USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Визначили найвродливішу волейболістку «Волині». Фото

8 Січня 2017 18:58
Визначили останню учасницю фіналу у боротьбі за титул «Міс українського волейболу 2017». Восьмою учасницею фінального етапу стала нападниця луцької «Волині» Тетяна Яцків.

«Конкурс, звичайно, ж цікавий, але я не могла навіть уявити, що переможу. Я дотримуюсь думки, що на Волині – найкрасивіші дівчата. У нас всі дівчата красиві, і між цими красунями вибрали мене... Це було несподівано. Дуже люблю свою команду і ціную своїх колег та подруг, і вірю в те, що ми будемо у фіналі Чемпіонату України боротися за медалі», - розповіла волейболістка.
Волейболом дівчина почала займатися в рідному Івано-Франківську, але гучне ім'я Тетяна заробляє нині під керівництвом Богуслава Галицького у луцькій команді. У 15 років вона дебютувала за першу команду у матчі жіночої Суперліги, а уже сьогодні є одним із лідерів луцької команди, яка претендує на медалі національної першості. Минулоріч Тетяна Яцків узяла на себе роль лідера атак української юніорської збірної під керівництвом Ольги Датій. У відбірних раундах волейболістка незмінно ставала однією з найцінніших у складі української команди. У боротьбі за титул «Міс Волинь-2016» Тетяна Яцків лідирувала з першого дня голосування і у підсумку від уболівальників набрала 216 балів!
«Я думаю, що популяризації волейболу цей конкурс ніякої не дає. Хоча, приємно, що федерація старається урізноманітнити навколоволейбольні події. Безперечно на першому місці для мене волейбол. Моє завдання – грати. Найголовніша ціль цього сезону – бути у фіналі чемпіонату і виграти друге місце. А далі можна ставити вищі цілі: ЄВК, ЛЧ, універсіада... Ну і звичайно, хочу дуже подякувати фанам за підтримку», - зізналася Тетяна.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЕКС-«ВОЛИНЯНКА» - НАЙКРАСИВІША ВОЛЕЙБОЛІСТКА ВІННИЦІ. ФОТО

Невдовзі розпочнеться фінальний етап першого волейбольного конкурсу краси. Нагадаємо, окрім Тетяни Яцків на титул головної волейбольної красуні поведуть Ганна Жула («Педуніверситет»), Юлія Козачковська («Білозгар-Медуніверситет»), Олена Козиряцька-Середа («Орбіта»), Марія Лозинська («Регіна»), Людмила Ляпка («Сєвєродончанка»), Аліна Степанчук («Хімік»), Олена Тофан («Галичанка»). Свої голоси можна буде віддавати за красунь на офіційній сторінці ФВУ у Фейсбуці, а також на офіційному сайті Федерації волейболу України.

Переможницю буде нагороджено під час фіналу Кубка України, який відбудеться 11 лютого 2017 року.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЧАНКИ У ТРІЙЦІ ЛІДЕРІВ НА ЕКВАТОРІ СЕЗОНУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Волейбольний м'яч Показати IP 8 Січня 2017 19:38
коментар було видалено
Анонім Показати IP 8 Січня 2017 19:58
коментар було видалено
Кастрюлька Показати IP 8 Січня 2017 20:09
коментар було видалено
Я БИ ВДУВ! Показати IP 8 Січня 2017 20:37
коментар було видалено
Цензура до Я БИ ВДУВ! Показати IP 25 Грудня 2022 11:23
Ти тільки пукнути можеш...
Турист Показати IP 8 Січня 2017 23:27
Тема сисек не раскрыта

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus