USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Замок Любарта» змагався за кубок на гумористичному шоу

25 Грудня 2016 19:41
Луцька команда КВН «Замок Любарта» змагалася за зимовий кубок гумористичного шоу «Ліга сміху». Передача вийшла в ефір 24 грудня.

У другому сезоні шоу хлопці дійшли до чвертьфіналу, а у цій грі отримали кубок за кращий жарт. До слова, жарт був про голову села, який збудував кондитерську фабрику, бо це зараз модно, а коли його спитали, коли ж продасть її, відповів - «Коли стане модно продавати, тоді й продам!».

Цього разу гумористи продовжили тему, яка вже полюбилася глядачам у телевізійному проекті «Країна У»: жартували про харизматичного сільського голову села Червоні Пузички Михайла Івановича Пастушака (Михайло Денисов) та його нову команду - заступників, сільського вчителя й місцевого пародиста, який потішив зал образами Григорія Лєпса і Фредді Меркьюрі.

Також окрасою виступу стала «дружина» Пастушака - Зоя Анатоліївна, яку зіграла учасниця луцького фольклорного гурту «Чачка» Вікторія.

Хоча лучани й не здобули головний приз, але вкотре порадували глядачів життєвим гумором.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фу Показати IP 25 Грудня 2016 23:34
Дуже слабенька команда. Соромно за Луцьк. Нажаль

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus