USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Добровольці обіцяють покарати владу, яка «грається з вогнем»

4 Липня 2015 21:38
Волинські добровольці розповіли, чому їздили до столиці на «Марш правих» або «Марш Святослава» і у які наслідки може вилитись «переповнена чаша гніву».

Нагадаємо, учора, 3 липня, понад три тисячі добровольців, прихильників націоналістичних переконань, а також їхніх однодумців, пройшлись «Маршем правди» центром столиці. Під час акції протесту вони висунули низку вимог перед існуючою владою: звільнити політв’язнів, розірвати Мінські домовленості і розпочати наступ на терористів на сході України.

Зокрема, у марші взяли участь активісти із добровольчих батальйонів «Правий сектор», «Айдар», «Крим», розформованого «Торнадо» та інших. Спочатку добровольці разом з киянами рушили від Майдану Незалежності у напрямку вулиці Інститутської, згодом - до Маріїнського парку та Верховної Ради. Далі колона спустилася по вулиці Грушевського до Європейської площі.

Окрім традиційних націоналістичних гасел учасники акції протесту вигукували досить радикальні речі, зокрема скандували «Революція», «Хунта прийде — порядок наведе» та «Слава Київській Русі, Новоросія — с**і».

До слова, біля стін Кабміну протестувальники запалили так звані «фаєри» червоного кольору. Таким чином вони вимагали у влади звільнити усіх політв’язнів.

Усе це та інше - на відео з місця події від Інформаційного агенства Волинські Новини.
Справа дійшла до точки кипіння, коли до головного входу стадіону імені Валерія Лобановського активісти принесли кілька десятків автомобільних шин і підпалили їх.
Тоді ж окремі учасники акції одягнули балаклави, а перехожим безкоштовно роздавали медичні маски.
Захід завершився урочистим шикуванням усіх представників добровольчих формувань України біля того ж входу до стадіону імені Валерія Лобановського.
Приїхали підтримати однодумців та висловити власну позицію й волиняни із ДУК ПС Волині та ГО «Жіноча січ».
Зі слів командира третього запасного батальйону ДУК Волині Віталія Ковальчука, на марш добровольців разом із побратимами та посестрами приїхав згідно із наказом командира корпусу, щоб висунути різкі вимоги до теперішньої влади.
«Зібрав добровольців, які нині знаходяться на ротації. Наші вимоги полягають у тому, щоби влада чесно оголосила українському народу про те, що на сході країни триває саме війна, а не якась антитерористична операція. Також, на мою думку, влада повинна застосувати всі ресурси нашої держави для перемоги. Саме тому, ще однією із вимог до «верхівок» є надання гідної зброї нашим добровольцям, адже справжнім захисникам доводиться воювати з ворогом зі звичайною стрілецькою зброєю – автоматами та гранатами, тоді як на балансі у агресора є достатня кількість важкого озброєння», - зауважив він.

Окрім цього, комбат 3-го запасного батальйону ДУК Волині зізнався, що, якщо розмовляти правдиво, то нинішня влада вже давно «грається з вогнем», не оцінюючи реальної ситуації в країні та ігноруючи настрої людей.

«Чаша гніву уже й так доволі переповнена і щойно загориться перша «іскра» хоча б у якомусь із міст, тоді й проллється кров. Цілком припускаю, що з таким ставленням влади до населення справа може дійти до помсти та до судів Лінча», - пояснив доброволець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
патріот Показати IP 4 Липня 2015 21:47
А ви знаєте - ці ніколи не дадуть щоб в Україні був мир, спокій, злагода...! Пару сотень цих... будуть диктувати умови мільйонам???
Сергій до патріот Показати IP 4 Липня 2015 22:35
А ви знаєте, що саме ці, дійсно патріоти, хочуть нам миру, але, як вам дійде тільки згодом, без людей які готові дати по почкам владі в нашій державі нічого не зміниться. Коли добровольчі батальйони стараються спасти нашу державу їш давлять, ось вам і кипить у людей.
Андрій до патріот Показати IP 5 Липня 2015 11:21
З рошенівськими "вундеркіндами" при владі ніколи не припиниться не об'явлена війна, а "пиЖити по Новому" будуть тільки "фірташеві підкладки", та "рошеновундеркінди".. Мільйони українців стали біднішими в 5 разів, а ПОПопризидент з "проданного бізнесу" в 7 разів збільшив свої статки.. (Про "Віденьського хазяїна" НЕ забуває.. Схеми працюють, та статки ростуть..) А останні "тєлодвіженія" - то взагалі "Лютий ППЦ".. З "зміною Конституції", законами "16 лютого", а тепер обіцяна передвиборча "реструкторізація кредитів"... Виявляється ВР винна в тому, що ПОПа обіцяв перед купленими Фірташем "виборами".. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dorptuCHwgA
дідо Показати IP 4 Липня 2015 21:49
можна почати з міської та обласної
Анонім Показати IP 4 Липня 2015 22:21
Бозя все бачить.... прийдеться отвечать потомкам...не плачте що погано буде
Ланус Показати IP 4 Липня 2015 22:42
То й молодці! Та влада вже в печенях сидить
Читач Показати IP 4 Липня 2015 22:52
Завдяки добровольцям, ви коментатори сидите вдома..На теперішніх хвилях мобілізації недобір, добровольців немає, гребуть всіх, повістки вручають на роботах, тим хто комісований і не служив..."Ізбранних" зрозуміло не беруть, хоть в них і селфі в тренажерках, вони комісовані по стану здоров'я) А якщо хочеться посудити доброволольців, замініть їх на пару місяців, і тоді відпишіться тут. Я за мир. Але добровольцям щиро вдячний, і їх розумію!
кум до Читач Показати IP 4 Липня 2015 23:13
А хто сказав що то добровольці?:) Ну смішні люди :) Якщо ви так пишите то чому вони тут марширують, а ви тут пишите?:)
УдоД до кум Показати IP 5 Липня 2015 00:11
Бо ти, обапл, не читаєш статтю. Бо ж сказано тобі людською мовою: "...Зібрав добровольців, які нині знаходяться на ротаці". але ж тебе азбуки не вчили, ні. Ти не вмієш читати
Читачка Показати IP 4 Липня 2015 23:31
Цілком вірно сказано у повідомлення читача! Респект!!!
Ромео Показати IP 5 Липня 2015 00:12
Забув спитати, а що то за гарна пані з букетом? Можна мені телефончик?)))
Маска до Ромео Показати IP 5 Липня 2015 09:18
Це наш парамедик , поїдь із нею на передову там і телефончик попросиш
Ромео до Маска Показати IP 5 Липня 2015 12:39
Я б поїхав, але ж вона в Луцьку, наскільки мені відомо)
Андрій до Маска Показати IP 5 Липня 2015 13:56
По "телефончик" звертаються в спеціалізовані магазини, можна ще дівчині ПОДАРУВАТИ, а НЕ канючити. Єдине, що можна попрохати - "номер телефону", якщо згодиться САМА надати.
Ромео до Андрій Показати IP 6 Липня 2015 10:20
Та я може хотів комплімент зробити, а ви одразу запарафінили) Передумав я. Якісь ви агресивні. Хоча розумію, такі коментарі г*внисті. Й самому можна г*вном стати
Лісова Пісня до Ромео Показати IP 6 Липня 2015 20:42
Приходь до нас в штаб, буде тобі і букет, і телефон, і передова)))
Лiпини не вкурили Показати IP 5 Липня 2015 02:30
Во время войны добровольцы оставляют позиции ,чтоб выступить против власти ,которую сами принесли на своих плечах,пздц
Андрій до Лiпини не вкурили Показати IP 5 Липня 2015 11:32
На те вони й фіЛіпіни.. ПОПа під час війни зі своїми "говнокомандуючими" розформовує добровольчі підрозділи з передової... (В вас в палаті зв'язку нема новини почути?)----------- ---------- которую сами принесли на своих плечах,пздц----------- А хіба обрали НЕ 54,7% "дятлів", в тому числі й на Волині? (один з більших відсотків!) Жеріть тепер повними "ложкіними", а я чомось впевнений, що ті хто поїхав ПОПу НЕ обирали!
НАРОД Показати IP 5 Липня 2015 08:35
Якби українська влада мала міру в брехні і в крадіжках чи то в Києві чи то в районі, народ би ще терпів ! Корупція, брехня під час війни в Україні не може так пройти владі ! Народ під час війни рік дивився на відверті крадіжки, наглість і брехню влади ! ЯНУКОВИЧ- ЦЕ АНГЕЛ ПРОТИ ТОГО, ЩО ВЛАДА ДІЮЧА РОБИТЬ !!!! 80 % НАРОДУ ЗА МЕЖОЮ БІДНОСТІ !!!
народНА до НАРОД Показати IP 5 Липня 2015 10:58
...і чогось Майдану немає - вам не дивно?:)
Анонім до народНА Показати IP 5 Липня 2015 12:33
Печенюшек нет
--- Показати IP 5 Липня 2015 08:41
А Ковальчук ще той "активіст" з 90-х, тюрма його дом. А загалом, акція правильна
правий до --- Показати IP 5 Липня 2015 10:01
цікаво від кого до Устима стільки уваги, невже старі побратими, жабу носять! Знаю його із дев"яностих-нормальний був хлопець.Щеб усі такі, то можливо і державу до цих пір би збудували. Гляньте скільки за ним людей, невже вони не розбираються з ким бути.
Вєт_Аль Показати IP 5 Липня 2015 10:57
Не з того приводу вони "хороводи" зноув водять! Ні щоб поскубати за ціни, зарплати, пенсії, стипендії, ціни на комуналку... так вони війни хочуть, на якій олігархат наживається! Тоді питання - під чию дудку вони пляшуть?! У Вірменії електрику трошки підняли і...?! А в нас то такої межі все підняли, що...- і тиша? Ще щось треба пояснювати, піпл нарешті зрозуміє що і до чого?!
Миру Україні Показати IP 5 Липня 2015 11:07
Добро і правда переможе ! Любіть один одного !!! Розум злість і агресію переможе !
Анонім Показати IP 5 Липня 2015 13:50
Мы шагаем дружно.в ряд,-пионерский наш отряд!
ку до Вєт_Аль Показати IP 5 Липня 2015 14:11
Підтримую на 1000% навіть добавити нічого.
бобв Показати IP 5 Липня 2015 18:20
слід вже писати відкритого листа Янеку нехай повертаеться, вигоне жидів і керує країною.
Правий Показати IP 5 Липня 2015 19:44
- Хто ми? -- Влада! - Що ми робимо? --Ніфіга! - Хто винен! -- АТО !
zvola Показати IP 8 Липня 2015 18:57
Душа радіє, що справжні українці вийшли висловити свої претензії до ПОПа, я їх повністю підтримую. А уроди, що їх хають, будуть там, де і ПОПи.
Леся Показати IP 8 Липня 2015 19:23
Я маю трьох синів, виховую їх як патріотів та вояків, захисників України, а не гарматне мясо. Підтримую тих, які вийшли на цей марш. Мала би можливість - була би там, у Києві, разом із ними. А ви, хто пише гидоту про патріотів, - якщо ви з Волині, - рано чи пізно ми вас виявимо. Не боїтеся присуду за законами воєнного часу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus