USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку прощатимуться із загиблим під Іловайськом розвідником

29 Січня 2015 22:54
Завтра, 30 січня, лучани попрощаються з загиблим розвідником «волинської» бригади Василем Зелінським. Про це повідомляє «Під прицілом» з посиланням на повідомлення ВКонтакте Анни Писарук.

«Завтра в 12 год.відбудеться поховання в соборі ще одного волинського бійця Зелінського Василя Аркадійовича, з яким обірвався зв'язок 28 серпня. Він загинув в «іловайському котлі». Він служив у 51-ій бригаді розвідником. Був захоронений у Запоріжжі» - зазначає автор повідомлення.

«Його сім'я проживає у селі Романів Луцького р-н. Без батька залишилося двоє діток. Прийдіть підтримайте сім'ю Зелінськіх. Вічна тобі пам'ять герою» - йдеться у дописі Писарук.

У коментарі виданню «Під прицілом» Анна Писарук зазначила, що прощання відбудеться завтра, 30 січня, о 12 годині в Луцькому Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Поховають Героя на кладовищі, яке знаходиться в Липинах.

Окрім цього, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, завтра, 30 січня, у Рожищі в останню путь проведуть загиблого під Лисичанськом молодого бійця Олександра Плоцедима.

Нагадаємо, сьогодні, 29 січня, у Луцьку попрощалися із загиблим воїном героїчної 51-ої бригади Олександром Войчуком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus