USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Крига зрушила: йдуть пошуки зниклих «бойових» тисяч, – Якушев

12 Лютого 2016 19:07
Начальник прес-служби 14-ї окремої механізованої бригади ОК «Захід» лейтенанта Влад Якушев після спілкування у Генеральному штабі знову має змогу вести резонансний щоденник. Окрім цього, тривають пошуки зниклих «бойових» тисяч, про які написав Якушев і був за це покараний.

Про це він повідомляє у своєму блозі на IA ZIK.

«Знову маю можливість вести свій щоденник. Не буду переказувати всі подробиці цієї історії. Вона вже набула неабиякого резонансу. Якщо у двох словах, то після попередньої публікації «1000» бойових та «Агенти кремля» в мене виникли тимчасові труднощі у спілкуванні з широким загалом. Я вже, грішним ділом, думав, що буду до дємбєля малювати наочну агітацію, та складати інформаційні бюлетені. На щастя, завдяки потужній підтримці журналістів та громадськості я опинився у Києві у самому генеральному штабі».

Демонструючи свою відкритість, працівники ГШ організували на своєму сайті онлайн-спілкування, під час якого десяток спеціалістів у різних галузях мали відповідати на запитання, поставлені користувачами мережі.

Влада теж запросили на цей захід, і він, повідомляє, власні очі побачив, що лінія дійсно працює.

«Задум справді прекрасний. Пиши запитання – отримай відповідь. Зручно, швидко… Для мене це було справжнім подарунком, оскільки запитання людей здебільшого співпадали з питаннями, які я привіз з передової», - пише Якушев у блозі.

Нагадаємо, за публікацію у ЗМІ про проблеми з виплатами «бойових» тисяч прес-офіцера 14-ої окремої механізованої бригади Влада Якушева перевели з передової й обмежили у спілкуванні з військовослужбовцями, які стикаються з такими проблемами.

Українські журналісти обурило відсторонення Влада Якушева з передової Мар'їнки Донецької області через його публікації про забезпечення військових у зоні АТО та невиплат їм обіцяних винагород і вони влаштували флеш-моб на його підтримку.

«Наразі ж повідомляю вам, що «льод тронулся». Закінчилося з’ясування стосунків і почався діалог.

Ідуть пошуки зниклих бойових тисяч, можливості вирішень питань про десятикратний розмір відшкодування за отримані військовими речі, розглядаються інші питання. Про перебіг подій буду повідомляти у наступних блогах.

І дякую Вам всім! Без такої потужної підтримки громадськості та підтримки величезної кількості журналістів, моя спроба докопатись до істини вмерла б, не народившись», - написав Влад Якушев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus