USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лапін вибув з конкурсу на голову ДБР. З'явилися списки

6 Грудня 2016 10:04
Народний депутат Ігор Лапін вибув з конкурсу на посаду Державного бюро розслідувань (ДБР).

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм опублікував на своїй сторінці в мережі списки кандидатів-лідерів конкурсу. Лапіна серед них - немає. Отже кандидат набрав менше 5 балів.

Окрім того, Найєм повідомляє, що лідерами конкурсу на посаду директора Державного бюро розслідувань (ДБР) є кандидати, безпосередньо пов’язані з президентом України.

Як інформує Громадське. Конкурсна комісія з обрання керівництва Державного бюро розслідувань після проведення співбесід та тестувань залишила 19 кандидатів із 50. Вони претендують на посади директора та заступників директора ДБР.

Конкурсна комісія обіцяє обрати керівництво ДБР до березня 2017 року.

Наразі на кандидатів чекають дві спецперевірки, а також проходження тестів на поліграфі.

До фінального відбору пройшли: Олександр Буряк, Ольга Варченко, Василь Вовк, Роман Голобутовський, Олексій Горащенков, Олег Григоров, Роман Гупал, Віктор Клименко, Анатолій Корж, Юрій Македон, Анатолій Матіос, Сергій Палатов, Вадим Теличко, Володимир Трофименко, Роман Труба, Григорій Усатий, Олексій Харкевич, Богдан Чобіток та Олександр Чурсін.

Нагадаємо: в останній етап відбору на керівні посади у Державному бюро розслідувань пройшов і народний депутат від Волині Ігор Лапін. За результатами тестування на загальні здібності, він був допущений до наступних співбесід. На тестуванні на знання законодавства луцький депутат набрав 67 балів, увійшовши у 50-ку претендентів, які продовжили участь в конкурсі. Найкраще тестування пройшов Сергій Калмиков, набравши 96 балів,- інформує Конкурент.

ЧИТАЙТЕ ДЕТАЛЬНІШЕ: ТРЕТІЙ З КІНЦЯ. ЛАПІН З ПРОВАЛЬНИМ РЕЗУЛЬТАТОМ ХОЧЕ ОЧОЛИТИ ДЕРЖБЮРО

За підсумками чергового засідання комісії, на наступний етап конкурсу пройшли 19 із 50 кандидатів. Ігоря Лапіна у списку претендентів немає. За нього проголосували 4-ро із 9-ти членів комісї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
51 омбр Показати IP 6 Грудня 2016 10:50
Глянули біографію а він був замполітом радянської армії
14бр до 51 омбр Показати IP 6 Грудня 2016 11:11
та був замполітом, але замполіт хоч говорити повинен змістовно та аргументовано, а послухаєш лапіна - пилип з конопель...
Всезнайко Показати IP 6 Грудня 2016 11:05
Тому що тупий...
ДБР Показати IP 6 Грудня 2016 11:24
Зате брав участь і маже пройшов, не хватило 7 мільйонів доларів
Луцьк Показати IP 6 Грудня 2016 11:46
Біжи (ляпін) в Луцьк з розмитненням, за спрощеною системою, борися. Роби, щоб як можна менше людей скористалися цім законом, тебеж для цього волинські люди вибирали??? всіх в салони пороха зажени, тоді може станеш головою???. Бо зараз схожий на голо*ку:-))
Луцьк Показати IP 6 Грудня 2016 11:53
Цікаво, а хто перший і другий, що перед нашим третім??? :)
кекс до Луцьк Показати IP 6 Грудня 2016 12:03
ляпін просто хоче сидіти в кабінеті а не з чимось а тим більше з кимось боротись! він може бути адвокатом в колгоспі-хоч і там він не потрібний.
скептик Показати IP 6 Грудня 2016 16:36
не вступив в шоколадний клан

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus