USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Мама побитої школярки скаржитиметься на «ПортCity» в прокуратуру

17 Січня 2017 17:39
Мама 14-річної школярки, яку побили в торгово-розважальному центрі «ПортCity», що у Луцьку, скаржитиметься на бездіяльність охорони та закладу в прокуратуру.

Про це вона розповіла в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Нагадаємо, 14 січня група підлітків напала на 14-річну школярку, коли та гуляла торговим центром «ПортCity». Дівчину відвели в туалет, де жорстоко побили. Бійка, яка розпочалася в туалеті, завершилась поза межами ТРЦ «ПортCity». Зокрема, на сайті волинської поліції йшлося про те, що дівчину побили поблизу розважального закладу. В результаті дівчина отримала тріщину, струс мозку, сильну гематому ока.

Мама 14-річної Дарини розповіла, що її донька гуляла торговим центром, коли до неї підійшла група підлітків, почали шарпати і тягати за волосся, після чого відвели в туалет. Там нападники сказали одній зі своїх подруг вдарити Дарину, на що вона почала бити школярку в груди, лице, в область нирок. В результаті побоїв лікарі діагностували в Дарини травму ока, струс мозку та тріщину.


За станом на 17 січня постраждала все ще перебуває в лікарні та отримує крапельниці. Дівчина не встає з ліжка, а гематома перейшла і на інше око.

Зі слів мами постраждалої Дарини, інцидент бачив охоронець «ПортCity». Проте, не став розбороняти їх чи викликати поліцію, а просто виштовхав їх на вулицю. З цього приводу пані Дарина готує скаргу в прокуратуру на бездіяльність персоналу торгово-розважального центру.

Не зважаючи на те, що інцидент – доволі резонансний, а постраждала отримала серйозні травми, коментувати подію в адміністрації торгово-розважального центру відмовились.

«Ми нічого не чули з приводу цього інциденту», - розповіла діловод торгового центру пані Оксана.

Не захотів спілкуватись з журналістами і начальник служби охорони закладу пан Володимир, мотивуючи це тим, що без відома адміністрації не буде спілкуватись з пресою. Натомість, як розповіла мама постраждалої в бійці школярки, їй він заявив, що охоронець, який виштовхав дітей на вулицю, забачивши бійку і навіть не викликавши поліцію «зробив все правильно».

Директор ЗОШ №5 міста Луцька, де навчається ймовірна винуватиця побиття Дарини Марта Г. Валерій Півницький зазначив, що до нього стосовно бійки вже звертались правоохоронці, яким він повідомив, що насправді в бійці брали участь декілька підлітків з двох різних компаній. Також, з його слів, в інциденті замішані інші особи, які могли бути ініціаторами конфлікту.

«Діти розповідають різні версії, вигороджуючи себе і звинувачуючи інших. Ми передали матеріали слідству, вони займаються розслідуванням», - зазначив директор.

Також пан Півницький зазначив, що в Марти Г., яку мама побитої школярки називає винуватцем інциденту, навчання та дисципліна – на «слабенькому рівні».

«На гуртки та секції вона не ходить. Раніше про бійки ми не знали, проте вона постійно ходить на раду профілактики школи через неуспішність та пропуски уроків. З нею ми працюємо постійно», - каже Валерій Півницький.

Редакція намагалась поспілкуватись з Мартою Г., яка, зі слів мами постраждалої, побила її дитину. Проте, її мобільний номер не відповідає вже другу добу. Однокласники Марти розповідають, що вона вже декілька днів не ходить до школи.

Натомість вчора, 16 січня, мама ймовірної нападниці Марти Г. написала заяву в поліцію про побиття її доньки Дариною, яка нині зі струсом перебуває в лікарні. Правоохоронці розслідують інцидент. Згідно з повідомленням на сайті волинської поліції, бійка сталася поблизу розважального закладу.

Редакція ІА Волинські Новини не змогла зв’язатись з іншими сторонами конфлікту (ТРЦ «ПортCity» та батьками ймовірної нападниці), тому готова опублікувати їхню позицію в будь-який час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Андрій Показати IP 17 Січня 2017 17:48
Все це неправда. На Волинь пост вже спростовано ці данні про побиття в ТРЦ Порт Сіті та причетність охорони та є відео.
Лучанин до Андрій Показати IP 17 Січня 2017 19:33
Вини охорони не має? Ви помиляєтесь!!! В першу чергу він зобовязаний викликати поліцію.
До Дучанина до Лучанин Показати IP 19 Січня 2017 11:38
Як могла охорона бачити, що робиться в дворі будинків №4 та 4а по вул. Сухомлинського.
Анонім до Андрій Показати IP 17 Січня 2017 20:18
Що ж там спростовано? Якесь відео, якість папірці - адміни ТЦ рятують репутацію!
СУПЕРЛУЦЬК до Андрій Показати IP 17 Січня 2017 22:01
Ну тоді де відео повсюди? а посилання на статтю де? де покази батьків? підозрюваних? а? святий порт сіті, мать його за ногу, не так наркоманів старшно як тупих малолєток безмозглих з багатими батьками
Андрій Показати IP 17 Січня 2017 17:51
http://www.volynpost.com/news/82144-policiia-bijka-pid-chas-iakoi-zhorstoko-pobyly-shkoliarku-vidbulasia-za-mezhamy-torgovogo-centru
Анонім Показати IP 17 Січня 2017 17:51
коментар було видалено
мати Показати IP 17 Січня 2017 17:55
А все винен охоронець, якщо і справді ТАК казав дітям. Міг би це вчасно зупинити, викликавши поліцію.
До мати до мати Показати IP 19 Січня 2017 11:44
А Ви цікавтесь в дітей де вони відпочивають, або проводять свій час? Якщо біля ТРЦ, то знайдіть трохи вільного часу та зі сторони подивіться на своїх дітей, як вони себе ведуть, або реагують на зауваження.
Максим Цыбенко Показати IP 17 Січня 2017 18:51
Во всем виноват Путин со своей пропагандой насилия
000 Показати IP 17 Січня 2017 19:55
Так це винен Путін .
Андрій Показати IP 17 Січня 2017 22:06
коментар було видалено
Олена Показати IP 18 Січня 2017 10:24
А крім охоронця там більше не було людей?Ау люди.!!!
прохожий Показати IP 18 Січня 2017 10:53
Думаю, в ТРЦ повністю потрібно міняти охорону. Набирати нову, добре інструктувати, контролювати, і не экономити на ній. По друге, поліція давно мусила знати про такі агресивні групи і діяти на випередження, проводити профілактичну роботу. Але чомусь проє---ла. І третє, думаю, що місьська рада зовсім відстронилась від виховання молоді. Скільки пустуючих підвалів. Приведіть їх в порядок, закупіть спортінвентар. Запросить тренерів, бувших АТОшників, Афганців, які нехай займаються вихованнями молоді, а заодно і скидують на тренажерах, боксерських грушах, фітнес групах всю лишню фізичну єнергію. І саме головне, що молодь буде приглянута і ми все будемо знати про неї.
Джек Показати IP 18 Січня 2017 12:17
При чому там порт сіті до тих всяких приблуд?Хто знає обов'язки охоронців?і чого вони шось там комусь винні?слідкуйте за своїми дітьми прибитими
Лучанин до Джек Показати IP 18 Січня 2017 22:16
Якби ти чи твоя дочка таких п...й відірвали, ти напевно співав би по іншому. Винен в першу чергу охоронець. Вони там взагалі всі знахабніли. Всю охорону повинні замінити...
До Лучанина до Лучанин Показати IP 19 Січня 2017 11:40
Замінити охорону, поліцію (вдруге), школу, а що робити з батьками? Теж замінити?
Катя Показати IP 18 Січня 2017 13:33
В багатих батьків діти завжди проблема. Бо вони все дітям дають діти все бачать і тоді дурість в голові, нема проблем і дуріють. А в цій ситуації повинна відповісти дурн*нька може за хлопця билась чи ще чого так просто ж не буде нападати, а якщо так просто нападає значить дорога таким в психлікарню!
Маха Показати IP 18 Січня 2017 19:26
Звідки та побита дівчинка, з якої школи, Що вона сама робила Порті? Невже нікому було за неї заступитись? Адже вони в такому віці по одному не ходять по Порті? Там завжди бригадами соваються
Коок Показати IP 18 Січня 2017 20:37
Хто знає цю Дарину......
Мама Показати IP 19 Січня 2017 14:35
А в якій лікарні знаходиться злочинка? Хочу провідати її !!!:(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus