USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

БЮТ вимагає покарати сімох регіоналів

19 Грудня 2010 11:46
У позовних заявах до Генпрокуратури “бютівці” назвали прізвища “регіоналів”, які здійснили на них напад у сесійній залі парламенту.

Депутати від фракції “БЮТ-Батьківщина” Володимир Бондаренко, Євген Суслов, Василь Кравчук, Михайло Волинець та Юрій Гнаткевич звернулися до ГПУ із заявами щодо притягнення до відповідальності осіб, які нанесли їм фізичні ушкодження під час блокування сесійної зали Верховної Ради минулого четверга, повідомляє сайт Каналу новин 24 .

Претензії висунуті до 7-ми народних обранців із Партії регіонів - депутата-сумісника Дмитра Саламатіна, Петра Цюрка, Олександра Пеклушенка, Анатолія Горбатюка, Вадима Столара, Олександра Волкова та Олега Царьова. Їм закидають перевищення службових повноважень та застосування фізичного насильства.

Кожен із постраждалих депутатів вказує на конкретну особу, до якої він має претензії, а також статті кримінального кодексу, згідно з якими кривдники мають бути притягнені до кримінальної відповідальності.

Опозиціонери детально змальовують перебіг подій сумної блокадної ночі і зауважують, що їхні колеги діяли жорстоко й бездумно. Зокрема, в одній із заяв йдеться, що депутат Цюрко зламав стілець об голову опонента.

Депутати з провладної партії, скаржаться потерпілі, били їх кулаками в обличчя та груди.

Тож просять Генпрокуратуру дати належну оцінку діям забіяк з мандатом, оскільки, на їхню думку, “регіонали” “вчинили злочини, а саме - втручання у діяльність державного діяча з використанням службового становища, умисне заподіяння народному депутату тілесних ушкоджень, а також перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством”.

Відповідні заяви скривджені опозиціонери надіслали також у прокуратуру міста Києва та прокуратуру Печерського району столиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ВН Показати IP 19 Грудня 2010 13:28
"У позовних заявах до Генпрокуратури “бютівці” назвали ....." Шановні, позовні заяви подають в суд, а не до Генпрокуратури. До Генпрокуратури можна подати заяву про злочин .
ГО ЗАХИСТ ПРАВ Показати IP 19 Грудня 2010 17:40
Тук-тук-тук! Я Миколай! Привітаннячко тримай: Ти побільше посміхайся і шалено закохайся! Нехай поруч будуть друзі і побільше їжі в пузі) А ще посмішки повсюди, де заглянеш там і буде, щастя також там знайдеш, знай що ти не пропадеш! Веселись, гульбань радій, стань поближче до всіх мрій. З гальм зніми своє буття і відчуй весь смак життя!
схід Показати IP 19 Грудня 2010 21:18
Хоч один депутат з Волині може постояти за себе і справу.Давай бюджет,хто заважає-на смітник історії.Хватить балачок, до роботи.
Яник Показати IP 20 Грудня 2010 09:47
А я підтримаю Горбатюка... якого... блокувати трибуну? Хай краще ідуть сніг розчищати таким чином виявляючи свій протест... і робота буде йти і користь якась з тих... буде....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus