USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька модель здобула подвійну перемогу в Дніпрі

23 Лютого 2017 16:40
У Дніпрі днями визначали найкрасивіших та найталановитіших зимових принців та принцес на конкурсі «Король і королева краси. Зима-2017», яку організувала студія моди і телебачення «Ніка» (керівник Вікторія Котелевська). 12-річна лучанка Анна Климовець повернулась зі змагань з подвійною перемогою.

Анні не було рівних у старшій категорії «Професіонали». І це недивно, адже на конкурсах краси дівчина виступає не перший рік. Климовець відвідує модельну школу «Бебі фешен», бере участь у найрізноманітніших показах, конкурсах краси, фото та відео зйомках. Тому на подібних змаганнях лучанка почувається, як риба у воді.

- На конкурсі мені подобається все від «А» до «Я». Незважаючи на втому та виснажливу підготовку, я насамперед ціную емоції, враження та спілкування. Дуже цікаво спілкуватися з учасницями з різних регіонів країни. Ми всі підтримували одне одного під час конкурсу, після чого обмінялися контактами і продовжуємо спілкування, - поділилася враженями дівчинка.

Ще один талант волинянки – естрадна пісня. Тому на конкурсі в Дніпрі Анна Климовець у номінації «Вокал» також перемогла. Зауважимо, тексти до пісень Анни зазвичай пише луцький поет Леонід Бедрунь. Також у доробку молодої співачки є вже три відеокліпи на композиції «Українка-волинянка», «На Світязі» та «Моє місто».

- Мені подобається все, що пов’язано зі сценою. Окрім модельної школи я ще займаюся вокалом у прекрасних викладачів Інни Кириченко та Ірини Лаговської і ходжу до театральної студії актриси Тетяни Холковської. Я відвідую етно-сдудію Галини Вахрамєєвої, де опановую живопис і різні види рукоділля. Роботи нашої студії неодноразово брали участь у різноманітних виставках, - розповіла Анна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЧАНКА ВИБОРОЛА ГРАН-ПРІ НАЦІОНАЛЬНОГО КОНКУРСУ КРАСИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus