USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку з’явилася весільна агенція «Angelo bianco»

16 Лютого 2017 16:16
Кожен по-своєму уявляє ідеальне весілля. Для когось воно бачиться у стилі гавайської вечірки, просто вишукане торжества, або ж подія, де буде якнайбільше українських традицій. А ще хтось захоплюється новинками з-за кордону. Допомогти організувати ідеальне весілля обіцяють у весільній агенції «Angelo bianco».

Офіційне відкриття агенції і знайомство з партнерами відбулося 15 лютого у арт-кафе «Стоп-кадр».

Директор агенції Олена Товстенюк розповідає: майже 10 років мережа весільних салонів «Angelo bianco» та «Елена» успішно займаються пошиттям весільних суконь і підбором образів нареченим. Доводилося свого часу виконувати і незвичайні замовлення.
«Першим моїм замовленням була сукня для нареченої червоного кольору. Власне і все весілля було оформлене у цих тонах. Погодьтеся, на таке мало хто зважується, червона весільна сукня – це ексклюзив. Але цій наречені воно просто мегапасувало. А ось якби цей образ їй не підійшов – довелося б переконувати обрати щось інше», - пояснює директор агенції.

Власне, каже Олена, легко переконати тих, хто ще не визначився остаточно і не знає, що саме хоче від весільної сукні. А ось людей, які вже переконані, що саме такий образ найкраще віддзеркалює їх внутрішній світ, їх переконати складно. Тож експеримент з червоною сукнею був вдалий – нареченій він надзвичайно підійшов. Так, працюючи з клієнтами, поневолі у салоні їм допомагали створити концепцію весілля: як оформити зал, які квіти підібрати.
«Хто найголовніший персонаж на весіллі? Звісно, наречена. Тож, відштовхуючись від її образу, вже можна розробити концепцію весільного дійства, щоб усе було в єдиному стилі, з дизайнерським ексклюзивним шармом. Я працюю з тканинами, тож можу оздобити все, щоб це гармоніювало з образом нареченої. І не раз були випадки, коли з запропонованими мною ідеями клієнти приходять до організаторів, а ті їх не розуміють», - зауважує жінка.
Зі слів Олени Товстенюк, підштовхнули до такого кроку – відкриття агенції - друзі, яким вона допомагала в організації весільних торжеств, адже вони зіштовхнулися якраз з проблемою, що їхні задуми не можуть реалізувати повною мірою.

В агенції, хоч вона щойно відкрилася, уже є напрацьована база партнерів: фотографи, відеооператори, декоратори, флористи, кондитери. Причому, рекомендаціями слугували відгуки клієнтів, які ділилися своїми враженнями від організації весіль. Саме так і обрали надійних партнерів, які надають якісні послуги.

Звісно, робота у цій сфері потребує багато часу і нервів, адже працювати з людьми, які готуються до весілля – нелегка справа. Та, зауважує Олена, часто буває, що у весільний салон приходять молодята зовсім розгублені, але після розмови вони лишаються задоволеними. Тож, і ця справа має бути по плечу.
«Ідеальне весілля для кожного індивідуальне. Для одних це - гавайський стиль, 20 гостей, легка сукня, драйвова обстановка. А є клієнти, які хочуть вишуканості на 150 гостей. Для мене немає єдиного підходу. Бо ідеальне весілля, це – ідеальні наречені, ідеальні гості та ідеальні друзі», - підсумовує Олена.

Тож для того, аби майбутні клієнти знали про весь спектр послуг нової агенції, на відкритті були й презентації партнерів – студій декору, закладів харчування, фотостудій та інших. Під час заходу відбувся дебют молодої дизайнерки Олени Ксензюк, візитівкою якої є модний вишитий одяг з оксамиту та шкіри. Тож гостям продемонстрували колекцію одягу її авторства, представленою студією «Два кольори». Родзинкою вечора став показ вишуканих вечірніх та весільних суконь від «Angelo bianco» та нової колекції знаної марки «OKSANA MUKHA», яку привезли ексклюзивно для цієї події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ваня Показати IP 16 Лютого 2017 17:09
Незаміжня бо боса - просто слова з пісні
Торі до Ваня Показати IP 16 Лютого 2017 17:52
що-небудь... в пісні не так
клава до Ваня Показати IP 16 Лютого 2017 17:55
хочу замуж
вася Показати IP 16 Лютого 2017 17:45
шкода що це не зменшить 50% розлучень
Кошик Показати IP 16 Лютого 2017 17:56
Причуди для багатих
Зайчик Показати IP 16 Лютого 2017 18:27
В краіні війна а вони весілля святкують!!!! Налітайте!!!!
Котик до Зайчик Показати IP 16 Лютого 2017 21:44
А що особисто ви зробили щоб війни не було?
Граф до Зайчик Показати IP 17 Лютого 2017 07:41
Як в воду пердн*в(ла)!!!
Іра Показати IP 16 Лютого 2017 21:54
Скільки можна ліпити до всього "війна, а вони"... То може людям не тільки весілля не святкувати, а і не народжувати? Бо ж потім і хрестини святкувати... Скільки можна тримати людей в напрязі? Людина зробила велике свято для Луцька, все пройшло на найвищому рівні! захід такого рівня не вдалось зробити навіть директорам двох Луцьких весільних агенцій. А ви критикуєте? Є розум?:))
мімі до Іра Показати IP 17 Лютого 2017 14:03
бу бу бу
Оля Показати IP 20 Лютого 2017 16:28
це ж Саши Товстенюка колишня дружина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus