USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волиньобленерго» купило проводів на 27 мільйонів за секретними цінами

27 Червня 2016 10:55
ПАТ «Волиньобленерго» 15 червня, згідно з результатами тендерів, замовило ТОВ «ТД Одеського кабельного заводу «Одескабель» кабелів та проводів на 27,35 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», - інформують Наші Гроші.

До слова, нагадаємо, що в квітні, згідно з результатами тендерів, «Волиньобленерго» накупило опор за прихованими цінами.

Цього разу ж поставлять 69,5 км ізольованого кабелю та 158,5 т неізольованого алюмінієвого проводу різних марок.

Всупереч вимогам Мінекономрозвитку, ціни на окремі види товарів не оприлюднили.

Єдиним конкурентом було ТОВ «Укрспецкабель».

Фірмою «ТД Одеського кабельного заводу «Одескабель» володіють родини екс-депутата Одеської облради Дмитра Іоргачова та Миколи Меркулова. Останні двоє увійшли до рейтингу найбагатших одеситів за версією «Forbes».

Харківський «Укрспецкабель», який не вигравав тендерів, належить Андрію Балицькому і Сергію Світайлу. Вони також є власниками ТОВ «Техпроект-1», прописаного там само.

Нагадаємо, «Волиньобленерго» на 75% належить ТОВ «Укрістгаз», яке ЗМІ пов’язували з оточенням Юрія Бойка та Дмитра Фірташа.

Ще 21% акцій донедавна мала кіпрська «Garensia Enterprises Limited», котру пов’язують із Костянтином Григоришиним. Нині акції оформлено ТОВ «КУА «Сварог Ессет Менеджмент» ПЗНВІФ «Сьомий», яке належить кіпрській «Енерджі Стандард Фанд Менеджмент Лімітед» того ж Григоришина і його російському юристу Максиму Маркову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
волинянам Показати IP 27 Червня 2016 14:04
хапуги та взяточники.....вони не служать людям, так як і волинньгаз
Rygor Показати IP 27 Червня 2016 21:36
Шкода, що Гітлер здох...
до газ- електро Показати IP 28 Червня 2016 00:09
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus