USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Де білборди Ірини Констанкевич?*

18 Жовтня 2014 17:30
Кошти, які мали бути витрачені на зовнішню рекламу, зокрема, на агітаційні білборди, витратили на речі, що допоможуть українським військовим, які наразі тримають оборону донецького аеропорту.

Йдеться про допомогу відчайдушним «кіборгам» від одного з кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №22 (м. Луцьк).

Так, речі, потрібні для того, щоб не відчувати себе солдатами зразка 1941-го року, отримали бійці Добровольчого українського корпусу від кандидата у народні депутати, голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірини Констанкевич.

Вже який тиждень підряд бійці ДУКу утримують оборону Донецького аеропорту. Під шквальним вогнем з-під Градів і танків, наші хлопці відбивають ворожі наступи. Вони є справжнім щитом від проходження противника далі.

Добровольці ДУКу розповіли, що, оскільки держава абсолютно не допомагає цьому формуванню, уся надія – на власні сили, волонтерів та меценатів.

Володимир Бакулін зазначив, що, як повідомив під час зустрічі з громадою Луцька провідник Правого сектора Дмитро Ярош, основними проблемами Корпусу є відсутність статусу, ненадання зброї, нестача теплого одягу, тепловізорів тощо. Те, що вдається зібрати власними силами та завдяки друзям і представникам бізнесу, забезпечує добровольців приблизно на 40%. Решту доводиться економити, внаслідок цього бійці частіше їздять на ротацію, адже забезпечити всіх добровольців касками, бронежилетами та зброєю проблематично. Бійці 93-ї бригади по-братньому діляться з добровольцями усім, що їм привозять. Волонтери, зокрема представники «Автомайдану Україна», допомагають із забезпеченням продуктами. Утім постійно існує потреба у спецзасобах та зброї, без яких воювати неможливо.



Сьогодні добровольці отримали кевларові каски, теплі речі (светри, термобілизну, в’язані шапки, рукавиці), каремати, спальні мішки та балаклави. Вони визнали, що така допомога від кандидата у депутати Верховної Ради Ірини Констанкевич значно потрібніша, ніж зображення людей на білбордах, які заполонили нині увесь Луцьк.

«Я вважаю, що це правильний крок – завдяки економії коштів на передвиборчій рекламі, закупити і відправити ці речі на фронт. Це справді заслуговує на повагу», – зазначив Володимир Бакулін.

До слова, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, якщо підрахувати витрати на зовнішню політичну рекламу і перевести на популярну нині «білбордову» валюту, безпека життя одного українського солдата вартує 2 білборди.

Волонтер із міста Рожище Юрій розповів, що займається справою допомоги бійцям у зоні АТО, для того, щоб вони відчували себе не просто вояками 1941-го року, а солдатами могутньої української армії, яка повинна стати взірцем для всього світу. Сьогодні він отримав від Ірини Констанкевич кевларові шоломи, які зранку у понеділок відправлять у напрямку міста Щастя, на Луганську ТЕЦ. Окрім цього, він отримав фінансову допомогу на купівлю сотні радіостанцій хорошої якості для потреб українських військових. З його слів, коли у солдат на передовій запитуєш «як справи?» вони відповідають «сонячно, місцями град». Щоб це відчути, це потрібно пережити, адже сидячи вдома у безпеці, людина не може зрозуміти те, що насправді відбувається на Сході.



На думку волонтера, отримана сьогодні допомога покращить настрій хлопців і допоможе їм вистояти та захистити Україну.

Військовий ДУКу В’ячеслав Бакулін стверджує, що речі, які передають добровольцям – якісні, це такі ж самі окуляри, з якими він успішно провоював півтора місяця, справжні кевларові каски, теплі светри та термобілизна, військові спальники. Найпотрібнішими в умовах війни він назвав тепловізори та рації, а також дизель-генератори. З його слів, почувши про потреби бійців, Ірина Констанкевич одразу ж виділила кошти на якісний тепловізор, який придбають вже у понеділок.



Зі слів кандидата у народні депутати, передвиборча кампанія – «дороге задоволення», тож кошти хотілося розподілити правильно, не викидаючи їх на вітер, вкладаючи у величезні білборди, якими завішані будинки Луцька чи продукцію, що потім валятиметься під ногами. Гроші вирішили спрямувати для людей, тож коли до кандидата звернулися добровольці із ДУКу, які перебувають у найгарячішій точці – Донецькому аеропорту, вона відгукнулася на їхні потреби.

Ірина Констанкевич зізналася, що декого з добровольців знає ще з дитинства, а нині довелося їх побачити як виконавців патріотичного обов’язку у лавах Добровольчого українського корпусу. Вона зрозуміла потреби бійців, які не очікують на підтримку держави.



«Ми не маємо поділу на «наших і не наших», адже і раніше підтримували різні формування. Тому сьогодні ми передали кевларові каски, каремати на потреби ДУКу, щоб вони почували себе захищеними, коли стає холодніше, війна стає тривалою. Ми теж виконуємо свій патріотичний обов’язок перед Україною», – розповіла Ірина Констанкевич.

На цю допомогу було витрачено 160 тисяч гривень. Окрім цього, 100 тисяч виділили на тепловізори та рації.



Вперше вояки із зони АТО звернулися за допомогою у квітні, коли придбали сучасні дороговартісні радіостанції. Перший рахунок на потреби армії становив 377 тисяч гривень. Згодом допомагали кевларовими касками для прикордонників, коштами на фарбу та облаштування злітної смуги для військового аеродрому тощо. За станом на початок вересня, сума допомоги благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» військовим становила 3,42 мільйона гривень, а зараз ця сума значно більша.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 76
да Показати IP 18 Жовтня 2014 17:36
І дощ перестав. Ірочка, спасіба.
ех до да Показати IP 18 Жовтня 2014 17:43
не паплюжте новину. Люди роблять справді благородну справу
студентка до ех Показати IP 18 Жовтня 2014 18:08
"Люди роблять справді благородну справу". Так, 100% ,але, на жаль, війна йде вже пів року, а "благородну справу" надумала зробити перед виборами і обовязково сфотографуватися в різних ракурсах. 6 місяців думала над "доброю справою": робити чи не робити - разом зі своїм босом?
!! до студентка Показати IP 18 Жовтня 2014 18:45
А то нічого, що Палиця з початку бойових дій допомагає армії? Вибори, звичайно, дають своє.. Але військовим палиця давно допомагає..
лохотронщик до да Показати IP 19 Жовтня 2014 02:43
один із нафтогазу вирішив виділити бабло за тиждень до виборів а де був пів року ХЗ.
Осман до да Показати IP 19 Жовтня 2014 23:11
Не ПРИПИНИТИ війну хоче, а ПІДТРИМАТИ, продовжити. Може, краще нашим нічого не купляти, а дати більші гроші тим, щоб йшли собі додому.
ага Показати IP 18 Жовтня 2014 18:03
а хоч би не палились, що Правий сектор ходить під Палицею
угу до ага Показати IP 18 Жовтня 2014 18:51
Правий сектор воює на Сході, а ти ходиш під себе.
Андрій Показати IP 18 Жовтня 2014 18:06
Активізувалася, як зомбі після опівночі.. Така ж хороша, хоч прикладай до одного місця!
Анна Гичук до Андрій Показати IP 18 Жовтня 2014 22:51
А що тебе врешті влаштує в цьому житті? Говорять і ніц не роблять, грабують - погано, не влаштовує. Допомагають і дійсно працюють щоб комусь було краще - теж г*мно, Напевно тому, що тобі нічого не дісталось. Слід думати перш, ніж оце писати будь-що.
Лось до Андрій Показати IP 19 Жовтня 2014 17:53
А в тебе є компромат, чи просто морда свербить якусь х"йню ляпнути?
балакун Показати IP 18 Жовтня 2014 19:02
Доручіть пані І.Констанкевич подачу гарячої води для мешканців міста і проведення опалювального сезону, а раптом впорається. Самі ж панове "руководітєлі" збирайте манатки і... поки ми вам копняків не надавали за таке керівництво.
пффф Показати IP 18 Жовтня 2014 19:03
А де хоть -якась допомога військовим від івана романюка чи лапіна???.... а да забув висить на 16-ти поверхівці в центрі міста... і де ж це молодий чоловік був до виборів? кормив київських мажорів??? а де, не дай Бог звісно, він буде якшо піде у парламент?? правильно-сидіти в Києві на туснях! а тому треба думати хто буде реальним а не уявним представником Луцька в верховній раді
Богдан Ф. до пффф Показати IP 18 Жовтня 2014 22:42
І дійсно. На 100% згоден.
Мазорчук до пффф Показати IP 19 Жовтня 2014 18:10
http://jetsetter.ua/ru/Stati/SOBYTIE/Galaujin-v-chest-proekta-Samye-stilnye-ukrainki-2012-Chast-1-Naryady-gostey.html
123 до пффф Показати IP 20 Жовтня 2014 22:53
Хто такий Іван Романюк?
Рівне Показати IP 18 Жовтня 2014 19:17
А якби всі кандидати свої морди з не тиражували а скинулись на вояк ото куча грошей булаб!!
вч 2014 Показати IP 18 Жовтня 2014 19:18
Ірі повага!! Здивувала!!
на.. до вч 2014 Показати IP 19 Жовтня 2014 02:44
диво перед виборами. як я люблю такі дива.
люба Показати IP 18 Жовтня 2014 19:22
От такій піар мені подобається!!Й хлопцям користь !!!+++
Анна Гичук до люба Показати IP 18 Жовтня 2014 22:44
І мені такий піар подобається. Констанкевич дала дуже хороший і вірний приклад іншим. Цей вчинок вже заслуговує на повагу. Бо вона йде правильним шляхом.
Джоржіанна аля Фраук до Анна Гичук Показати IP 19 Жовтня 2014 00:16
Да, вона маладєц. Господи де ж вона досі була. Я їй ноги цілуватиму. Правильний шлях. Це усіх і вороття.
лєнін до Анна Гичук Показати IP 19 Жовтня 2014 13:55
да. вєрним путьом ідьотє. таваріщі. жаль тока, шо так рєдко.
сталін до лєнін Показати IP 19 Жовтня 2014 22:03
єслі жаль шо так рєдка то пасматрі кто зделал больше. и увидиш што фонд то и в обичное время работает
Волинь Показати IP 18 Жовтня 2014 20:12
Збройні сили України зараз схожі на загони Будьонного, Махна,Денікіна,Троцького у громадянську війну. Ще трохи , у нас будуть армії Коломойського, Ахметова, Медведчука, Пінчука і обєднана армія всіх інших "патріотів". Живемо у цікавій країні.
33 квартал Луцьк. Показати IP 18 Жовтня 2014 20:58
Для незнаючих. Повідомляю, що фонд Палиці, методично та постійно допомагає нашим військовим. Очевидно за логікою критикантів фонд був би змушений припинити допомогу під час вибоврів? А чому про це не повинні знати лучани? Так і під час виборів показали соту долю допомоги фонду. Чи ви хочете віддати своє майбутнє ковельським та київським мажорам і пустовітам. Так спитайте у військових, що варта їхня балаканина? Так, можливо відео заангажоване, але показано дуже маленьку соту частину того, що робиться для захисту нас.
до палиці до 33 квартал Луцьк. Показати IP 19 Жовтня 2014 02:48
Спекуляції на нафті гарний привід до конфіскації майна і всіх активів. Тоді і не будемо чекати щоб палиця грошей дав. Самі закупимо те що треба.
Лотос Показати IP 18 Жовтня 2014 21:05
І ніяких біг-бордів і користь військовим) Справді хороша реклама. Не банерами, а справами.
Уважніший до Лотос Показати IP 19 Жовтня 2014 11:19
ага, а про сіті-лайти і дівчаток в червоних курточках, яких по місту сотні, забули? чи це все безкоштовно?
Хвиля до Уважніший Показати IP 19 Жовтня 2014 13:48
Рахував я для цікавості, агітаторів Іванюку, десь в 2-2,3 рази більше, а ще ж не рахували гроші на друк наметів...
розум Показати IP 18 Жовтня 2014 21:19
У Луцьку, напевно, немає людини, якій би Фонд Палиці не надавав допомогу. Так що гріх казати, що працює він лише перед виборами. І бійцям давно допомагає. Шановні лучани, якщо будете вибирати розумом, то ви виберете Ірину Констанкевич.
людина до розум Показати IP 18 Жовтня 2014 21:36
мені не надавав. і жодному з членів моєї родини, друзям, знайомим і т.д. (((
Анонім до людина Показати IP 18 Жовтня 2014 22:39
І мені нічого не перепало)))...
Прохожий до людина Показати IP 18 Жовтня 2014 22:53
А хоча б те, що в школах, де вчаться твої рідні будують стадіони, які коштують не малих грошей, в подвір'ях - дитячі майданчики, в лікарнях з'являються медикаменти і вакцини, на які держава попросту не виділяє коштів, це не допомога??? І це лише каплі в морі...
Думаюча до Прохожий Показати IP 19 Жовтня 2014 13:15
Ви що дійсно щиро вважаєте, що це повинні робити олігархи. які крадуть мільярди з державного бюджету, не платять податки, підкупами виграють державні тендери і отримують держзамовлення, а потім будують " дитячі майданчики, в лікарнях з'являються медикаменти і вакцини на які держава попросту не виділяє коштів" ????!!!!!!!!!!!!!! Чи може, вони повинні платити чесні податки і не збагачуватись за рахунок тіньових схем у нафтовому бізнесі, а не кидати подачки у вигляді "каплі в морі"? І тоді держава буде багата і не потрібні будуть ці "благодійні фонди "!!!!!!!!!!!
Реаліст до Думаюча Показати IP 19 Жовтня 2014 13:52
То розкажи це Іванюку, або іншим МАЖОРитарникам які взагалі нічого не зробили для міста, а потім підуть в Раду і там далі будуть красти в ще більших масштабах... За даних умов краще голосувати за людей, які щось віддають зі свого "доходу" на благо інших людей, аніж за тих, хто просто гребе лише собі
Думаюча до Реаліст Показати IP 19 Жовтня 2014 14:25
Спочатку дорого-дешево продаємось олігархам, а потім виходимо на Майдани і нас розстрілюють
Реаліст до Думаюча Показати IP 20 Жовтня 2014 21:26
Ну бо прикінь, ми просто в Україні живемо, і якщо ти думаєш, що за найближчі 10 років щось зміниться, то ти помиляєшся. Дивись на речі реалістично! На даний момент для нашої країни краще такий піар аніж тупі рила мажорів на будинках!!!
розум до людина Показати IP 19 Жовтня 2014 19:38
А ви звертались? Чи Вам додому мали принести.
хведур-недур до розум Показати IP 19 Жовтня 2014 14:02
Точно. Навіть моя дитина зі школи жовтого бальончика принесла. Констанкевич Ірина написано. Це ж Палиця? Так?
район Показати IP 19 Жовтня 2014 08:30
Так вона балотується в депутати , чи меценати ?
дійсно Показати IP 19 Жовтня 2014 08:32
Є підкуп, за який - кримінал, а є скуп-підкуп - оптом , разом з правоохоронними органами...
згідний Показати IP 19 Жовтня 2014 08:33
ВОЛИНЯКИ - ДУРНІ ЛЮДИ !
ВОНО Показати IP 19 Жовтня 2014 08:43
шо поробиш? йододефіцитний регіон!!!
lutchanka до ВОНО Показати IP 19 Жовтня 2014 12:51
Ти не тільки сам - йододефіцитний, ти і умодефіцитний. Сидиш, вонючка, перед компом і гадиш, бо ні на що більше не годне! Дійсно - ВОНО, себото - ЛАЙНО!!!
европа до lutchanka Показати IP 19 Жовтня 2014 14:05
А ти хоч і перейшла на латиницю, а культурно відстала, як була, так і залишилася. Совок, що з йодом, що з бромом.
Спокійний Показати IP 19 Жовтня 2014 08:58
Спокійно! Всі гроші від бордів пішли на підкуп виборців. Тобто, не пропали!
Правдоруб Показати IP 19 Жовтня 2014 09:47
Забув сказати, а зовнішня реклама Констанкевич у Луцьку є.
Прохожий до Правдоруб Показати IP 19 Жовтня 2014 21:05
Для людей далеких скажу просто, зовнішня реклама поділяється на багато видів, в статті йде мова про білборди (для тебе біГборди), сітілайти, себто такі прямокутні штуки на дві сторони в неї є, але це не білборди про які йдеться.
Прохожий до Прохожий Показати IP 19 Жовтня 2014 21:07
Сітілайт - це засклені штуки, які стоять поруч з тротуарами, по яких ходять люди. Це так, для твого загального розвитку.
Правдоруб до Прохожий Показати IP 21 Жовтня 2014 08:59
Пояснюю для далеких, кожна реклама коштує грошей. То навіщо піаритись, що я ніби не понаставляла бігбордів, зато іншої реклами на стендах хоч відбавляй. Краще б купила ще щось на АТО.
Эйяфьядлайёкюдль Показати IP 19 Жовтня 2014 10:18
Ну, у вона зате на сітілайтах вдвічі більше розвішена :) Нічого не маю проти неї. Харизматична, охайна пані. Голосував би за неї, але краще поваляюсь на дивані
Правда до Эйяфьядлайёкюдль Показати IP 19 Жовтня 2014 11:21
а ще сотня дівок в червоних куртках за неї агітують
колористка до Правда Показати IP 19 Жовтня 2014 14:08
Агітувати й агітки роздавати - не одне і те ж. Зароблять грошей, а голосуватимуть за хлопців, бо правильної орієнтації. Не червоної, але й не рожевої.
Правда до колористка Показати IP 19 Жовтня 2014 19:17
ви мене не зрозуміли. я не кажу, за кого вони голосуватимуть, а про те, що Констанкевич мусила їм заплатити, щоб вони агітки роздавали, себто витратила гроші на рекламу. не думаю, що це дешевше, ніж білборди. і агітують вони теж - хвалять її, як має бути
Хвиля до Правда Показати IP 19 Жовтня 2014 20:18
Шановні, а думаєте хоч один там роздає агітки "за ідею". Так от, "ідея" їхня зараз коштує від 80 гривень і далі, в залежності від скупості платника. Агітатори є в усіх, якщо їх нема - то нема і кандидата. Якби не використовували політтехнології в передвиборній гонці - то купа людей без роботи залишилася б..
Людина Показати IP 19 Жовтня 2014 13:45
Що вибори (читай "гроші") роблять з людьми. Просто жах. Готові обкакувати один одного як тільки можна. І не важливо, що було зроблено - хороша дія чи погана. У всьому ми знаходимо лише предмет для обсирання один одного. Не буде толку в цій країні
турбюро до Людина Показати IP 19 Жовтня 2014 14:09
Емігруй.
Лучанин Показати IP 19 Жовтня 2014 14:28
Хто кому заважав займатись бізнесом і бути Коломойським чиПалицею вони ж не були чиновниками а якщо незаконно отримали кошти то в цьому винні чиновники а не вони і сьгодні коли людина допомагає бо вона має можливісьть нас знову душить украінська жаба яка приведе нас до черговоі біди подумайте про дітей
123 Показати IP 19 Жовтня 2014 15:35
Ого скільки Ірина Констанкевич Грошей має! Де заробила питається!?
фіскал до 123 Показати IP 21 Жовтня 2014 13:14
Вимагаю декларацію Констанкевич
свідок Показати IP 19 Жовтня 2014 16:47
... ахахахахахх))) А ще лідер ПС Дмитро Ярош у Луцьку говорив, що роблять усе, щоб у Правому сєкторі не було "планокурів".... Перевірте в першу чергу Бакуліна))))
Серж Показати IP 19 Жовтня 2014 17:58
Ірина-розумна, толерантна. Спитайте студентів про неї. Чи вам мало зека-прохвессора?
323 Показати IP 19 Жовтня 2014 22:16
а хлопці молодці,рекламу зробили.Пані Ірина теж гарно посміхається,швидко вдалось ролик зробити і з міста не потрібно нікого посилати. Шкода правда що виборчі перегони скоро закінчаться,а з ними і подарунки.А ВИ ПАНОВЕ ВИБОРЦІ ДУМАЙТЕ І РОБІТЬ ВИСНОВКИ!!!!!!!!
марія до 323 Показати IP 20 Жовтня 2014 10:01
Ваша необізнаність, аж виводить, невже ви думаєте що фонд тільки зараз почав допомагати????? То скажу, бо знаю, що з перших днів майдану, а особливо після пролиття крові, фонд відразу почав допомагати усім чим можна: ліки, теплі речі, оплата лікування і т.д., як тільки почалась війна на сході, фонд не піарився, а допомагав і то реально, а не так як Мартиняк з "курячими бронежелетами" з яких всі військові сміялися, чи Єремеєв з переплутаною дорогою до сепаратистів(також возив броніки). Виникає питання, а ви самі хоть чимось допомогли тим хлопцям з передової, чи тільки коментарі негативні пишете про тих, які дійсно допомагають????
підтримую Показати IP 20 Жовтня 2014 17:09
Поважаю Ірину Мирославівну та підтримую. А всі, хто говорить, що фонд не допоміг, скажіть будь ласка, а самі ви, що робили для того, ощб отримати допомогу? Хто робить, той має! А то ж наглоття одне. Хоче руки скласти і сидіти, а їм щоб все подавали на тарілочці. Нагороди чи грошові виплати надаються активістам. людям, які займаються науковою діяльністю чи досягли творчих успіхів (діти в школах,студенти в університетах-стипендії, поїздки в Буковель) Ви хочете сказати, на це мало коштів пішло?? А гроші, які передаються дітям-інвалідам чи іншим людям з особливими потребами??? Ви лише думаєте, як би то собі нічого не роблячи та й нажитись, а в реалі, якби не фонд, більшість людей зараз би просто загнулись, не маючи грошей на препарати. Лікарні би просто були без вакцин та уколів, бо державі на них начхати. Будьте свідомішими, безтолкові. Те що ви не знали про кошти, які йшли на армію і іншого роду благочинність, не означає, що цих коштів не надавали.
Терпкий Тарас до підтримую Показати IP 21 Жовтня 2014 02:20
Я у захваті від І. Констанкевич.Рятує Україну.З сумами витрат не рахуєтиься. Залишилося дізнатися звідки кошти та як там зі сплатою податків. Адже фонд Палиці, І гроші його ж. З якого дива такі дарунки?Та зрештою я про інше. Якщо такі щедрі І Палиця і його бойова подруга, то ліпше нехай місто очолять. Ото заживемо. Ще щось спалять, щось добудують.
Андрій Показати IP 20 Жовтня 2014 23:32
Я особисто не знаю за кого віддати свій голос Чесних виборів в нас так і не буде
Підтримую до Андрій Показати IP 20 Жовтня 2014 23:35
Чесних точно не буде, на собі переконався, але не всі продаються за взятки
Суперлюстратор до Підтримую Показати IP 21 Жовтня 2014 13:16
Список дайте, хто не продається, щоб випадково під люстрацію не попали
Ознайомтесь ВСІ Показати IP 21 Жовтня 2014 02:52
На вашому місці - перед тим як когось осуджувати - майте на це факти! Для необізнаних - http://www.novyy.lutsk.ua/realized/ звіти з а 3 роки роботи фонду Ігоря Палиці - Новий Луцьк. де Ірина Констанкевич є - ГОЛОВОЮ ПРАВЛІННЯ ФОНДУ. Єдиний меценат фонду - Палиця. Цей фонд працював постійно і працює!
Голосуємо до Ознайомтесь ВСІ Показати IP 21 Жовтня 2014 09:09
Правдиві факти видаляють менеджери сайту, тому нічого написати не можу. Все схвачено і підкуплено, де наша гідність???
109 Показати IP 21 Жовтня 2014 07:48
Стільки грошей!скиньтесь Ірі на парочку нових прикидів.Вона вже промелькаламь в сірому комтюмі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus