USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Бійці АТО розповіли про наступальні плани бойовиків

27 Травня 2015 08:15
Біля Донецького летовища, доповідають українські розвідники, бойовики намагалися за допомогою вогню та техніки відкинути рядові сили і розширити таким чином підконтрольну територію. Лише за останні дні таких спроб було кілька, - повідомляє ТСН.

Батальйон 95-ї аеромобільної працює цілодобово. Зі слів спостерігачів та вартових, на північ від Донецька, насамперед, бойовики очевидно, що запланували розширити власний окупаційний ареал існування.

"Чуємо! Тут у нас недалеко є залізнична станція Ясинувата, де приходять вагони. Ми чуємо, що саме із залізничної станції по трасі відбувається, до півночі триває розвантаження техніки", - розповідає боєць 95-ї аеромобільної бригади "Старий".

Розвідка такі спостереження лише підтверджує. Військові аналітики кажуть про 120 російських танків, переважно Т-72, які бойовики тепер зосередили у Петровському та Кіровському районах Донецька.

Командир батальйону зізнається, що такого настрою, що противника можна і шапками закидати, немає. Але "Старий" упевнений, що десант у разі загострення ситуації або ж навіть наступу бойовиків не підведе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus