USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Трускавець - оздоровлення з комфортом*

12 Січня 2017 17:30
У нинішній завантажений справами час, ми все частіше забуваємо про власний відпочинок та оздоровлення. Варто пам’ятати, що чим більше ми працюємо та знаходимось у місті, тим більше наш організм виснажується. А про пагубний вплив забрудненого повітря та неякісного харчування, наповненого нітратами, годі й говорити.

Як наслідок, дорослі та діти страждають від фізичної та моральної втоми, зниження імунітету, появи різноманітних захворювань і навіть алергічних реакцій. Тому хоча б раз на рік треба забувати про містянські клопоти та виділяти час на себе.

Курорт Трускавець – це саме те місце, де ви зможете відпочити і подбати про свій організм і здоров’я своїх дітей.

Трускавець – це невеличке містечко на Львівщині, відоме чистим повітрям, цілющими мінеральними водами та лікувальними санаторіями. Саме у Трускавці розташоване джерело королеви мінеральних вод «Нафтуся», яка лікує від багатьох хвороб.
Проте це не єдине джерело на курорті – матінка природа подбала про те, аби у Трускавці кожен міг вибрати ту цілющу воду, яка підходить саме йому. У місті аж 5 абсолютно різних мінеральних джерел!

У Трускавці можна позбутись від урологічних негараздів, захворювань органів дихання та травної системи, проблем з серцево-судинною та ендокринною системами, опорно-рухового апарату та інших. Лікарі санаторіїв проводять діагностику організму кожного пацієнта і відповідно до загального стану призначають курс оздоровчих процедур.

Трускавець – це не лікарняне ліжко з білими стінами. Тут завжди весело та затишно, а прикарпатські краєвиди та гірське повітря сповнюють серце спокоєм та комфортом. Тут кожен відпочивальник, не залежно від віку, зможе знайти заняття для душі. У місті розташований дельфінарій, 3D-кінотеатр, арт-майстерня «Інший світ», прокат велосипедів, парк атракціонів... Також тут достатньо ресторанів та піцерій, є нічні клуби та SPA-центри. Усі охочі можуть відвідати гірськолижний курорт «Буковиця» чи з’їздити на екскурсію у Карпати.

Різноманіття санаторіїв та готелів у Трускавці просто вражає. Кожен може обрати той заклад, який йому ближче до душі. Для того, аби вибір став легшим, користуйтесь сервісом он-лайн бронювання «Трускавець.Онлайн».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
небайдужа Показати IP 12 Січня 2017 23:06
Ну точно забуваєм !!! ))) З такою копійчаною платнею якраз на курорти -хіба пішки(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus