USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ажіотаж на СТО: сніг накрив сім областей України

25 Жовтня 2014 10:34
В Україні випав перший сніг, вулиці західних областей замело буквально за кілька годин. На дорогах утворилася льодяна кірка. Синоптики попереджали, що суне Балканський циклон і погода зміниться несподівано, - інформує ТСН.

За лічені години шар снігу накрив сім областей України. Мокрий сніг створив чимало проблем комунальникам.

Водії вже викладають в мережу перші курйози, як їздити на літній резині по притрушених першим снігом дорогах, а на шиномонтажах тільки чекають напливу клієнтів.

У столиці поки сухо, але на шиномонтажах вже вирує нечуваний ажіотаж, бо більшість автомобілістів все ж прагнуть замінити гуму на зимову завчасно.

Ажіотаж і в будівельників - українці до лютих морозів хочуть встигнути встановити чи відремонтувати давно забуті пічки та груби.

На ці вихідні синоптики прогнозують заморозки по всій Україні до 8 градусів нижче нуля. Вдень стовпчики показуватимуть від мінус 1 до 3 градусів тепла. До холоду синоптики радять звикати. Раніше повідомлялося, що українці босяка ходили по першому снігу і ховалися від хуртовини за парасольками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
hhhh Показати IP 25 Жовтня 2014 10:39
Важке курити зранку, шкідливо
Дід Панас Показати IP 25 Жовтня 2014 11:25
Ех, газок...і це жовтень

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus