USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Президент призначив голову Горохівської РДА

1 Квітня 2015 12:00
Горохівську районну державну адміністрацію очолила Матвєєва Любов Миколаївна.

Відповідне розпорядження № 334/2015-рп було опубліковане 31 березня на сайті Президента України.

Раніше Любов Матвєєва очолювала Відділ державної виконавчої служби Горохівського районного управління юстиції.

Нагадаємо, 17 листопада 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження про звільнення голів одинадцяти райдержадміністрацій Волинської області. У цьому списку опинився і Сергій Годлевський, який очолював Горохівську РДА.

До слова, Сергія Годлевського призвали на службу до ЗСУ.

Як повідомляє місцевий сайт Horohiv.com.ua, користувачі соцмереж вважають Любов Матвєєву «людиною системи», кандидатуру її обговорювали в колі обраних людей, наближених до кандидатки.

Так, напередодні в Горохові відбулися громадські слухання щодо кандидатури на голову райдержадміністрації. Після цього в соцмережах почалася з'являтися анонімна інформація з деталями громадського слухання, присвяченого на той момент можливій кандидатурі на голову райдержадміністрації, яку, нібито, підтримали місцеві волонтери.

В спільнотах "Підслухано Горохів" та "Правий сектор Горохів" невідомий користувач розмістив інформацію, на що громадські слухання, організовані 20 березня, запрошували людей, наближених до кандидатки Любові Матвєєвої:

Особливо зухвало 20 березня в залі Горохівської райради проводилися громадські слухання по кандидатурі Л. Матвєєвої. Цікаво зазначити, що не зрозуміло хто їх організовував, зарошували по телефону напередодні так званих громадський слухань лише обраних людей наближених до кандидатки в кількості 20-30 людей. Не було повідомлено про подію організації, установи, громаду міста та району жодним оголошенням в газеті чи вулицях Горохова.

Крім цього, у повідомленні є і пікантні подробиці з попередньої кар'єри чиновниці:

Щодо претендентки на посаду, хочеться зазначити, що працює на посаді керівника виконавчої служби велику кількість років і без якої не проводився жоден розпродаж Горохівських заводів, в якої є свої корупційні схеми, тобто людина системи, під час Майдану вислоалювалась зі зневагою та лицемірством до мітингувальників. Цікавою виявилась позиція місцевих волонтерів, які фактично і організували для Матвєєвої ці ганебні громадські слухання, та повністю підтримали її кандидатуру. Напрошується висновок, що в цьому є особистий інтерес. Отже, поки на Сході України йде війна, в тилу працює другий фронт, який готує грунт на майбутні місцеві вибори.

Щодо підтримки волонтерів, то в одному з обговорень користувач Назар Колюсь прокоментував: Дай докази про "фактичне організували і повністю підтримали"!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
горохівчани Показати IP 1 Квітня 2015 12:26
Любов Миколаївно, ВІТАЄМО )))))))))))
охо-хушечки до горохівчани Показати IP 1 Квітня 2015 12:58
Не розписуйся за всіх - "горохівчани"...
Василь Показати IP 1 Квітня 2015 13:02
І пустили щуку в річку....
ст.вижівка. Показати IP 1 Квітня 2015 13:05
в нас коли призначите? хто вже пройде той аукцион???????
ще один горохівчанин Показати IP 1 Квітня 2015 14:15
вітаю, удачі, терпіння
О! Показати IP 1 Квітня 2015 14:17
тепер буде - один позитив! призначили ж ! страшно писати гидоту ?????
луч Показати IP 1 Квітня 2015 15:46
ну я не розумію всі ж знають виконавці хабарники, це те ж саме що гаїшник . як можна таких людей призначати на такі посади. за що ми боролись і боремось. ГАНЬБА!
Не розумію нічого Показати IP 1 Квітня 2015 18:18
Раніше Любов Матвєєва очолювала Відділ державної виконавчої служби Горохівського районного управління юстиції (тобто підприємства в районі з її допомогою були розібрані і порізані і приватизовані). Тепер буде оберігати і відбудовувати район ....? Абсурд виходить !
горохівчанин Показати IP 1 Квітня 2015 19:18
злодюга!
7777 до горохівчанин Показати IP 1 Квітня 2015 19:49
гунчик ти припух взагалі! Скільки можна пудрити людям мозги?
екс-горохівчанин Показати IP 1 Квітня 2015 22:41
Доборовся славний Горохівський район, колиска демократії на Волині. Торжествуйте, Жанна Савчук, Олексій Решетник та іже з ними. Більшого знущання з горохівчан годі було придумати.
Анонім Показати IP 2 Квітня 2015 12:02
ЗА ЩО СТОЯВ МАЙДАН ЗА ЩО ГИНУТЬ ЛЮДИ НА ВІЙНІ?, бридко і огидно від думки, що така людина очолить район, дуже шкода за Гудлевським - не зуміли відстояти
Анонім Показати IP 2 Квітня 2015 12:09
Маймо хоч якусь гордість, дуже стидно що таке допускаємо
Оля Показати IP 2 Квітня 2015 12:41
Шановні адміни Волинських Новин, перш ніж робити посилання на сайти місцевих громад, а також спільноти соціальних мереж, перевіряйте інформацію. До речі,Анонім, що писав у цих мережах ( а це , судячи з орфографії написаного, одна людина), був відсутній на так званих обговореннях голови РДА!!! Як ми знаємо ,громада нічого не вирішує у призначеннях. Те, що деяких осіб, що минулого року бігали по місту у балаклавах( Горохів мале містечко, мешканці один одного здалеку по ході впізнає, не те, що на власному авто і в балаклаві!!!), не повідомили/запросили\зателефонували, наштовхує на думку, що , напевно, свою організацію вони скомпроментували. А крім місцевих ВОЛОНТЕРІВ, яких мало що не у розпалюванні війни на Сході не звинувачують, на зборах були й інші особи та представники організацій міста.
Перехожий Показати IP 2 Квітня 2015 14:52
Олю, в тебе грип???Для чого тоді така громада, коли за громаду хтось знає краще що їй потрібно, тоді це не громада а раби і наглядає за ними "смотрящий" той що в рда. Тобі "оля" бажаю щасливо жити в рабстві. Я одного не розумію в чий захист твій комент ВОЛОНТЕРІВ чи Матвєєвої?, чи двох одночасно?
Оля до Перехожий Показати IP 2 Квітня 2015 15:16
У моєму коментарі жодного слова за Матвеєву. Якщо я помиляюся, що нам призначають голів РДА, скажіть мені нормативний документ, яким регулюється призначення цієї посади громадою. Так, я захищаю волонтерів, тому що роблять добру справу, а не "лізуть" до влади! Не розносять брехливих чуток про інші організації і об'єднання нашого міста. Надалі Оля - це власна назва, скорочене ім'я Ольга, і пишеться воно з великої букви. А коментар мій до адміністраторів , які подають новини із джерел, що , як на мене, пишуть не зовсім адекватні люди, а також неповнолітні ( зараз маю на увазі сайт "Підслухано Горохів"). І взагалі добробут нашого міста в переважній більшості залежить він спільної роботи жителів, а не від посад ( хоча це теж важливо).
бабця Галя до Перехожий Показати IP 3 Квітня 2015 12:17
Синку, ти за собою дивися "борець "за свободи. Ти ж за собою наглядай,а не інших брудом поливай. А наша громада це хто? Може ті що в балаклавах не так давно гонили по місту?То чи не тисне їм корона???
гість Горохова Показати IP 2 Квітня 2015 16:27
Не маю права коментувати призначення голови РДА у вашому районі (не володію фактами), але, відчуваю в нашому Любомльському районі - це буде КАПЄЦ! Де подівалися толкові люди, які здатні професійно, чесно, порядно, враховуючи не лише свої, а й інтереси інших людей волокти хрест державного чиновника. Багато чого в державі уже зруйновано, а такі призначення цей процес довершує.
Анонім до гість Горохова Показати IP 20 Квітня 2015 22:46
нам хана...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus