USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відзавтра їздитиме маршрутка Луцьк-Княгининок

23 Лютого 2017 13:29
Результати конкурсу на визначення перевізника на маршруті № 22а затвердили. Офіційно автобус їздитиме з 24 лютого.

Відповідне рішення прийняли члени виконкому Луцької міської ради 23 лютого.

Нагадаємо, 20 лютого відбувся конкурс на визначення переможця на новому маршруті № 22а «Вулиця Карбишева – Княгининок». На цей маршрут був лише один претендент – ТОВ ВТП «Санрайз», якого члени конкурсного комітету визначили переможцем.

Новий маршрут пролягатиме за напрямком: житловий масив Кам’янка села Княгининок, село Милуші, село Зміїнець, Ковельська, Глушець, Паркова, (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева (місця між змінного відстою на вулиці Карбишева та у житловому масиві Кам'янка села Княгининок). Вартість проїзду з Луцька до села Милуші становитиме 4 гривні, з Луцька до Княгининка – 5 гривень, а з Луцька до масиву Кам’янка – 6.

Зі слів заступника міського голови Сергія Григоренка, офіційно маршрут курсуватиме відзавтра. Наразі ж він працював у «тестовому» режимі, вивчаючи пасажиропотік.

Як повідомила у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини голова Княгининівської об’єднаної територіальної громади Олена Твердохліб, цей маршрут дуже чекають місцеві мешканці. Досі їздив так би мовити «пробний» рейс без табличок.

«Ця маршрутка їздитиме в той мікрорайон, куди громадський транспорт не їздив 4 роки. Масив Кам’янка дуже густо заселений і має протяжність до 2,2 кілометра. Там живе чимало людей, які працюють в Луцьку і їм було складно доїздити на роботу. Тому мешканці Кам’янки і погодилися на те, що до них вартість проїзду буде на гривню дорожча. Адже на зупинку люди мусили йти по 2 кілометри. Куди люди тільки не зверталися – і в сільську раду, і в міську раду, і в ОДА. У мене є звернення від мешканців ще з 2009 року», - пояснила вона.

Донедавна на масив їздив перевізник, з яким укладали додатковий договір, але їздив він туди нерегулярно. Тож в Княгининку дуже чекають на 22а маршрут і на затверджений графік руху.

До слова, спершу планувалося пустити 5 рейсів на день. Проте, додає Олена Твердохліб, вранці та в обідню пору не всі зможуть вміститися в маршрутки. На третій зупинці, каже вона, зайти в транспорт, вже проблематично, а в Милушах, взагалі нереально. Тому мешканці проситимуть перевізника за можливості пустити не 5 а 8 рейсів, пустивши 2 додаткові вранці і один в обід. Наразі, каже вона, з перевізником будуть погоджувати графік руху маршрутки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus