USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцькій міськраді «укропівці» створять найчисельнішу фракцію

25 Листопада 2015 09:27
Депутати Луцької міської ради під час наступного сесійного засідання, яке відбудеться завтра, 26 листопада, найімовірніше, обиратимуть секретаря Луцькради та затверджуватимуть склад постійнодіючих депутатських комісій.

Зауважимо, серед 42 міських депутатів – 15 – це представники політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП», 8, які пройшли за списками БПП «Солідарність», 5 – від «Свободи», 4 – від ВО «Батьківщини», 4 – від «Самопомочі», 3 – від Радикальної партії Олега Ляшка, 3 – від Народного контролю. Про це повідомили у прес-службі УКРОПу.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 24 листопада 2015 року о 10:00 розпочала свою роботу новообрана Луцька міська рада.



Перше засідання було традиційно урочистого характеру. Депутатам вручили посвідчення та значки.

На наступне сесійне засідання народні обранці зберуться вже 26 листопада. Саме цього дня на розгляд найімовірніше винесуть питання обрання секретаря Луцькради та затвердження складу постійнодіючих депутатських комісій.

Зі слів депутата Луцької міської ради від УКРОПу, головного юристконсульта фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ігоря Поліщука, цілком логічно, що фракція політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» буде найчисельнішою.



«Кожен з наших депутатів буде закріплений за відповідним Офісом розвитку кварталу, яких у Луцьку фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» відкрив вже 8, – зазначає Ігор Поліщук. – На базі цих Офісів ми плануємо створити громадські приймальні депутатів, де для них будуть відведені певні години чи дні прийому. До слова, троє працівниць з Офісів розвитку кварталу також стали депутатками. Ми прагнемо почути проблеми кожного нашого виборця, не залишити поза увагою жодну людину, яка звернеться за допомогою. Тому в такий спосіб, передусім, надагоджуватимемо комунікацію з громадою. «Укропівці» пропонуватимуть нові підходи до вирішення існуючих місцевих проблем, активно боротимуться із корупцією, зловживанням та махінаціями в міській раді та її виконавчих органах, комунальних підприємствах та закладах».

ЧИТАТИ ЩЕ: УКРОП «ЗШИВ» ДЕРЖАВУ. ІНФОГРАФІКА



Фото Ксенії Букіної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Андрій Показати IP 25 Листопада 2015 09:53
Особливо виразно вийшов депутат Дерінберг (по-моєму), який показує посвідчення депутата, маючи на руці масивний золотий браслет... Видно, що лише інтереси Луцької громади будуть у нього в пріоритеті :)
опа до Андрій Показати IP 25 Листопада 2015 10:44
А було б краще якби хтось вийшов в рваних шкарпетках і напідпитку?
Оповатому до опа Показати IP 25 Листопада 2015 13:47
Стосовно порваних шкарпеток явно перебір, а от стосовно цілковитої відсутності будь-якого смаку в даного суб'єкта - це саме раз. Прикро, що такі суб'єкти стають депутатами міської ради. За своєю зовнішністю і смаками він більше схожий на організатора злочинного угруповання.
навпаки до Оповатому Показати IP 25 Листопада 2015 14:14
він - екстравагантний
!!! до Андрій Показати IP 25 Листопада 2015 11:36
Він не є держслужбовцем, так що не рахуй гроші в його кармані!
так до Андрій Показати IP 25 Листопада 2015 11:37
100%
Анонім до так Показати IP 25 Листопада 2015 12:29
, що Андрія жаба задавила.
Анонім Показати IP 25 Листопада 2015 11:19
А Соколовську що так перекосило на задньому плані?)
шеф до Анонім до Анонім Показати IP 25 Листопада 2015 12:22
ну явно радості мало.йдіть на песію жіночко.лиха наробили вдосталь у Луцьку...
Андрій Показати IP 25 Листопада 2015 14:18
Жаба мене абсотютно не давить, гроші його тим більше не рахую. Я не про це. Просто вважаю, що депутат місцевої ради своїм зовнішнім виглядом показує абсолютний кітч. Шкода, що не всі це зрозуміли, бо очевидно самі є такими...
Хлоп до Андрій Показати IP 25 Листопада 2015 14:40
Нічого Ви не розумієте:) По-перше, цей браслет шикарно пасує до його краватки від Pierre Cardin. По-друге, завдяки цьому пану і з підтримкою фонду "Новий Луцьк" в нас замість "іподрому" в парку Лесі Українки наразі з'явиться довгоочікуване лучанами болото!
Хлопу до Хлоп Показати IP 25 Листопада 2015 22:33
З реакції публіки на Ваш комент бачу, що Вашої іронії не зрозуміли. Мабуть треба було додати, що краватка в цього типа від Pierre Cardin, який підробляє клоуном в цирку.
балакун Показати IP 25 Листопада 2015 14:48
В.Побережна і Ю.Дацюк, ви просто СУПЕР!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus