USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гумконвой Путіна повернувся до Росії

1 Листопада 2014 10:40
Путінський гумконвой повернувся до Росії. Дві колони МНС Росії, які доставили гуманітарний вантаж в Луганськ і Донецьк, повернулися в Ростовську область. Про це інформує ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧИМ НЕБЕЗПЕЧНА 4-ТА «ГУМАНІТАРНА КАПОСТЬ» ПУТІНА

Машини перетнули кордон через прикордонні пункти пропуску "Матвєєв Курган - Успенка" та "Донецьк - Ізварине". Українські митники оглянули путінський "гумконвой", однак, жодних документів не оформляли.

Це вже четвертий російський "гуманітарний конвой". Перша колона з прибула на Схід України 22 серпня, друга доставила вантаж 13 вересня, а третя - 20 вересня.

Крім того, Росія хоче відправити вже п'ятий "гумконвой" на Донбас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дончанин Показати IP 1 Листопада 2014 10:48
Весьма важное событие. А почему бы не обсудить причину того, что до сих пор не подсчитали голоса на выборах в парламент? PS. Наивным, считающим, что гумконвой вез запрещенные грузы - А разве в настоящее время отсутствует возможность доставить ЛЮБОЙ груз на территорию Новоросии не афишируя этого? Согласен с тем, что в реальности гумконвой - это чистая пиар акция.
Ветеран до Дончанин Показати IP 1 Листопада 2014 11:17
Забери в Росії нафту вона сама приречена на зубожіння. Бог , надавши багаті родовища, за суцільну брехню Росію ще покарає і проклятого людьми Путіна другого Гітлера 21 століття
Дончанин до Ветеран Показати IP 1 Листопада 2014 11:28
Извини меня, но ты плохо знаешь экономику мира. Ведь в Арабских Эмиратах КАЖДОМУ новорожденному на счет перечисляется 1 лярд баксов, а сами арабы в этой стране НЕ РАБОТАЮТ (информация абсолютно точная, так как мой дядя там работал). А теперь представь себе, что станет с долларом, если шейхи Арабских Эмиратов решат отказаться от соглашения, заключенного с Рейганом, - продавать свою нефть ТОЛЬКО за доллары? А по поводу "проклятого людьми Путіна" - кем именно проклятого? Надеюсь, что ты отбросишь тех, кто сидит на долларовой игле.
SVV до Дончанин Показати IP 2 Листопада 2014 11:10
Те, що привезли це одне. Цікаво що вивезли?
Тарас Показати IP 1 Листопада 2014 11:10
Що хотіли козли те і маєте, щоб ви жили на оді подачки, а так і буде, шкода правда думаючих людей. А ти ніякий не донечанин. ти чистокровний безмозглий ФСБушник і нічим не відрізняєшся від СС і Абверу.
Дончанин до Тарас Показати IP 1 Листопада 2014 12:01
Извини меня, но ты оскорбляешь ребят из твоего батальона "Айдар", воюющих под символикой СС и Абвера. Ведь ты приравниваешь меня к ним.
Анонім Показати IP 1 Листопада 2014 17:18
Между прочим, в этом гумконвое привезли и гуманитарный пакет лично для Ляшко. Правда там только летняя униформа, но имеет и бронежилет ночного использования с ажурными брительками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus