USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Азаров відкорегував список платних послуг для студентів

12 Жовтня 2010 15:11
Кабінет Міністрів України вніс зміни до переліку платних послуг для студентів.
Про це в інтерв'ю журналістам заявив екс-віце-прем'єр з гуманітарних питань Володимир Семиноженко.
За його словами, були скасовані такі платні послуги, як перескладання іспитів, користування інтернетом, а також фінансування лабораторних робіт, повідомляє Gazeta.ua.
«Усі питання про скасування платних послуг врегульовані. Я думаю, що просто треба більш уважно ставитись до переліку цих платних послуг. Треба взагалі мінімізовувати платні послуги. Але якщо мова йде про те, що частина освіти комерційна, треба заздалегідь врегульовувати правила гри, до вступних кампаній», – переконаний чиновник.
При цьому він зазначив, що в цьому питанні треба переглядати це багато положень.
Нагадаємо, що представники студентського самоврядування заявили, що проведуть акції протесту проти запровадження платних послуг у вишах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus