USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Провокаторка намагалася зірвати сесію Луцької міськради. ОНОВЛЕНО

30 Липня 2015 14:31
Сесійне засідання 76-ої сесії Луцької міської ради намагалася зірвати жінка, яка представилася активісткою Волинського осередку Правого Сектора. Водночас командир 3-го запасного батальйону ДУК ПС «Волинь» Віталій Ковальчук заявив, що ні до складу ДУК ПС, ні до РГ «Жіноча Січ» ця особа не входить. Жінку вивели з зали представники муніципальної дружини.

Тоді, як у луцьких журналістів показово перевіряють посвідчення, до приміщення Луцької міської ради можуть втрапити усі, хто завгодно, у тому числі й провокатори, які, вриваючись до сесійної зали, намагаються зірвати сесійне засідання.

Так, протягом першого та другого пленарних засідань 76-ої сесії Луцької міської ради обранці громади та ЗМІ зацікавилися «яскравою особистістю» - жінкою, яка поводилася, м’яко кажучи, агресивно, голосно вигукувала нецензурні слова, а також розмовляла «по поняттях», гідних людини, яка десятиліттями відбувала покарання у в’язницях. Як з'ясувалося, її ім'я - Оксана Мерещук.

Нагадаємо, учора, 29 липня ця ж жінка «засвітилась» у акції «Луцьк без гарячої води», під час якої один із організаторів, Ілля Токаренко, заявив, що міська влада «тримає людей за бидло» та не зважає на їхні проблеми.



До слова, громадську акцію добре організували, про неї попередили представників міської влади. Під час заходу «нізвідки» з’явилась й пані Оксана, яка під «гучний жаргон» з власних уст вилила миску води на голову одному з учасників протесту.


Сьогодні ж, 30 липня, емоційна пані не втратила нагоди увірватися до зали засідань і «бравим кроком» пориватися до трибуни, тим самим зриваючи сесію.


При цьому вона постійно наголошувала, що є представницею Волинського осередку Правого Сектору.

Чи справді емоційна жіночка належить до організації, Інформаційне агентство Волинські Новини поцікавилось у командира 3-го запасного батальйону ДУК ПС «Волинь» Віталія Ковальчука.

Своєю чергою, він зазначив, що ні до складу ДУК ПС, ні до РГ «Жіноча Січ» ця особа не входить, і назвав усі витівки «активістки» провокацією.

Дивним виявилось й те, що так звана «представниця правих» прийшла «мітингувати» не зі своїми побратимами та посестрами, а з представниками ГО «УНСО-ВОЛИНЬ» – Сергієм Власовим та Андрієм Сажнєвим.

Натомість очільник політичного крила ПС Сергій Дружинович активістку таки «признав». З його слів, наказу брати участь у будь-яких акціях від організації не було, все, що вона робила, як кажуть, від власного імені.

А стосовно «жаргонної мови», то Сергій Дружинович зазначив, що не усі представники політично-громадського руху є філологами, а за ненормативну лексику з організації не виключають:

«Не всі є філологами, є всякі люди і вони по-різному говорять. Звісно, стосовно розмовної манери ми з Оксаною поспілкуємось, але виключати з організації не будемо. Важко вслідкувати за кожним. Але у неї є свої плюси і свої мінуси. Але особисто я їй вручав посвідчення члена «Правого сектору» - зауважив керівник політичного крила ПС на Волині.

Тим часом, за станом на 13:40, представники муніципальної дружини попросили усіх, окрім обранців громади та ЗМІ, покинути хол міської ради. Тож, вперше за тривалий час у адмінприміщенні стало тихо та спокійно.

Однак за станом на 14:40, у холі Луцької міської ради знаходиться близько 15 предстаників ГО "УНСО-ВОЛИНЬ".

Цікавим виявився той факт, що у присутності активістів перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев зателефонував до військомату з пропозицією вручити присутнім у холі Луцької міськради хлопцям мобілізаційні повістки.

І, хоча останні зауважили, мовляв, проблем із військоматом у них нема, за станом на 15:00 усі активісти покинули стіни адмінбудівлі. Щоправда, близько п'яти чоловік за кілька хвилин повернулись назад.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 51
лучани Показати IP 30 Липня 2015 14:32
Куди міліція дивиться.
Cikava Показати IP 30 Липня 2015 14:44
То коли ж буде ...вода гаряча ?
лучани до Cikava Показати IP 30 Липня 2015 15:04
Коли повернуть борги Луцьктеплу, і вони зможуть заплатити за газ Волиньгазу,який відключив Луцьктепло.
Dokumala до лучани Показати IP 30 Липня 2015 15:27
nikolu !
до лучани до лучани Показати IP 30 Липня 2015 15:45
Шановні "лучани" я договір заключала з луцьктепло про надання послуг і в ньому ні де не вказано що відключать гарячу воду бо сусіди не будуть платити чи волиньгаз відключить газ
лучани до до лучани Показати IP 30 Липня 2015 16:57
Заключіть договір з кимось іншим та подайте до суду на Луцьктепло.
до лучани до лучани Показати IP 30 Липня 2015 17:38
Луцьктепло монополіст,якщо знаєте альтернативу то порадьте,а не займайтесь популізмом!
Vigilante до до лучани Показати IP 30 Липня 2015 18:28
Нажаль, єдина альтернатива зараз - це бойлер. Хоча не кожен має можливість його встановити.
Я до Vigilante Показати IP 30 Липня 2015 18:41
Хлопці, встановлюйте бойлери! Немає гарячої води не буде і електроенергії. Ваші мережі не витримають перевантаження!
Андрій до лучани Показати IP 30 Липня 2015 21:04
З Романюком та Єрємєвим? Це нічого, що автобус з 20 пасажирами нікуди не "поїде", бо там є "взаду" - ДВА "боржника (так Коля сказав, а іншого "автобусу" - НЕМАЄ) Чому "два", бо саме "2" є 10% боржників-лучан з 20 пасажирів. (18 - оплатили проїзд згідно договору, але "контролер-романюк" з перевізником на це забили - великий та товстий.. ("Хюндай" в підарунок!)
Анонім до Андрій Показати IP 31 Липня 2015 03:31
якщо не заплатять і поїдуть сьогодні 2 пасажири - завтра їх буже вже 4, післязавтра 8, а через кілька днів ніхто не захоче платити.
Андрій до Анонім Показати IP 1 Серпня 2015 19:02
Не тіште себе "іллюзіями"... Потрібні дії "контролерара": "боржників" - висадити й до суду (повернути борг), а "водія" (керрівника Луцьктепло) - теж "до ногтю": "КУДИ поділись гроші на заправку автобуса з 18 пасажирів"??? ЦЕ - ГОЛОВНЕ питання, інакше нафуй такого "контролера" обирати, та утримувати за кошти "пасажирів"? Як гадаєте, це "Європейський варіант" вирішення проблеми, чи вас влаштовує "стадно-азіопскій", коли наказані ВСІ, крім "партноменкулатури" та самих винуватців?
Андрій до лучани Показати IP 2 Серпня 2015 13:38
З Романюком та Міськрадою? (приходити до них "помитися" з дітьми, та посуд грязний приносити?)
анонім до лучани Показати IP 30 Липня 2015 20:01
ЗаплатитьНафтогазу
Андрій до Cikava Показати IP 1 Серпня 2015 19:25
"Провокаторка намагалася зірвати сесію Луцької міськради. ОНОВЛЕНО" ------------- Цікаво, ХТО "провокаторка"? Особа яка просто так за ЧУЖІ борги відключила лучанам воду? Чи "депутУти", що вже забули про відсутність в домівках лучан "гарячої води"? Чи "пані Оксана", яка прорвалась в зал засідань - про ЦЕ нагадати.. (Не хвилюйте депутуток - щурів від пережиранння сильно нудить! Перекрийте і ЇМ газ, "за компанію..")
Наталка Показати IP 30 Липня 2015 14:51
А вам не видається, що ця пані має явні психічні розлади? Це ж видно неозброєним оком! За яких обставин людину можна направити на психіатричне обстеження, невже тільки після скоєного вчинку?
Hatalci до Наталка Показати IP 30 Липня 2015 15:29
Ясно - всім психічно здоровим гаряча вода не потрібна !
Вадим до Hatalci Показати IP 30 Липня 2015 20:04
:)
Анонім до Наталка Показати IP 1 Серпня 2015 19:15
Вас цікавитить її біографія з мед.картою, чи ВІДСУТНІСТЬ ГАРЯЧОЇ ВОДИ? Вами маніпулюють - як хочуть... (тільки Колю Романюка та Єрємєєва не згадуйте, вони-ж ночами не сплять піклуючись про лучан, а якісь "хворі" особи - "розхитують лодку"..) Зараз модно казати "Рукакремля", або "ванахіхікала"... Чи згадаєте ви про "пані Оксану" через місяць-два, коли діти підуть в школу, а ВОДИ гарячої - ТАК і НЕ БУДЕ! (Добавиться тільки "віяльні відключення" електроенергії, та далеко НЕ від підключенних "бРойлерів".. (запасів вугілля на ТЕЦ - доба.. це - літо..! А рівень водосховищ для ГРЕС - краще не згадуйте, немає резерву. Подивіться на Стир.))) Ведетеся, комусь дуже вигідно "заболтать тему"!
леді Показати IP 30 Липня 2015 14:58
Заборонили би той ПС і Самооборону, а то тільки безпредєл розводять. Напартачать, а потім кажуть - ні, в нас таких немає. Срач кругом!!!
лох до леді Показати IP 30 Липня 2015 15:20
Сама влада активує таких провокаторів на неадекватні дії, щоб обурені громадяни (перепрошую - леді) вимагали ліквідації ПС, Самроборони, РП. Я цю екзальтовану пані якось на автостанціїт бачив. Бігала, говорила сама до себе. Може її навмисно з Липин орендували на деякий час. Або ж не вспіли відправити. Людина хвора. І це видно..
чебурашка до лох Показати IP 30 Липня 2015 15:22
А в Ліпінах гаряча вода є?
крокодил до чебурашка Показати IP 30 Липня 2015 15:56
в Ліпінах гаряча вода є, але дурдом в Луцьку знаходиться.
чебурашка до крокодил Показати IP 30 Липня 2015 17:22
Так, а я весь час чомусь думала, що в Ліпінах.
Матчасть треба знати Показати IP 30 Липня 2015 15:05
Закон каже, що сесії ради проводяться гласно із забезпеченням права кожного бути присутнім на них, крім випадків, передбачених законодавством. Законодавство не містить обмежень в доступі громадян на сесії (пленарні засідання та засідання комісій) ради. Далі - намагаючись вияснити, чи жіночка належить до Волинського осередку Правого Сектору що ж вияснили журналісти? Командир 3-го запасного батальйону ДУК ПС «Волинь» Віталій Ковальчук зазначив, що ні до складу ДУК ПС, ні до РГ «Жіноча Січ» ця особа не входить, і назвав усі витівки «активістки» провокацією. А що, журналісти не знають, що «Правий сектор» і Добровольчий український корпус не одне й теж. Перший - зареєстрована політична партія, а другий (ДУК) є добровільним мілітарним об’єднанням громадян України, українців з-за кордону та громадян інших держав, які висловили бажання брати участь в збройній боротьбі українського народу, створений з метою захисту територіальної цілісності та національної незалежності України. Хоч ініціатором створення ДУК є громадсько-політичний рух «Правий Сектор», але при цьому Корпус не є бойовим підрозділом жодної політичної партії. Ковальчук, що є керівником обласної чи місцевої партійної організації ПС? Отож.
Хлоп до Матчасть треба знати Показати IP 30 Липня 2015 15:32
Чи є різниця між доступом громадян на сесію та порушенням громадянами громадського порядку? Чи вже такого порушення не існує після майдану?
Хм... до Матчасть треба знати Показати IP 30 Липня 2015 16:21
Дружинович теж каже, що не його. То чия ж баба?
Варвар до Матчасть треба знати Показати IP 30 Липня 2015 16:54
"Ізвінітє, бил напуган". Дружинович признав у міській божевільній свою.
ДО НАТАЛКИ Показати IP 30 Липня 2015 15:06
ДАЙ ТЕПЛУ ВОДУ ЛЮДЯМ ,А ПОТІМ ТРАНДИ.
Хлоп Показати IP 30 Липня 2015 15:09
88 Чому це помічниця та купальниця вчорашнього героя сьогодні стала провокаторкою? Як так ви її кинули?
Толік Показати IP 30 Липня 2015 15:47
ХТО ХОЧЕ СТАТИ МЕРОМ ЛУЦЬКА ЗРОБІТЬ ЩОСЬ ЩОБ БУЛА ГАРЯЧА ВОДА ТИМ ХТО ВЧАСНО ОПЛАЧУЄ А ТО ВЖЕ НІ ЗА ЩО ПЛАТИТИ НЕ БУДЕМО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 30 Липня 2015 15:50
От такі не зовсім здорові психічно люди і дискредитують рух правих!!!!!
Яковлєва і самопоміч Показати IP 30 Липня 2015 16:44
Яковлєва і самопоміч в військомат. Хто за+ проти -
Mila Показати IP 30 Липня 2015 16:47
Люди , мені та бабка особисто десь , але поминаючі все інше і по суті - бачу що частина дописувачів абсолютно задоволена з факту браку води в крані . В мене питання , вони не миються ? Або посядачі колонок та бойлерів надлюдьми себе відчули ?
дідо Показати IP 30 Липня 2015 18:01
лисиця Аліса та кіт Базіліо хочуть розвести буратін.
Волинь Показати IP 30 Липня 2015 18:20
Слуги народні бояться людей ? Таких брехунів і аферистів , що зараз є депутатами Луцької ради, ще треба пошукати. Романюк пів Луцька продав і не подавився. Вміє тільки кліпати безстижими оченятами .
Галина Показати IP 30 Липня 2015 20:10
А як же миються люди в приватному секторі, та селах ? І ніхто не влаштовує показушних помивок. Не будьте ледарями встановіть (як я 5 років тому) бойлер . вам ніхто нічого не винен!
Андрій до Галина Показати IP 30 Липня 2015 22:54
Мудра і корисна порада.Не робіть трагедії,там де її не має.Привикли тільки вимагата.Вам ніхто і ніщо не винен.Я і мої батьки милися в балії.У вас же є ванни і газ,так,що вперед...
Андрій до Андрій Показати IP 2 Серпня 2015 13:48
Мудра і корисна порада.Не робіть трагедії,там де її не має. ------------------- Може тебе на пальму підсадити? (печерні люди взимку взагалі НЕ мились!) "Впірод"? ------------- Привикли тільки вимагата. -------------------- А треба назло кондуктору - брати квиток та йти пішки? (А як з договором про НАДАННЯ послуг? НЕ вимагати?) Може НЕ будеш вимагати зарплатні, за зроблену роботу(згідно договору)???
11111 Показати IP 30 Липня 2015 20:44
А я боюся отих "громадських активістів", що схожі на тих із зони
ВОВК Показати IP 30 Липня 2015 20:59
баба точно самашедшая і хлоп якого баба мила на йолопа схожий. Полішуки шо без бойлера завтра на помивку в міськраду
Інна до ВОВК Показати IP 30 Липня 2015 23:14
А ти не полішук? Та ще й безграмотний!!!!
xl Показати IP 30 Липня 2015 23:25
А Яковлеву коли повістку вручать, чи він не повносправний?
Маша Показати IP 30 Липня 2015 23:31
до вовка ТИ точно полішучара навчися спочатку писати грамотно а потім коментуй
Шаман Показати IP 31 Липня 2015 00:49
Она их элементарно загнала в угол. Эти упыпыри не нашли ответа только тявкали. Потому что правда за этой как большинство людей женщиной
Василь Зінкевич до Шаман Показати IP 31 Липня 2015 12:29
Це не жінка, це БАБА, яку за її мову елітою нації ну ніяк не назвеш. Ви чули її гутірку? Це ж абзац.... косить під "ковельську зекувку"
гість Показати IP 31 Липня 2015 01:27
жись нужно прожить так шоб про тебе ВН написали. ггг
Перекис до гість Показати IP 31 Липня 2015 12:30
Ага, тільки можуть написати хороше, а можуть виставити ідіотом, як от вийшло з цією невихованою пані.
Bu-ga-ga Показати IP 31 Липня 2015 12:23
Молдца , тетка ! Скоро мы к ним в приемную по нужде ходить будем !
ххх Показати IP 1 Серпня 2015 15:47
Дивно та на двох останніх сесіях Горохівської райради ця баба теж намагалася брати активну участь представляючись активісткою правого сектора. Так побачивши що коли вона підходить до трибуни весь зал залишає приміщення баба вирішила переключитись на Луцьк там її ще не знають.
Кузя Показати IP 1 Серпня 2015 20:46
Кажуть , її Дружинович взяв на поруки із психлікарні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus