USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучан запрошують на відкриття першого у місті ІТ-коворкінгу

12 Січня 2017 14:17
У Луцьку відкривається перший ІТ-коворкінг - простір для роботи, навчання та спілкування для ІТ-спеціалістів. Усі охочі вже цієї суботи, 14 січня, зможуть відвідати заклад абсолютно безкоштовно, щоб оцінити його інтер’єр, сервіс та атмосферу для роботи, ділових зустрічей чи навіть відпочинку.

LOGOS IT Coworking розташований у самісінькому центрі міста, на вулиці Лесі Українки 16а та займає весь 5-й поверх офісного центру “Старий замок”.

Проте місцерозташування — це не єдина перевага першого ІТ-коворкінга Луцька.

На відвідувачів закладу чекають: сучасний інтер'єр, швидкісний інтернет, відпочинкова зона, кава та чай, ігри, книги, інтерактивні розваги, різноманітні ІТ-заходи, атмосфера, що заохочує працювати, надзвичайний вид з вікна!

З 9:00 до 18:00 LOGOS IT Coworking гостинно прийматиме всіх гостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Танзе Показати IP 12 Січня 2017 22:35
Краще генделика открили б

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus