яка зрадила Україну», - сказав Ляшко.

До слова, лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко назвав екс-комбата «Айдару» Сергія Мельничука «тушкою».

Нагадаємо, Рада вчора, 3 березня, не змогла почати засідання через нову бійку. Почубилися Ляшко і Єремеєв.

Ляшко наполягає, що Мельничук пройшов до Ради за списками РПЛ, а зараз долучився до лав групи «Воля народу» Ігоря Єремеєва.

Зі слів лідера РПЛ, депутати «Воля народу» виконують замовлення Кремля.

Депутати-«радикали» намагалися виштовхати Мельничука із сесійної зали. Після штовханини та обміну образами в залі бійка перейшла в кулуари. З вигуками «Тушку геть!» Мельничука проштовхали кулуарами, розкидаючи на шляху журналістів.

Екс-очільник «Айдару» зник в закритих для журналістів коридорах Верховної Ради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
ха-ха Показати IP 4 Березня 2015 08:48
ще б післязавтра опам"ятались
Небайдужий Показати IP 4 Березня 2015 08:57
А як легендарний герой-командир міг стати тушкою? А до "Айдару" ця тушка має відношення? Камуфляжний Лапін рвав на собі форму, що тільки з іменем Мельничука асоціюється 24 штурмовий батальйон. Де ж правда, якщо комбат за 4 місяці перебіг з фракції у фракцію (групу), ще й до того хто 16 січня голосував "ЗА". Український політикум, депутати "від народу", що ж Ви робите??? Де останні краплі Вашої честі та гідності.??? Ніколи не був за Ляшка з радикалами, але якщо він деларує правду, вчинок з комбатом, партійним зрадником, заслуговує на повагу.
Євген до Небайдужий Показати IP 4 Березня 2015 09:14
Гнати в шию су*-зрадників
Небайдужий 2 до Небайдужий Показати IP 4 Березня 2015 19:47
1. Жаль, що Ви ніколи не були з радикалами.
лютий Показати IP 4 Березня 2015 09:05
Ляшко канешна клоун але Еремеев-це зрадник,п"ята колона та позор Украіни..(((((((
Анонім Показати IP 4 Березня 2015 09:10
клоуны ГЕЙропейские
житель Показати IP 4 Березня 2015 09:13
Єрємєєв повинен більше получити. Риг !
До небайдужого Показати IP 4 Березня 2015 09:16
А чим Ляшко не подобається? Нормальний мужик. Не перевертень, трохи нарваний, але не флюгер , як зрадники-депутати з "Айдару". А батальйоном керує Пташник, інтернет таке пише, про Мельничука з його облогами Міноборони ніхто не згадує. А Волинські продажні депутати, що голосували за закони 16 січня, все зробили щоб Лапіна підтянути на противагу людині Палиці - Ірині К. Бо він такий самий, як його комбат.
Микола Показати IP 4 Березня 2015 09:42
Ляшко красюк!!-партію Єремєєва назвав ТУШКООТСТОЙНІК!! Так воно і є,ще коли на вершині був Литвин,то вони були -Литвинівським болотом!! Зрадники і наволоч безхребетна!!
Дьодік Показати IP 4 Березня 2015 10:09
Надіюсь що Єрємєєву зачіску не зіпсували? - Дуже переживаю за імідж Мироновича.
Жінка,мати Показати IP 4 Березня 2015 10:09
Зненавиділа горе- політиків і горе- Президентів України і Росії !!! Знущаються над моїм простим народом і народом Росії . Скільки загинуло мого українського народу ?...Скільки людей без рук, без ніг, поранених?.. Скільки людей зниклих безвісті?...Скільки горя від тієї дурної війни, яку почали олігархи-ідіоти Росії і України !!! Плаче моя Україна ... Плачуть діти, батьки , родичі... Не знаю, як має український народ це все пережити і витримати і коли закінчиться та страшна війна ?! СХАМЕНІТЬСЯ ГОРЕ-ПОЛІТИКИ І ГОРЕ-ОЛІГАРХИ РОСІЇ І УКРАЇНИ !!! ВСЕ МИНАЄ В ЦЬОМУ ЖИТТІ... ВСІХ НАС ЧЕКАЄ ФІЗИЧНА СМЕРТЬ...В МОГИЛУ ВАМ І ВАШИМ ДІТЯМ, ЯК І МЕНІ НІХТО НЕ ПОКЛАДЕ ЗОЛОТА-СРІБЛА, А ДАДУТЬ ЗЕМЕЛЬКУ НА ЦВИНТАРІ СТАНДАРТНУ, ЯК І ВСІМ - БІДНИМ І БАГАТИМ !!! БОЖЕ, ДАЙ МУДРОСТІ "ПОЛІТИКАМ" Росії І України припинити війну.
Анонім до Жінка,мати Показати IP 4 Березня 2015 10:21
А при чем здесь Президент России? Или это по его приказу сжигали людей в Одессе либо расстреляли ментов в Мариуполе? и т.д и т.п.
Жінка,мати Показати IP 4 Березня 2015 12:11
А маєте голову на плечах , щоб добре думати і дивитися і аналізувати реально горе- події, що відбуваються в Україні і Росії...
Людина Показати IP 4 Березня 2015 14:11
Ляшко-клоун повинен покинути парламент і влаштуватися до цирку! Попроводив до ради п.. ів і пару дуреп. Нехай вижене ще Огнієвич - тушку-красуню, яка селфі робить на фоні ради! Геть мудаків від управління краіною!!
Галя Показати IP 4 Березня 2015 14:20
Навибирають клоунів! Хто при своєму розумі міг голосувати за це чудо природи?
до галі Показати IP 4 Березня 2015 16:45
маєте на увазі єремеєва ,мартиняка і т.д.
Галя до до галі Показати IP 4 Березня 2015 20:22
Мала на увазі клоуна - він там один, з лисинкою
народ Показати IP 8 Березня 2015 21:49
Ляшко -це пітух не скубаний і його місце біля параші! До Єремеєва йому як до своєї задниці! Слава Україні!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus